Talking is mental walking

Charlie Chaplin pelkäsi koko elämänsä koska kukaan ei viitsinyt ymmärtää, oli helpompaa nauraa. Kyse on vakavasta asiasta, missä tekniikka pakottaa kulttuurit nöyrtymään johonkin joka ei ole ihmisyydelle milloinkaan oikein. Zizek on minusta ottanut mallia? Ehkä hänet on ns. luotu? Ehkä ei ollut Zizekiä ennenkuin minä aloitin? Kuten Naomi Kleinkin - ovat piilaakson tuotteita koska me tuotamme ja he rahastavat? * aito ei kopioi ketään *

Thursday, May 29, 2008

HH

Helly Hansen purjehtii
Harri Holkeri toimii kaikenlaisena johtajana

Konsernin etusivulle


Kunnossapitotyönjohtajamme Harri Holkeri siirtyi kesäkuun alussa 4.6.06 viettämään tarmokkaalla työnteolla ansaitsemiaan eläkepäiviä.
Harrin keskeytymätön 50 vuoden mittainen työura alkoi 15 v ikäisenä 4.6.1956 G.W.Sohlberg Oy:n palveluksessa jatkuen Ahlström Oy:n, Hertso Oy:n ja
Printal Oy:n kautta Motoral Oy:n Motoplast-rotaatiovaludivisioonaamme missä hän toimi työnjohtajana 22 vuoden ajan ennen eläkepäiville siirtymistään. Harrin hyvällä ammattitaidolla, korkealla työmotivaatiolla ja letkeällä huumorilla on ollut merkittävä osansa divisioonamme menestystekijänä. Henkilönä Harri tunnetaan laajalti koko Motoral-konsernissa.

Edellä mainituista ansioista Keskuskauppakamari myönsi Harrille harvinaisen huomionosoituksen - kultaisen elämäntyömerkin - virallisena tunnustuksena koko maan elinkeinoelämältä.

1 Comments:

Blogger Homo Garrulus said...

Tulta päin faija:
http://www.youtube.com/watch?v=kMeQ_5i3mbM
jos luet

9:21 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home