Talking is mental walking

Charlie Chaplin pelkäsi koko elämänsä koska kukaan ei viitsinyt ymmärtää, oli helpompaa nauraa. Kyse on vakavasta asiasta, missä tekniikka pakottaa kulttuurit nöyrtymään johonkin joka ei ole ihmisyydelle milloinkaan oikein. Zizek on minusta ottanut mallia? Ehkä hänet on ns. luotu? Ehkä ei ollut Zizekiä ennenkuin minä aloitin? Kuten Naomi Kleinkin - ovat piilaakson tuotteita koska me tuotamme ja he rahastavat? * aito ei kopioi ketään *

Wednesday, July 30, 2008

Snobben skriver brev till skattemyndigheten, vill ej vara med i deras register...

Labels: , , ,

12 Comments:

Blogger Homo Garrulus said...

Lähden tiskaajaksi jonnekin Amerikanlaivalle.

10:38 PM  
Blogger Homo Garrulus said...

"Tulkaa pojat perässä", sanoi kenraali Ehrnrooth.

- sodassa tietysti niin onkin: ei rauhan aikana

- militaristinen johtajuuskoulutus on hyväksi uppiniskaisuuden taltuttamiseksi mutta kuka (!) on sanonut että kokonainen maa pitää piiskata tahdottomaksi?

- siihen ei enää Parasvoita kannata käyttää koska tahdosta julistaminen ja synnin päästöjen puhuminen on samaa kuin antaisi valokuvan voileivästä nälkää näkevälle: syö siitä.

9:33 AM  
Blogger Homo Garrulus said...

just talking

9:33 AM  
Blogger Homo Garrulus said...

Synneistä pääsee kun on hyveellinen ja sitä herra Parasvo ei ollutkaan koska käyttää kanssaihmisiä raaka-aineenaan ja koekaniineinaan.

Ihmisiä pitää kunnioittaa ja jos ei joku ihminen ns. miellytä niin se ei ole sen ihmisen "vika" vaan se on sen surkean rekrytoinnin "vika" : miksi ei osannut ottaa paremmin kertakaikkiaan. Jos sitten kysytään etteikö voisi rekrytoida testaamalla niin kyllä voi mutta sitten seuraavien sukupolvien jälkeen ei ole enää kuin aivokääpiöt tallella: nehän tulevat perässä kiltisti.

9:36 AM  
Blogger Homo Garrulus said...

laitoin tänään poliisille myös siitä, ettei sähköpostit toimi. On mitta täysi.

2:54 PM  
Blogger dudivie said...

jos rappuset kiipeaa ylos eika laskeudu kovi usein, tiskikone voi täyttyä huomaamattakin, mutta on se helvetti eparomanttista
kasintiskaava armenialaiseni
isoaiti antoi minulle tanaan historiallisen valokuvan keskuspuisotsta
wallking

4:12 PM  
Blogger Homo Garrulus said...

wallking Wall King

6:39 AM  
Blogger dudivie said...

Se oli just niin kun epailin

9:48 AM  
Blogger Homo Garrulus said...

Ei pidä epäillä, pitää ottaa härkää sarvista. Kysy, katso ja totea: älä arvaa.

6:28 PM  
Blogger dudivie said...

ethän tee itselles

9:36 PM  
Anonymous Anonymous said...

As you might expect, all of this will build toward a state of sexual arousal. While they've got long been affiliated with gratification, they're able also be used as foreplay with your partner or sometimes as treatment for sizegenetics ejaculation. Inside of the past, it was not an easy matter to find a male sizegenetics therapist who is skilled in erotic gay sizegenetics. Fortunately for all of us, the telephone and word-of-mouth has been supplanted by the Internet. It gives you options that will allows you to shape the entire experience with your dreams and desires.
http://sizegenetics-reviewx.tumblr.com/

12:16 AM  
Anonymous Anonymous said...

Myönnän, en ole tämän sivuston pitkään aikaan ... mutta se oli toinen ilo nähdä Se on niin tärkeä aihe ja ohittaa niin monta, jopa ammattilaisille. Kiitän teitä auttaa valistuksena mahdollisista kysymyksistä.

4:16 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home