Talking is mental walking

Charlie Chaplin pelkäsi koko elämänsä koska kukaan ei viitsinyt ymmärtää, oli helpompaa nauraa. Kyse on vakavasta asiasta, missä tekniikka pakottaa kulttuurit nöyrtymään johonkin joka ei ole ihmisyydelle milloinkaan oikein. Zizek on minusta ottanut mallia? Ehkä hänet on ns. luotu? Ehkä ei ollut Zizekiä ennenkuin minä aloitin? Kuten Naomi Kleinkin - ovat piilaakson tuotteita koska me tuotamme ja he rahastavat? * aito ei kopioi ketään *

Sunday, December 13, 2009

Iines ei halua lukea minun tekstit

"Tuo mies mua tuijottaa"
34 kommenttia - Näytä alkuperäinen teksti
Tiivistä kommentit
Homo Garrulus sanoi...
Kun minä ajattelen, että nyt ne taas herjaa niin aivastan. Kun he oppivat sen he herjasivat juuri sitä.
Tätä jäykkyyttä eivät ns. Suomen parhaat kouluttajat joilla opettajatausta huomanneet vaan tuomitsivat kerrasta poikki. Näkeehän sen, ettei toi osaa mitään ainakaan opettaa, oli loppulauselma ja sen jälkeen kiusaamisen idea oli legitimoitu myös opettajilta. Sen sijaan he kylläkin rakkauslaulu muistissaan ja oma ubermensch mielessään kertoilivat muille kansoille ja koulutettaville, että pitää antaa aikaa oppimiselle.

Tätä olen liiankin paljon nähnyt: miten puhutaan suu vaahto rakkaudesta, kärsivällisyydestä, hyvyydestä ja lojaalisuudesta, toleranssista, dialogista jne mutta kaikki tähtää vain siihen, että he saavat sen sanoa.

Varsinaisesta sisällöstä eivät olleet yhtään kiinnostuneita.

13. joulukuuta 2009 12.25


Homo Garrulus sanoi...
Lue vielä Iines minkä laitoin 413 postaus edelliseen päreeseen; van vaarille ja rr:lle lähinnä.

13. joulukuuta 2009 12.44


Iines sanoi...
No miten se koulu nyt pystyisi yhtään mihinkään, kun kotikaan ei pysty. Ei ole olemassa esimerkiksi koulukiusaamista, vaan on vain väkivaltaa - miljöö on sivuseikka, juuret juontavat lapsuuden kokemuksista kotona.

Ujoudenkin juuret ovat kait aina lapsuudessa + sitten tietenkin persoonallisuudenpiirteissä.

13. joulukuuta 2009 12.44

Homo Garrulus sanoi...
Keltikangas-Järvinen puoltaa hyvin paljon ujoja. Mutta minua ei aikonut nähdä.

13. joulukuuta 2009 12.45


Iines sanoi...
Luin, ja tämän kirjoittamasi sieltä poimin, koska sopii tähänkin teemaan:

Juostaan karkuun sitä mitä eniten tarvitaan; rakkautta.

13. joulukuuta 2009 12.46

Homo Garrulus sanoi...
Koska rakkaus on antamista.

13. joulukuuta 2009 12.51


Kuunkuiske sanoi...
Erilaisia temperamentteja - ujo tai ei-ujo.

Ujous ei ole syvällisen synonyymi; ehkäpä ujo pyörii heikkoine itsetuntoineen tiukasti oman napansa ympärillä pintakerroksissa. Tai sitten ei.

Sinä astuit - muodikkaasti sanoen - mukavuusalueesi ulkopuolelle ja uskalsit alkaa elää laajemmalla rintamalla. Kippis sille!

Tulee mieleen Henry Millerin lausahdus, että ihmisen pitää murtautua ulos omasta vankilastaan, astua aurinkoon ja hengittää syvään.

Kukaan muu ei voi ottaa askelia toisen puolesta, puhutaan sitten ujoudesta tai mistä tahansa muusta elämää rajoittavasta asiasta.

13. joulukuuta 2009 12.52

Iines sanoi...
Ujous ei ole synonyymi syvällisyydelle, Kuunkuiske, mutta eikö ujoudessa ole kuitenkin elementtejä, jotka venyttävät ihmisen tunteiden reunoja, niin että empatia- ja sympatiataidoilla on tilaa kehittyä?

13. joulukuuta 2009 12.56

Iines sanoi...
HG, rakkaus on antamista, muttei yksin sitä. Siihen kuuluu kai myös vastaanottaminen, kyky antautua. Nuo kaksihan eivät aina toteudu yhtaikaisesti.

13. joulukuuta 2009 13.02

Anonyymi sanoi...
Miksei niinkin.

