Talking is mental walking

Charlie Chaplin pelkäsi koko elämänsä koska kukaan ei viitsinyt ymmärtää, oli helpompaa nauraa. Kyse on vakavasta asiasta, missä tekniikka pakottaa kulttuurit nöyrtymään johonkin joka ei ole ihmisyydelle milloinkaan oikein. Zizek on minusta ottanut mallia? Ehkä hänet on ns. luotu? Ehkä ei ollut Zizekiä ennenkuin minä aloitin? Kuten Naomi Kleinkin - ovat piilaakson tuotteita koska me tuotamme ja he rahastavat? * aito ei kopioi ketään *

Friday, June 06, 2008

Sähköpostini taas ns. huollon takia katki

aina kun on parempi meili mennyt se tutkitaan ns. huollon nimissä.

http://alpha12.juria.fi/huoltokatko.html

Labels: ,

2 Comments:

Blogger Homo Garrulus said...

Koko eurooppa menee afrikan tietä jos tietotekniikka saa päättää: rahaa tulee näet siitä, että punomme omat hirttosilmukat sillä pussitettu tieto antaa lisää aggressioita ja ne taas lisää hoidettavia josta saa rahaa.

Tästä syystä aggressiiviset pojat ovat ilman suojaa sillä heidän vokabulary (volity-sanasta) on katkennut. Eivät omaa riittävän hyvää strategiakykyä sillä suvun kuivat osaamiset ovat kuihtuneet viitsimisen puutoksesta. Kun ei viitsi ei volity kasva. Tahto kasvaa siis perheessä jossa on tahtoa voisi sanoa. Sitten äly on toinen asia ja minunlaiset, joilla korkeat usko-geenit (vrt Platon; usko, järki, tahto) emme saa edes olla mukaan sillä poistavat meidät
etukäteen ns. dyslektikoilla. Pitää siis olla korkea kolmio ja sitä minulla olisi ollut mutta kun kansa on tyhmä niin on myös tulkinta sitä.

Anteeksi, huomasin, että olen samalla tasolla tiedossa kuin John Niland ja se sattui sillä minä istuin jälleen koirankopissa myös seminaarissa; ei mitään mahdollisuutta edes sanoa että muut ovat auttamatta kymmenen vuotta perässä.

7:41 AM  
Blogger Homo Garrulus said...

Huoltokatkoista pitäisi jonkun tehdä vähän empiriä.

9:43 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home