Talking is mental walking

Charlie Chaplin pelkäsi koko elämänsä koska kukaan ei viitsinyt ymmärtää, oli helpompaa nauraa. Kyse on vakavasta asiasta, missä tekniikka pakottaa kulttuurit nöyrtymään johonkin joka ei ole ihmisyydelle milloinkaan oikein. Zizek on minusta ottanut mallia? Ehkä hänet on ns. luotu? Ehkä ei ollut Zizekiä ennenkuin minä aloitin? Kuten Naomi Kleinkin - ovat piilaakson tuotteita koska me tuotamme ja he rahastavat? * aito ei kopioi ketään *

Wednesday, June 25, 2008

Afrocentricism och Afrocentrism

http://oskoraw.blogspot.com/2006/03/afrocentrism.html

Kulttuurin silmä on sen katsojan silmästä kiinni (Wittgenstein: kuten silmäkään ei
voi itsensä nähdä katselija ei sitä voi itsestään eli näkökenttä ei koostu pelkästä
perspektiivistä vaan myös kenen silmä perspektiiviä ylipäänsä katsoo).

Labels:

3 Comments:

Blogger Homo Garrulus said...

finlandsvenskicism och finlandsvenskism -

8:43 AM  
Blogger Homo Garrulus said...

svenskicentricism och svenskicentrism

8:45 AM  
Blogger Homo Garrulus said...

finlandcentricism och närpescentrism

(finlands folk är 1% av Europa som är 11% av världens folk och hur många är finlandssvenskarna: hmmm kanske de är ännu 6% på något sätt räknat trots att ungarna i skolan har till 50% tvåspråkighet i någon form och så kommer vi till matematiken: hur många % är Närpes eller Malax så i så fall av detta tal?

Vem leder vår världsbild med andra ord? Don't say it, man blir anklagad av att vara obildad och dum.

Men räkna kan jag. Och har alltid kunnat; men att skriva sådant skit som förutsätts kan jag inte varken på ren svenska, ren finlandssvenska eller ren finska. Jag skriver inte skit helt enkelt för att jag skriver sådant som har betydelse, tyngd.

Tyngd betyder också mängd. Demokrati betyder mängd. Men att demokratin blir hjärntvättad av minoriteter
är svår att förstå.

Titta ut. Läs också andra länders tidningar, och inte endast Korsnäsbladet eller vad de nu heter; Pimiötidningen.
Läs att det är faktiskt Kina som stampar takten och det går ända in i alla DATA LÖSNINGAR och DATA STRUKTRURELLA FORMER ATT BL.A. ANSTÄLLA MÄNNISKOR MED IDIOTISKA DATASYSTEM SOM SPOTTAR UT BILDEN PÅ DEN FÖRTRÄFFLIGA MÄNNISKAN MEN SOM I SJÄLVA VERKET ÄR EN "HORA" FÖR VÄST EFTERSOM DEN ÄR ANPASSAD ATT BETJÄNA ÖST.

När betjänter får göra upp datalösningar måste till slut alla riktiga ledare kastas på soptippen för de korrelerar med idioti och fullständig onödighet; när det en gång gäller att BETJÄNA så är en ledare aldrig lika kvick och småpetigt löjlig.

Sök era döda, ni dör snabbt så här med era lamapajtur hårt tryckta mot barmen. Mobba mobba så får ni till slut endast skurkar och andra hårdningar men absolut inga ledare.

8:54 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home