Talking is mental walking

Charlie Chaplin pelkäsi koko elämänsä koska kukaan ei viitsinyt ymmärtää, oli helpompaa nauraa. Kyse on vakavasta asiasta, missä tekniikka pakottaa kulttuurit nöyrtymään johonkin joka ei ole ihmisyydelle milloinkaan oikein. Zizek on minusta ottanut mallia? Ehkä hänet on ns. luotu? Ehkä ei ollut Zizekiä ennenkuin minä aloitin? Kuten Naomi Kleinkin - ovat piilaakson tuotteita koska me tuotamme ja he rahastavat? * aito ei kopioi ketään *

Wednesday, November 04, 2009

I-iines 2.11.2009

Täällä Pikkukaupungissakin aasialainen vaimo on vain joillain peräkammarinpojilla ja peräkylän parilla rumalla isännällä.

2. marraskuuta 2009 14:11

Homo Garrulus sanoi...
Viittaako matematiikkaan? Sata kertaa- hundra gånger ??? härräguu - niinkös luulet rakas Tapio - mutta katsos kun paskaduunit hoitaa nainen tänä päivänä ja mies on ottanut ohjakset. Tosin ei suomalainen mies - siinä olet oikeassa; te tarvitsette naisasialiikkeen.

Vote for finnish men as housekeepers?

Suomalainen mies tulee ensin menemään halpaan koska häntä imarrellaan. Se on matemaattinen lähtö notaatio. Sitten kausaali mallinnus menee:
- Simon-Blalock tekniikka
- Perustekniikka (vertaus kausaliteetille)
ja tästä voimme ymmärtää, että Spurious (teennäinen) correlation and nonzero korrelaatio bivarianssin suhteen (1957; 42-43) "correlation is a proof of causation in the two variable case if we are willing to make the assumptions of time precedence and noncorrelation of the error terms" missä perverssio on se, että se tipahtaa sille tasolle, joka piti olla varma.

Naisen status on heikompi, siitä on kyse. Me emme osaa suojautua vaikka te uskotte, että se on te, jotka joudutte pois pelistä. Ei ole sillä nainen on tämän päivän laskelmien mukaan "kannattamaton" eli syö enemmän kuin tuottaa. Teidät laitetaan takaisin metsään kenties mutta ette häviä sukupuuttoon.

Vertaa siis regressio ja korrelaatio ja niiden ennustus kun on teennäinen (spurious) ja kehitystä kuvaava x.

Minä ajattelen Greimasin työkalua, joka on olemassa Tarastin ja semiootikkojen kirjoissa: tämän näyttää myös Herbert B Asher, Causal Modeling, 1976 Sage Publ.

Greimas katsoo tilannetta kolmen ulottuvuuden kautta (mikä teiltä matemaatikoilta on jäänyt pois koska maailma ei ole paperinukkeja varten vaan kolmiulotteisia ihmisiä varten); musta-valkoinen-väritön ja niistä kontradiktiot.

Representaatio-analyysi on sinulla vanhentunut näääs.

Nyt löin kyllä monen toiveet pirstaleeksi mutta minä tiedän kuka minua jo lukee.

haha....mutta sisäänpääsykokeisiin en tule koska en osaa koukerot mutta luen kirjat kylläkin ja snaijaan ne käytännössä -

2. marraskuuta 2009 14:16

Homo Garrulus sanoi...
Löytyy verkosta:
http://books.google.com/books?id=XfN5LdAHCV8C&pg=PA16&lpg=PA16&dq=blalock+simon&source=bl&ots=czyZesjAQE&sig=jkg3fixOxKLuJzYY8ujH_cpxfxY&hl=fi&ei=h87uSozmCoXZ-Qbkpf34Cw&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=7&ved=0CC4Q6AEwBg#v=onepage&q=blalock%20simon&f=false

2. marraskuuta 2009 14:22

van Vaari sanoi...
"Täällä Pikkukaupungissakin aasialainen vaimo on vain joillain peräkammarinpojilla ja peräkylän parilla rumalla isännällä."

Tsot, tsot, Iinukka!

Mitäs jos joku sanoisi näin:

"Täällä pikkukaupungissa ulkomaalainen mies on vain parilla huoralla ja jollakin susirumalla vanhallapiialla. Kun eivät luuskat parempaa saa."

Tämähän on selvää sovinismia ja rasismia ja eläinrääkkäystä. Munista hirteen mokoman kirjoittanut mies, saatana!

Hauskan helposti se vaan pujahtaa esiin tuo viher-RKP:lainen feminismi jopa meidän Iinukka-kullaltamme. Näille naisille(kilpailevat) aasialaiset vaimot ovat maksullisia huoria ja ties mitä lunttuperseitä, jotka suostuvat ylläpitoa vastaan menemään vaimoiksi jopa peräkylän rumille pontikanjuojille.

Mutta kun nainen pokaa turkkilaisen miehen hän edistää rohkeasti kansainvälisyyttä ja näyttää, mitä monikulttuurisuus oikeasti tarkoittaa. Hän voimauttaa erotiikkansa ja maksaa pystypäin ja pystyin rinnoin Abdullahinsa pelivelat ja baarilaskut, koska Abdullahin kulttuuriin nyt ei satu työnteko kuulumaan. Ylpeästi hän myös esittelee mustelmansa, jotka nekin kuuluvat Abdullahin kulttuuriin. Heillä siellä mies ei rakasta vaimoaan, ellei piekse tätä kerran viikossa.

2. marraskuuta 2009 16:46

Homo Garrulus sanoi...
Onpa yksinkertaistus kuules Vaari.

Meitä suomenruotsalaisia on n. 6% siitä yhdestä prosentista mikä on Euroopan yhdestätoista prosentista eli häviävän pieni määrä. En silti sanoisi, että olemme ollenkaan samanlaisia.

Minua ei sitäpaitsi kelpuuteta siihen yhä pienenevään ryhmään koska en ole hurmiossa siitä. Olen valinnut realismin ja se maksoi minulle elämäni: olisi voinut olla joku piiskuri mielummin - olisi ehkä ollut joskus jotain hauskaakin - ei pelkkää sadismia alusta loppuun - mikä ei varmaan ole kaikkien ns. vähemmistöihmisten silmin oikea kuvaus heidän ns. porukasta. Minä koen tämän perheen olevan lähellä Sisiliassa asuvien perheiden selviytymisstrategiaa: jos on pieni on oltava isot kaverit.

2. marraskuuta 2009 17:22

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home