Yhtä lailla turvallinen lapsuuden tunneilmasto / turvaton lapsuuden tunneilmasto ja sata muuta asiaa kasvattaa empatiaan ja sympatiaan. En näkisi erityisesti ujouden olevan jalostava luonteenpiirre.

Tuli mieleen kuvaus Hurstien järjestämistä joulujuhlista. Muistan lukeneeni jostakin, että siellä elämän ryvettämät ihmiset kohtelivat - ja kohtelevat varmasti edelleenkin - toisiaan harvinaisen sydämellisesti. Samassa veneessä.

Empatia ja sympatia kumpuavat avoimesta sydämestä. Sitä toivoisi, että ujollakin olisi mahdollisuus pitää sydämensä ovet auki. Onkin, jos hän ilkeää näyttää tarvitsevuutensa eikä ole piikit pystyssä joka suuntaan.

Kuunkuiske

13. joulukuuta 2009 13.09

Iines sanoi...
Kuunkuiske,

mikään piirre yksinään ei ihmistä varmaan "jalostakaan".

Minä puhun ujouden puolesta sen vuoksi, että sitä pidetään yksistään huonona ominaisuutena, heikkoutena, josta lapsi tulee suitsia pois.

Jos ajatellaan, että tapa suhtautua ujosti maailmaan tulee osittain perimästä tai geenistä tai peritystä persoonallisuudenpiirteestä, tämähän tarkoittaa sitä, että lasta ei hyväksytä omana itsenään.

En ole koskaan havainnut, että ekstroverttia lasta koetetaan kasvattaa introvertimpaan suuntaan. Jos näin tehtäisiin, sitä pidettäisiin henkisenä väkivaltana.

Maailma tarvitsee hiljaisia ajattelijoita, varjoon vetäytyjiä, havainnoijia ja tarkkailijoita yhtä paljon kuin rohkeita eturiviin menijöitä.

13. joulukuuta 2009 13.17

Anonyymi sanoi...
Muistan Keltikangas-Järvisen suusta, että lapsi, joka ei ole koko ajan suuna päänä ja tuomassa itseään esiin, on amerikkalaisen mittapuun mukaan lähes outo.

Ehkä vanhemmat palkitsevat lapsiaan ekstroverttiudesta siksi, että he kuvittelevat, että sellaisena selviää elämästä muiden ihmisten maailmassa vähemmin vammoin?

Kuunkuiske (palailee illemmalla)

13. joulukuuta 2009 13.24

Homo Garrulus sanoi...
Kuunkuiske: olen samaa mieltä ujoudesta; se voi olla vätysmäisyyttä eli tahdottomuutta, vitaalittomuutta myös eikä aina mitenkään hyve.

En lähtisi ollenkaan temperamenteistä: olivat ne mitä vaan.

13. joulukuuta 2009 13.27


Homo Garrulus sanoi...
Mukavuusalue on sekä hyve että pahe; en pidä ihmisistä, joilla on tarve nousta kääkättämään muille, että pitää mennä ulos mukavuusalueelta. On siis väärin niille, joiden pokka ei sitä kestä.

13. joulukuuta 2009 13.28


Homo Garrulus sanoi...
Se vastaa sitä, että vaatii, että kaikki osaavat piirtää: jumalauta ota nyt kynä ja piirrä edes hevonen.

13. joulukuuta 2009 13.28


Homo Garrulus sanoi...
Ihmiset osaavat ja uskaltavat heittäytyä erilaisiin haasteisiin.

Vastaanotto ja sen tahto on aina kiinnitetty tähän tarpeeseen, eikä sitäkään voi ns. arvuuttaa kellä on kyky vastaanottaa ja kellä ei. Jokainen ottaa sitä mitä haluaa tai tahtoo. Narsistit ottavat huomiota sen kun ehtivät, se on heille elinehto kuten vesi janoiselle.
Eikä siitä mitään puhuta.

13. joulukuuta 2009 13.29


Homo Garrulus sanoi...
Rakkaus on antamista; omaehtoista antamista ilman että odottaa vastavuoroisuutta.

13. joulukuuta 2009 13.30


Homo Garrulus sanoi...
Rakkaus ei sovi rahan malliin lainkaan; ei mitenkään.

13. joulukuuta 2009 13.30


Tapsa P sanoi...
Ei tavallinen ihminen edes tajua, kuinka kauheaa on elää sosiaalisten pelkojen kanssa.

13. joulukuuta 2009 13.33

Homo Garrulus sanoi...
Kun raha söi tiedonkin se söi rakkauden samalla sisäänsä ja rupesi vaatimaan eikä antamaan.
Samalla puhuttiin kauniisti ostamisesta ja halusta ja tahdon vapaaehtoisuudesta. Kun ensin oli vangittu nimenomaan rakkaus niin kaupallisuus sai täydet vallat tehdä mitä hyvänsä. Pian tämä on tietotekniikkaa eikä ole edes mahdollisuutta tästä mitään tajutakaan: siksi koulumurhaajien vastaus.

