Talking is mental walking

Charlie Chaplin pelkäsi koko elämänsä koska kukaan ei viitsinyt ymmärtää, oli helpompaa nauraa. Kyse on vakavasta asiasta, missä tekniikka pakottaa kulttuurit nöyrtymään johonkin joka ei ole ihmisyydelle milloinkaan oikein. Zizek on minusta ottanut mallia? Ehkä hänet on ns. luotu? Ehkä ei ollut Zizekiä ennenkuin minä aloitin? Kuten Naomi Kleinkin - ovat piilaakson tuotteita koska me tuotamme ja he rahastavat? * aito ei kopioi ketään *

Thursday, August 28, 2008

Ballet

Nauru pidentää ikää

Labels: ,

4 Comments:

Blogger Homo Garrulus said...

Gonatt

11:41 PM  
Blogger komposti said...

Tuo tais olla Kultakuumeesta?

Gomorron sunshine.

Mikä on ruotsiksi tuo sunshine, taas tätä kielipuolisuutta tulee?

6:53 AM  
Anonymous Anonymous said...

Chaplinin filmeissä on yhtä paljon käsittämätöntä soopaa mutta jotkut ovat helmiä. Huomasin myös, että nyt tulevat mustavalkofilmit jälleen suureksi muodiksi; minun pitää siis jälleen keksiä jotain omaa. Mutta yleensä ottavat sen sitten (tulet huomaamaan jos seuraat trendejä) ja tämän kaiken siirtävät mieheni nimiin, joka ei ole lainkaan luova mutta hyvin kiltti seuraamaan sitä mitä sanotaan.
Syy,että tekevät niin johtuu naisvihasta mitä heidän poikaporukassa vallitsee, ja tämän takia eivät antaisi naiselle mitään kredittiä mistään luovasta. Se siitä.

Sunshine on solstråle mielestäni eli menee auringon yksittäiseen paisteeseen (en stråle, säde).

-HG-

12:34 PM  
Blogger komposti said...

Lapsena en tykännyt Ohukaisista ja Paksukaisista ynnä varmaan Chapliineistakaan. Niissä oli liikaa sotkua ja kermakakkuja naamaan. Vasta aikuisena olen oivaltanut niiden viestin?!

Chapliineissa rakastan niiden positiivisuutta, aina kaikki kääntyy parhain päin vaikka kuinka olisi kurjaa.

6:03 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home