Talking is mental walking

Charlie Chaplin pelkäsi koko elämänsä koska kukaan ei viitsinyt ymmärtää, oli helpompaa nauraa. Kyse on vakavasta asiasta, missä tekniikka pakottaa kulttuurit nöyrtymään johonkin joka ei ole ihmisyydelle milloinkaan oikein. Zizek on minusta ottanut mallia? Ehkä hänet on ns. luotu? Ehkä ei ollut Zizekiä ennenkuin minä aloitin? Kuten Naomi Kleinkin - ovat piilaakson tuotteita koska me tuotamme ja he rahastavat? * aito ei kopioi ketään *

Wednesday, August 06, 2008

Blogger muutti kieltä yli yön

Nyt minulla on englanninkielinen kanta, eilen oli vielä itse valittu suomenkieli.
Taitaa olla myös Kemppisellä. Ehkä ns. huoltokatko niinkuin minun elämässä on
aika usein: katkaisevat samanaikaisesti luukku.com:in ja kuntien portaalit eli
helsinkilainen.com ja enolainen.com - eikä mistään niistä ollut mitään etukäteistietoa
eikä myöskään merkkiä kesken katkon! Aika kökkö asiakaspalvelu, vähän niinkuin
Sampopankilla noitten tunnareiden osalta. Onpa röyhkeää porukkaa nykyään
mukana näissä.

Herrasmiehet ovat ehkä loppuneet kesken. Tagit slut. Pitää myydä vanhoina mutta
onneksi Stocka lunastaa vanhoja juustoja 100 eurolla takaisin. Juu juu juustossa
löytyy (myös haisevia).

Labels: ,

2 Comments:

Blogger Homo Garrulus said...

Sen takia If-vakuutuksen mainoksessa oli rottia lasikaapissa koska heille me kaikki ollaan näitä "rottia" joita he omahyväisesti tarkkailevat ja näin he ottavat kokeita ja saamme sitten ostaa ns. tietoa higher order kun he ovat ensin jalostaneet sitä oman maun mukaan. Se on sitä ns. demokratiaa mitä myydään kansalle takaisin ns. huipputiedon muodossa. Kukaan ei mieti mistä tieto on poimittu ja miten se on kategorisoitu. Se menee tietysti jonkun näkemyksestä mikä on oikein ja mikä väärin. Näin voin sanoa naisena, ettei siinä naisia ole ainakaan mukaan otettu: olemme rotista alhaisimmat: pelkät kanat, jotka hautovat heille munia. Heille mies on se, missä on biologinen malli tai esikuva jo siemenessä (kuten tammenterhossa on tammesta) ja siksi mies vain lasketaan. Nainen on heille kana.

Mutta me oikeat naiset emme suostu olemaan pelkkiä kanoja; emme halua munia lapsia heille emmekä halua munia ideoitakaan heille jos he käyttävät kokonaisia kulttureja ns. koelaboratorioinaan.

Me haluamme elää ihan tavallisesti ja haluamme tavata oikeita miehiä, herrasmiehiä. Miehiä, joilla on moraalia ja jotka kunnioittavat sekä kulttuuriaan että naisiaan enemmän. Jotka eivät myy meidän DNA:n tiedot esim. Aasiaan missä siitä maksetaan kovat hinnat. On samalla kultturimme kato. Mutta jos myyjät ovat aina joka kulttuurin osana (kuten Romaanit kulkureina) niin heillähän ei ole mitään hätää jos joku kulttuuri niinkuin loppuu.
Heillehän tämä strategia on ollut ns. "elämää" koko ajan. Heille elämää ja muille kuolemaa. Eikö kapitalismissa myyminen ole vapaata jos jotkut haluavat tehdä empiriä?

8:05 AM  
Blogger dudivie said...

Miehiä, joilla on moraalia, onko niita vähän

9:35 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home