Minä ymmärrän myös romaaniporukkaa yhä paremmin tästä syystä: he eivät voi huorata tässä suhteessa ja se, miten he vastaavat kansalaisille ja tälle lännen huoraamisen yhteiskunnalle on tietysti ruma meidän silmissä mutta yhtä paljon oikeutettua kuin koulumurhaajien halu osoittaa mieltään.

13. joulukuuta 2009 13.33


Homo Garrulus sanoi...
Koulumurhaajilla ei siis ole oikeutta ottaa muiden elämä mutta oikeus on olla eri mieltä. Se, että nuori menee ja ampuu on siis hirveää ja kertoo jostain muusta mutta taustalla on sama filosofinen taju miten maailma vääntää paraikaa irvakuvaa itsestään ja pienentää lopulta kaikkien elämää.

Naiset ovat ruvenneet miehiksi ja kauniit naiset ovat vain objekteja tässä leikissä vaikka yksittäinen nainen ei sitä voi tietenkään kontolleen ottaa. En siis syyllistä yksittäisiä naisia vaan koen naiseuden menneen miesten maailmaan täysillä ja sitä edesauttoi etenkin naisasialiike (joka alkoi Suomesta ....brr mitkä sadistiset naiset ovatkaan olleet liikkeellä).

13. joulukuuta 2009 13.36


Homo Garrulus sanoi...
Iines:
"En ole koskaan havainnut, että ekstroverttia lasta koetetaan kasvattaa introvertimpaan suuntaan. Jos näin tehtäisiin, sitä pidettäisiin henkisenä väkivaltana."

Minun mielestä kokonainen kouluideologia on sitä.
Mistä uskot ADHD ja muut luokittelut tulleen? Siitä, että vanhemmat eivät kestä ääntä ja äänekkäitä pentuja joille elämä on suurta seikkailua. Näille lapsille annetaan psykofarmakaa jotta sielu rauhoittuisi.
Se on hirveää mielestäni ja jos tästä tehdään uusi tutkimus olen vakuuttunut, että vanhoillisissa perheissä on enemmän suvaitsemattomuutta juuri ääneen.

13. joulukuuta 2009 13.53


Homo Garrulus sanoi...
Ehkä kapitalismin ongelma on mittari, joka identiteettipuolella ylläpidetään miesten kautta määriteltynä.

Toinen Nobeli taas ja nyt en uhkaa heitä enää.
No?

13. joulukuuta 2009 14.29


Homo Garrulus sanoi...
Minua tukenut vanhempi coach (oikea nainen, ei siis pelkästään huoranainen tai olevinaan oleva nainen) sanoi hyvin, että hän on huomannut, että ongelmia osataan kyllä ratkoa mutta ei määritellä.

Siitä häntä kiitän. Kiitos Marita.

13. joulukuuta 2009 14.31


Homo Garrulus sanoi...
Nainen, jonka kanssa keskustelin naisista ja miehistä painotti myös orgasmia. Ja toimi selän takana minua vastaan vaikka oli koutsaavinaan minua minun kanssa. Tätä naista en siksi julkisesti enää kiitä.

Nainen (tai oikea nainen) osaa antaa ja osaa ymmärtää myös naisten lukot eikä kilpaile mm seksuaalisuudessa sillä lailla kuten mies (=orgasmin suurudella). On fallos-kompleksi.

13. joulukuuta 2009 14.38


Homo Garrulus sanoi...
Identiteettiä analysoivat ihmiset pitää olla itse terveitä.

13. joulukuuta 2009 14.39


Homo Garrulus sanoi...
Muuten olen kiitollinen kaikesta minkä olen saanut.

13. joulukuuta 2009 14.39


Homo Garrulus sanoi...
Vielä tämä joka on vuodesta 2003 niin on todellista totta:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/693954

Miehet ihailevat omia saavtuksia eikä elämää. Tästä syystä mm Niiniluoto ja muut huippufilosofit eivät nähneet sitä mitä minä: ihailu on ajattelun este ja sen sanoi Zizek. Joten he ovat samaa mieltä kun se koskettaa muita ihan kuten kouluttajat minusta.

13. joulukuuta 2009 15.07


Homo Garrulus sanoi...
He eivät voineet epäillä mm Camnbridgea ja muita huippuyliopistoja koska ovat itse osaksi sitä organisaatiota. Näin ei kouluttajatkaan tajunneet omia lukkojaan kun kyse oli didaktiikasta. Omnipotentille oma omnipotenssi on vain luonnollista esiintymistä - ei ikinä narsismia. Muiden esiintymiskyky on aina selvä merkki narsismista mutta kun se on omalla kohdallaan saanut palkintoja se on vain hyvä retoriikka.

