Talking is mental walking

Charlie Chaplin pelkäsi koko elämänsä koska kukaan ei viitsinyt ymmärtää, oli helpompaa nauraa. Kyse on vakavasta asiasta, missä tekniikka pakottaa kulttuurit nöyrtymään johonkin joka ei ole ihmisyydelle milloinkaan oikein. Zizek on minusta ottanut mallia? Ehkä hänet on ns. luotu? Ehkä ei ollut Zizekiä ennenkuin minä aloitin? Kuten Naomi Kleinkin - ovat piilaakson tuotteita koska me tuotamme ja he rahastavat? * aito ei kopioi ketään *

Sunday, August 10, 2008

Justice, my dear

enligt oss kvinnor kanske? Bara Jag får säga så är det bra. Bara jag får synas så är det bra. Bara bara JAG JAG

Labels: ,

2 Comments:

Blogger Homo Garrulus said...

Nyt kun olette vieneet kaiken uskottavuuteni ja kaikki mahdollisuuteni tehdä edes yksityisyrittäjänä työtä (kiitos siitä ironiasta minkä laitoitte niskalleni) niin kysyn, mitä nyt sitten olitte ajatelleet? Olisitte halunneet jotain VALMISTA minusta,
joka silti ei sovi minulle mutta
se olisi sopinut jotenkin teidän
omalle kuvitelmallenne siitä, mitä
te tarvitsette omassa pikku-maailmassanne. Olisitte halunneet määrätä mitä muut ihmiset tekevät teidän hyväksenne sillä nostitte jo itsenne niin korkealle. Mutta kuten huomattiin, ette olleetkaan ns. hierarkiassa riittävän korkealla ja näin yrititte prässätä teitä itseänne älykkäämpää ihmistä itsenne alapuolelle mistä patti alkoi. No, nyt olette siis saaneet aikaan sen, ettei voi enää yksityisyrittäjänäkään toimia. Miten nyt sitten etenemme? Muutan pois Suomesta kenties? Minne muutan ja mitä työtä saan siellä koska siellä minulla on vielä vähmmän mahdollisuutta verkostoitua?! Mitä siis teen, kysyn sinulta joka lähdit sotkemaan minun elämääni ja kuvittelit, että voit käyttää valtaasi siihen.

Entäs jos aloitan vaikka prostituutiona, koska muuta toimeentuloa ei ole sillä mieskään ei halua enää pitää kotona. On ruvennut häpeämään niin totaalisesti ja jos hänen häpeä edesauttoi teidän virheellisiä kuvitelmia niin nyt se häpeä on jo niin suuri, että hän vain miettii miten eroon pääsisi.

Ollaan siis jo näin pitkällä. No, mitä siis teen? Jos rupean prostituutiona (minun ÄO on reippaasti yli sen, minkä yleensä katsotaan näinkin alhaisten toimintojen osalta olevan) toimimaan ja myyn kroppaani tuolla baanalla missä teikäläisten virnistelijöiden tyypit olette en tule enää saamaan mitään kauppaa koska suru kaikesta tästä minkä aiheutitte koska olitte niin omnipotentteja ja narsisteja ja käytitte valtaanne ja ryhmiänne hyväksi lihotti minua. Olen siis paitsi ilman uskottavuutta, ilman työtä, pian ilman kotia, ilman tulevaisuuden kuvaa ja ilman ystäviä sillä ystävätkin jättivät koska eivät voineet nähdä sitä lynkkausta mihin itse osallistuivat. Näin siis jäin älykkäänä, ystävällisenä, hyvää tarkoittavana, ahkerana ja toivoa täynnä olevana koko ajan taaemmaksi ja taaemmaksi ja sen minkä te aiheutitte lörpötyksellänne aiheutti minulle kokonaisen elämän mittaisen surun ja menetyksen. Olen täyttänyt 50 vuotta mutta en ole juurikaan ollut kenenkään juhlissa. Minua ei pyydetä. Olen istunut yksin lähes 10 vuotta ja mies on ivannut sitä mutta ei ole ymmärtänyt, että jos olisin netinkin jättänyt olisin aivan varmasti seonnut sillä sitoutumattomuus oli vammani; ei sen suurempi. Sen sijaan tönitte vain kauemmaksi ja kauemmaksi sitoutumisen mahdollisuutta mollaamalla minut. Enää ei siis kukaan soita eikä kukaan halua olla ystäväni. Prosituutiota olette samalla kieltämässä kun siihen ajatte ihmisiä, jotka eivät tottele teidän typerää näkemystä maailmasta. Te siis aiheutatte lähes kaiken sairaan mutta sitä ette ymmärrä. Olette syypää siihen, että minun traumat ovat syntyneet koska elitte jotenkin isäni maailassa edelleen. Nyt voin kertoa että trauma on jo siirtynyt minunkin lapsiin. Onko nyt hyvä?

Mitä enemmän siis kuvittelette, että suojaudutte jostain sellaisesta mitä ette ymmärrä niin sitä suuremmalla todennäköisyydellä aiheutatte kuolemaa ja surua kanssaihmisille. Jumala rankaiskoon teitä, olette hänen pahimpia ivaajia.

3:35 PM  
Blogger dudivie said...

Sinun sydamesi on varattu jollekin muulle

8:10 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home