Talking is mental walking

Charlie Chaplin pelkäsi koko elämänsä koska kukaan ei viitsinyt ymmärtää, oli helpompaa nauraa. Kyse on vakavasta asiasta, missä tekniikka pakottaa kulttuurit nöyrtymään johonkin joka ei ole ihmisyydelle milloinkaan oikein. Zizek on minusta ottanut mallia? Ehkä hänet on ns. luotu? Ehkä ei ollut Zizekiä ennenkuin minä aloitin? Kuten Naomi Kleinkin - ovat piilaakson tuotteita koska me tuotamme ja he rahastavat? * aito ei kopioi ketään *

Wednesday, February 15, 2006

Raha-Sampo

"Ennen näitä nauhoituksia samat temput tehtiin ns. dialogikoulutuksilla, eli tieto taltioitiin internettiä hyödyntävillä dialogityökaluilla:

Koulutuksen aikana saadut kirjoitukset säästettiin, jotta niistä voisi myydä uusia "aseita" työnantajille mm potkujen syitä varten: Mm. poiskiusaamiseksi kaikki ne, joiden pokka ei kestänyt tämäntyyppistä "kuuntelemista". Olin idealisti kun en ollut härski! Näin alas on maamme jo vajonut Raha-Jumalan palvomisessa!

Ulospäin puhuttiin kauniisti Soktrateen dialogeista mutta päätarkoitus oli sama kuin nytkin: aina vain härskimpien johtajuusotteiden opettamiseksi. Ko. koulutus- ja konsulttiyritys eli siis kahta elämää, toisessa sormet ristissä selän takana ja toisessa enkelimäisen tyynesti puhuttiin rististä. Jos pukee selkään siivet, se ei siis ole tae, että kyseessä on enkeli!

Ei kannata uskoa ihmisiä vain sen takia, että "näyttävät fiksuilta" sillä voivat vain olla taitavia teatteri-ihmisiä. Se siis kuuntelemisesta: onneksi en jäänyt heitä kuuntelemaan....

[b]Tänään HS pilapiirros:[/b] Kuuntelemme asiakasta on teksti ja kuvassa mikrofonit ja valheelliset julisteet. "

HS keskustelu 15.2.06

-----

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

"Ennennäkemätön rahasampo
[Sami Rainisto 23.5.2003, Talouselämä ]

Siitä seppo Ilmarinen,

takoja iän-ikuinen,
takoa taputtelevi,

lyöä lynnähyttelevi.

Takoi sammon taitavasti:

laitahan on jauhomyllyn,

toisehen on suolamyllyn,

rahamyllyn kolmantehen.

Suomen kansalliseepoksessa Kalevalassa seppä Ilmarinen takoi Sammon, loputtoman vaurauden lähteen ja runsaudensarven."

...

Raudasta kultaa ja kullasta rahaa, sen semmoinen se Sampo. Kun sammosta ei saa rahaa on jäljellä Netti-Sampo: lasten internet-teatteri, jossa voi kuunnella mm.
"Sammakko" -nimistä laulua:

http://www.ntsampo.fi/valmis/

Siellä on kaikki tämän porukan osaamiset koottu yhdelle arkille nuotteineen päivineen.

9:02 AM  
Blogger joo-mee said...

hej... vet du hur man kan göra kategorier?

3:58 PM  
Blogger Homo Garrulus said...

Nej, menar du i denna blog? Kanske jag skulle kunna om jag lade mig i denna template (allt brukar finnas färdigt...) men jag är lat som vanligt.
Egentligen är jag hellre enkel än kategoriserad, men berätta!!

:-=

" Vi människor är lustiga, allt i vår omgivning ska rangordnas, placeras och sättas upp på listor. Inte nog med detta, sedan ska vi påtvinga omvärlden dessa listor ("Bosse, har du sett min lista över Sveriges fulaste landslagsspelare?") i hopp om att dessa ska mottas som dagsens sanning. Dessa listor har varit mer eller mindre ointressanta … Fram till nu".

(http://www.dvdforum.nu/?act=shoart&id=240

4:16 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home