Näin on nokkela tämä kielen valintamahdollisuus.

13. joulukuuta 2009 15.09


Homo Garrulus sanoi...
Minun hiljaisuus oli merkki idiootista joka ei saa kunnolla ulos sanoja mutta toisella se on vain silkkaa ujoutta tai häveliäisyyttä.

Omnipotentin sosiopaatin määkintä ja melskaus oli vain kyky ottaa yleisö, kyky siirtää tunteita tai kyky olla retoriikassa vahva. Kukaan ei siinä uskaltanut olla eri mieltä koska kuten Tapsa P sanoo sosiaalinen herja on kauhea sadismin muoto. Mutta siitäkin saattaa selvityä hengissä jos on sinnikäs.

13. joulukuuta 2009 15.11


Homo Garrulus sanoi...
Olkaa ensin kymmenen vuotta täysin yksin. Se on se Diogeneen tynnyri. Eikä saa valitttaa, että on vain yksi elämä: pitää pitää turpa kiinni ja edes näyttää positiiviselta.

13. joulukuuta 2009 15.14


Homo Garrulus sanoi...
Jos näyttää, että kuolee non gratana herja lisääntyy ja sadistiset naiset saavat lisää vettä myllyynsä. Ha, vitun ämmä on nyt ihan sikamaisen paksu ja näyttää hepokatilta. Nauru raikuu ja viinaa kuluu kun ylistävät itseään.

13. joulukuuta 2009 15.15


Iines sanoi...
STOP HG,

sinulta on 22 kommenttia peräkkäin. Se on jo blogiterrorismia ja keskustelun tahallista pilaamista.

On tarkoitus käydä dialogia ja antaa muillekin tilaa.

En tahdo estää sinua puhumasta, sillä sinulla on hyviä ajatuksia noissa kommenteissa, mutta tuollaisen tajunnanvirran paikka paikka on tottavie oma blogi. Odota muidenkin kommentteja, ja jatka sitten!

Minä poistan nyt siis osan viesteistäsi, eli jos tahdot säilyttää ne, siirrä ne heti omaan blogiisi.

13. joulukuuta 2009 15.15

Homo Garrulus sanoi...
Osoittavat torilla sormeensa. Kun oikoo asiat saa lisää herjaa ja jos on tullut kerrottua uusia intelligenttejä piirteitä tai oivalluksia ne vaan varastetaan mitään välittämättä. Paskalta saa viedä, sehän pilasi meidän shown.

Ovat siis aina oikeassa - tältä sakilta puuttuu omatunto ja siinä ollaan luettu Haren kirjaa täysin väärin koska lukija on itse ollut luultavasti osaksi psykopaatti tai ainakin hyvää matkaa menossa omnipotenssiin.

8 Comments:

Blogger Homo Garrulus said...

catulux
"Carmen 72"
23 Comments - Show Original Post

Avatar said...
Mihin ovat kirjailijoiden taidot nykyään kadonneet?

He tarvitsevat satoja sivuja ilmaistakseen jotain, siinä kuitenkaan usein onnistumatta.

Kun taas Catullus aukaisee suunsa vain muutaman rivin verran, ja heti lukija on valmis kierimään saamastaan annista tyytyväisenä ilon ja innostuksen pehmeällä ilmapatjalla.

Ylistetty olkoon Catullus!

11:58 PM

Homo Garrulus said...
http://www.youtube.com/watch?v=qoe5Bf-c8dM

rakkauden taito on mennyt rahan (jatkuvan tilityksen takia) taka-alalle ja ihminen sen mukaan - emme ole pian enää ihmisiä vaan ainoastaan toisillemme kaupittelevia ns. paremmin tietäviä mutta tieto ei vaadi rakkautta lainkaan: pelkkää statistiikkaa ja kylmiä numeroita - brrr

ja tiede ei tätä ymmärrä ja vielä vähemmän tätä ymmärtävät ne, joilla on tietotekniikan avaimet käsissä sillä heille on toisen ajattelun siemenet varkauden kohde ja siitä teettävät lisää aseita, joilla vangita entistä taitavammin ne, joilla olisi vielä jotain passiota rinnassaaan -

- sama porukka itkee sitten köyhissä maissa sitä, ettei suomalainen tai pohjoismaalainen nainen alistu kuten siellä alistutaan (koska heidän on jumalauta sen tehtävä, että eläisivät edes seuraavaan viikkoon - mitä näitä itseään täynnä oleville kotimaisille sikapatruunoille ei tule mielen viereen edes koska ovat välinpitämättömiä, pian senkin lisäksi julmia - you'll wait.

Kun tiedosta tuli kauppatavaraa rakkaus joutui ränniin eli se katsottiin vain kertakaikkiaan sekoittavana tekijänä eikä sitä osattu yhdistää totuuteen lainkaan - nyt on silti tämän päivän Hbl:n mukaan kirja, jonka on kirjoittanut Ron Suskind missä hän sanoo, että ensin on tajuttava miten valheet toimivat jotta voisi tajuta miten totuus on viety syrjään (11 syyskuun jälkisenä tapahtumana aiheuttanut ajattelun kriisiä).

1:14 AM

3:15 PM  
Blogger Homo Garrulus said...

catulux
"Carmen 72"
23 Comments - Show Original Post

Avatar said...
Mihin ovat kirjailijoiden taidot nykyään kadonneet?

He tarvitsevat satoja sivuja ilmaistakseen jotain, siinä kuitenkaan usein onnistumatta.

Kun taas Catullus aukaisee suunsa vain muutaman rivin verran, ja heti lukija on valmis kierimään saamastaan annista tyytyväisenä ilon ja innostuksen pehmeällä ilmapatjalla.

Ylistetty olkoon Catullus!

11:58 PM

Homo Garrulus said...
http://www.youtube.com/watch?v=qoe5Bf-c8dM

rakkauden taito on mennyt rahan (jatkuvan tilityksen takia) taka-alalle ja ihminen sen mukaan - emme ole pian enää ihmisiä vaan ainoastaan toisillemme kaupittelevia ns. paremmin tietäviä mutta tieto ei vaadi rakkautta lainkaan: pelkkää statistiikkaa ja kylmiä numeroita - brrr

ja tiede ei tätä ymmärrä ja vielä vähemmän tätä ymmärtävät ne, joilla on tietotekniikan avaimet käsissä sillä heille on toisen ajattelun siemenet varkauden kohde ja siitä teettävät lisää aseita, joilla vangita entistä taitavammin ne, joilla olisi vielä jotain passiota rinnassaaan -

- sama porukka itkee sitten köyhissä maissa sitä, ettei suomalainen tai pohjoismaalainen nainen alistu kuten siellä alistutaan (koska heidän on jumalauta sen tehtävä, että eläisivät edes seuraavaan viikkoon - mitä näitä itseään täynnä oleville kotimaisille sikapatruunoille ei tule mielen viereen edes koska ovat välinpitämättömiä, pian senkin lisäksi julmia - you'll wait.

Kun tiedosta tuli kauppatavaraa rakkaus joutui ränniin eli se katsottiin vain kertakaikkiaan sekoittavana tekijänä eikä sitä osattu yhdistää totuuteen lainkaan - nyt on silti tämän päivän Hbl:n mukaan kirja, jonka on kirjoittanut Ron Suskind missä hän sanoo, että ensin on tajuttava miten valheet toimivat jotta voisi tajuta miten totuus on viety syrjään (11 syyskuun jälkisenä tapahtumana aiheuttanut ajattelun kriisiä).

1:14 AM

3:16 PM  
Blogger Homo Garrulus said...

catulux
"Carmen 72"
23 Comments - Show Original Post

Avatar said...
Mihin ovat kirjailijoiden taidot nykyään kadonneet?

He tarvitsevat satoja sivuja ilmaistakseen jotain, siinä kuitenkaan usein onnistumatta.

Kun taas Catullus aukaisee suunsa vain muutaman rivin verran, ja heti lukija on valmis kierimään saamastaan annista tyytyväisenä ilon ja innostuksen pehmeällä ilmapatjalla.

Ylistetty olkoon Catullus!

11:58 PM

Homo Garrulus said...
http://www.youtube.com/watch?v=qoe5Bf-c8dM

rakkauden taito on mennyt rahan (jatkuvan tilityksen takia) taka-alalle ja ihminen sen mukaan - emme ole pian enää ihmisiä vaan ainoastaan toisillemme kaupittelevia ns. paremmin tietäviä mutta tieto ei vaadi rakkautta lainkaan: pelkkää statistiikkaa ja kylmiä numeroita - brrr

ja tiede ei tätä ymmärrä ja vielä vähemmän tätä ymmärtävät ne, joilla on tietotekniikan avaimet käsissä sillä heille on toisen ajattelun siemenet varkauden kohde ja siitä teettävät lisää aseita, joilla vangita entistä taitavammin ne, joilla olisi vielä jotain passiota rinnassaaan -

- sama porukka itkee sitten köyhissä maissa sitä, ettei suomalainen tai pohjoismaalainen nainen alistu kuten siellä alistutaan (koska heidän on jumalauta sen tehtävä, että eläisivät edes seuraavaan viikkoon - mitä näitä itseään täynnä oleville kotimaisille sikapatruunoille ei tule mielen viereen edes koska ovat välinpitämättömiä, pian senkin lisäksi julmia - you'll wait.

Kun tiedosta tuli kauppatavaraa rakkaus joutui ränniin eli se katsottiin vain kertakaikkiaan sekoittavana tekijänä eikä sitä osattu yhdistää totuuteen lainkaan - nyt on silti tämän päivän Hbl:n mukaan kirja, jonka on kirjoittanut Ron Suskind missä hän sanoo, että ensin on tajuttava miten valheet toimivat jotta voisi tajuta miten totuus on viety syrjään (11 syyskuun jälkisenä tapahtumana aiheuttanut ajattelun kriisiä).

1:14 AM

3:16 PM  
Blogger Homo Garrulus said...

catulux
"Carmen 72"
23 Comments - Show Original Post

Avatar said...
Mihin ovat kirjailijoiden taidot nykyään kadonneet?

He tarvitsevat satoja sivuja ilmaistakseen jotain, siinä kuitenkaan usein onnistumatta.

Kun taas Catullus aukaisee suunsa vain muutaman rivin verran, ja heti lukija on valmis kierimään saamastaan annista tyytyväisenä ilon ja innostuksen pehmeällä ilmapatjalla.

Ylistetty olkoon Catullus!

11:58 PM

Homo Garrulus said...
http://www.youtube.com/watch?v=qoe5Bf-c8dM

rakkauden taito on mennyt rahan (jatkuvan tilityksen takia) taka-alalle ja ihminen sen mukaan - emme ole pian enää ihmisiä vaan ainoastaan toisillemme kaupittelevia ns. paremmin tietäviä mutta tieto ei vaadi rakkautta lainkaan: pelkkää statistiikkaa ja kylmiä numeroita - brrr

ja tiede ei tätä ymmärrä ja vielä vähemmän tätä ymmärtävät ne, joilla on tietotekniikan avaimet käsissä sillä heille on toisen ajattelun siemenet varkauden kohde ja siitä teettävät lisää aseita, joilla vangita entistä taitavammin ne, joilla olisi vielä jotain passiota rinnassaaan -

- sama porukka itkee sitten köyhissä maissa sitä, ettei suomalainen tai pohjoismaalainen nainen alistu kuten siellä alistutaan (koska heidän on jumalauta sen tehtävä, että eläisivät edes seuraavaan viikkoon - mitä näitä itseään täynnä oleville kotimaisille sikapatruunoille ei tule mielen viereen edes koska ovat välinpitämättömiä, pian senkin lisäksi julmia - you'll wait.

Kun tiedosta tuli kauppatavaraa rakkaus joutui ränniin eli se katsottiin vain kertakaikkiaan sekoittavana tekijänä eikä sitä osattu yhdistää totuuteen lainkaan - nyt on silti tämän päivän Hbl:n mukaan kirja, jonka on kirjoittanut Ron Suskind missä hän sanoo, että ensin on tajuttava miten valheet toimivat jotta voisi tajuta miten totuus on viety syrjään (11 syyskuun jälkisenä tapahtumana aiheuttanut ajattelun kriisiä).

1:14 AM

3:17 PM  
Blogger Homo Garrulus said...

Homo Garrulus said...
The Way of The World: A Story of Truth and Hope in Age of Extremism, Pocket Books, 2009.

1:17 AM


Homo Garrulus said...
Avoimuus on kuulemma paras tie (Herranen aika; minut se tappoi ja edelleen pidetään hulluna)

Olin kenties edelläkävijä ja vedin esiripun alas liian odottamatta? Miksi minua ei silti voi kohdella kuin älykköä vaan jatkavat sitä simputusta minkä olivat laittaneet alulle?

1:19 AM


Homo Garrulus said...
Jos Kiinan tie on kollaboraatio ja heidän massan luku on x300 niin meidän luku on englantilaisissa maissa ja länsimaissa noin kaikenkaikkiaan about x100 eli kolme kertaa hitaampi oppimisen kollaborointi.

Ainoa keino on nostaa lyhtypylvästä sillä ihminen on hevostakin älykkäämpi ei sen takia että olisi enemmän hevosvoimia vaan siksi, että on älyssä korkeammalla.
Kun David ja Goljat riiteli kyse ei ollut suuremman ehdoilla vaan pienemmän älyllä ja nyt pyydän, ettei tietotekniikan sala-paskaa pidetä älynä sillä se on sillä millä suurempi aikoo myös käydä kimppuun.

Einstein sanoi, ettei voi muuttaa mitään vanhalla ajattelulla ja silti tämä pedofiliaporukka ja sikamaiset tekniikkaa salaa implementoivat kontrollilfriikit aikovat sen tehdä?

--

Mikä siis on uusi ajatttelu. Minä tiedän - en pääse kirjoittamaan koska paskasakki valehtelee koko ajan, pöllii aikeet, huomaa meiningin ja näin ollen opetus kulkee lusikka kerralla.

Jos on lusikalla annettu ei voi kauhalla ottaa.

So sorry, menetämme koska väärät näkemykset pääsevät ohittamaan vanhan statusajattelun takia: eihän herrat Kling klang klong ja Ehrnhipp happ höpp halua olla luusereita mutta se olisi pian pakko.

Koska antavat vääriä signaaleja myös ulospäin ja siinä Vanhasen klaanilla on Obamalle myös vääriä vihjeitä. Catullux siis esiin: paas paremmaks nyt rakas Kemppinen koska minä en saa. Olen kuulemma vain hullu tai väärä, ollut niin värikkäästi kuulemma ilmoilla (se oli ainoa ehto pysäyttää väärä juna mistä mieheni ei vieläkään tajua tuon taivaasta eli siitä voi alkaa?). Miksi läheisetkään eivät näe miten runoilija sanoo suoraan sen minkä muut funtsivat ja ohittavat liian nopeasti?

Siksi - että poetiikassa luodaan teksti, ei toisteta toisten tekstejä.

1:34 AM

3:19 PM  
Blogger Homo Garrulus said...

Homo Garrulus said...
Kerro Virkkuselle kun pohtivat Suomen suuntaa. On liian moni sörkkäämässä sitä ja tässä asiassa ei saisi olla poliittista leimahdusta sillä Suomi on aivan liian pieni jotta joku voittaa (hiton sana) tilapäisesti. On siis liian iso panos siihen, että voisi olla pelkästään poliittinen kysymys mutta kyse on siitä, tajuavatko herrat ja rouvat politiikassa mikä on ei-poliittista koska kieli on jo sitä.

Eikä juridiikan mestaritkaan välittäneet siitä mitään oppia vaan huusivat minut vain tieheni. Meinasin kuolla - kertoo minkälaiset mies-laadut meidän ns. älymystössä oikein on. Huonoa laatua. Kun naistakaan ei auteta: se on perustuslain ensimmäinen asia: auttaa lapsia ja naisia. Eivät vaivautuneet; halusivat itse enemmän fyrkkaa.

Se siitä. Inhoan olla Katajanokkalainen enää. On oudon porukan paikka visiiin? Vankila ja Ortodoxi samalla saarella: mitä vielä - pultsaritkin saivat hiiteen - olisi ollut edes joku inhimillinen sakki tallella.

ugh

1:39 AM


Homo Garrulus said...
Opettajuus on ohjaamista, myös vaikka ei olisi katederin takaa:

http://www.uta.fi/viesverk/johdviest/tutkhistoria/retoriikka.html

Minä haukun Iines:tä huonoksi fasilitaattoriksi koska hän ei ymmärrä viestinnän painopisteitä käytännössä.
Iines jatkaa eetostaan kun pitäisi olla argumentaatiokyky edellä. Ja sitä ei huomaa ennenkuin huomaa miten pitkistyttävät tekstit ja kommentit ovat suhteessa päreiden usein mielenkiintoisiin aiheisiin. Iines ei ole opettaja siinä mielessä mitä minä olen (olisisin, ellei pakotettaisi olemaan juuri vääränlainen valheellinen vaikuttaja joka on ollut modernin ajan ns. laadun kuva - mistä minä olen viimeiset 20 vuotta pyrkinyt poispäin: en halua nimenomaan vaikuttaa vaan haluan nimenomaan opettaa.

Sen tajuaa kun on taustalla mainostoimistotyö (12 vuotta vaikka jonkun mielestä alhaisella tasolla: so what: on silti ajattelun suhteen ollut peili).

Kun ensin tietää valheet tietää myös siksi paremmin totuuden.

..
Who cares? Nobody. Olen samaa mieltä Jyrki Virolaisen kanssa: "välinpitämättömästi sinun" on Suomen yleinen habitus tai perinnediskurssi josta olisi heti päästävä eroon. Meistä tulee Moldoviaa pahempi paskantärkeä kansa ellei tuota ajoissa huomata.

Tilaa Esa Saariselle. Tilaa rakkauden apostoleille. Kunhan he eivät huoraisi vaan.

2:44 AM


Homo Garrulus said...
Yours, sinun.
Pallot ilmassa - ei siis taskussa.

2:46 AM


Homo Garrulus said...
Merriam & Caffarella
Jarvis
Iiris Wiitakorpi
Giroux & McLaren

aloita näistä - kaksisuuntainen tietoputki luotiin 60 vuotta sitten USA:ssa ja kuvittelivat että pipeline on
sitä että öljyt heidän kautta ja vastapalveluksi oppiminen instantmuodossa. Kukaan ei laskenut mitä
tapahtuu kun omat pienet harmaat lopettavat työnteon

valkoinen läski-alue aivoissa syö tilaa...örk uff röh

5:32 AM


Homo Garrulus said...
Intialainen nobelisti tämän päivän Hs ei ole oikeassa - on paha tie. Kuulostaa kuin olisi tajunnut identiteetistä, ei ole. On huijausta toisilla sanoilla.

5:33 AM
Homo Garrulus said...
Englantilaisilla ja intialaisilla on yya-sopimus.

...

Heillä on uskomus, että Englanti voi jatkaa sitä, että tekevät teollisuuden lailla monistettua voittoa sinä aikana kun muut rypevät epätoivossa ja tuottavat heille angstin kautta uusia ideoita. Paska tapa: ei voi olla mitenkään oikeusteitse oikea tapa jos YK olisi tämän asian yläpuolella mutta kas kas niin Kiina ei halua sitä murtaa koska se sopii heidänkin tavoitteisiin olla napa. Kiina siis haluaa, että muu maailma asettuu kasteihin koska se olisi helppo heille fasilitoida tämän nykyisen aatteen ja ideolgian avulla missä toope-paavit saavat saapua kentälle taputeltavaksi ja toope-ekonomistit saavat työntää pajunköyttä ihmisten nieluun...

....as usual.

Vaikka meitä on monta jotka näemme miten sitten käy. Miten sitten käykään? Tyhmyys perii maan koska valkoiset aasit perivät lopulta kaiken rahan.
önk.

5:37 AM

3:19 PM  
Blogger Homo Garrulus said...

Onneksi on sinä hetkellä musta väestö: siinä on toiveemme.

Mutta hei - kiinahan jo indoktrinoi heitä....tai ehkä se ei onnistu koska mustan koko ajattelu on eri tasolla kuten romaaneidenkin ja monen muun vähemmistön: eivät siis ole indoktrinoitavissa ja tässä ehkä tulee Darwin sittenkin esille miksi asiat eivät milloinkaan ole harmonisoitavissa: joku paikka on oltava kuun peitossa.

5:40 AM
Homo Garrulus said...
Lukutaito Catullus: Lukutaito on niin tärkeä taito eikä se viittaa kirjojen lukemiseen noin toimintana. Pitää osata lukea että kannattaa lukea ja kun on avannut kirjan voi joko päntätä (plugga på svenska, plug tarkoittaa pulttia) tai lukea musiikaalisesti eli oppia viisun tai merkityksen tai tarkoituksen. Mutta lukemisen taito ei lainkaan tule lukemisesta vaan jostain ihan muusta. Ja sitä ei opeteta missään.

Ulkomuistista lukevat historioitsijat ovat vaaraksi Euroopalle ja niitä on paljon. Många idioter.

Idiootti = ei ymmärrä (tulee idioma sanasta varmaan)
Tyhmä = ei ole kapasiteettiä hoksata

Zizek on idiootti itse, joka on hupaisaa huomata kun hän ohjaa politiikkaa idiooteille. Hän oikeasti ohjaa niitä tyhmille, ei erota näitäkään.

Olen parempi kuin Zizek ja sinä päivänä kun mieheni sen tajuaa tai edes aikoo haluta tai toivoa tai suoda - minä sen näytän. Se ei käy narsismin kautta vaan tekojen.

1:07 AM


Homo Garrulus said...
Tällä hetkellä hän on valinnut vasemmistolaisen ajattelijan huippuajattelijaksi - ja kas kas -siitä mistä minun ongelmat alkoivat oli juuri sitiä, että isäni edusti vasemmistoajattelijaa.

Ja sitä piti sitten puida.

Mutta minä siis hävisin silloin ja häviän nyt. Miksi niin? Siksi, että mies on lännessä tabu - huono ja hyvä - aina oikeassa. Ja kun todistaa, ettei näin ole tai että niin on, todistajan lailla häviää jos on nainen edelleen.

Olen kuten mummo siksi mies. Nyt olen mies. Charlie K.

Saa kulemma vaihtaa etunimen kerran: jospa vaihdan sen Charlieksi ja lupaatte, ettette kaada enää sen takia. Ette tuo tulisia hiiliänne ympärilleni ja aiheuta lisää sontaa ja sortoa vain sen takia, että te kuolleet saisitte tuntea elävänne. Se ei ole tarkoitus ja jos sen teette olen vain tyytyväinen, että äänestätte vasemmistoa sillä siinä häviättte kollektiivisesti noin ajan myötä. Koska nytkin on valtiolla myyntivoittoa lähes 10 mrd euroa (Hs tänään 7.1.2010) viime vuosikymmenentä ja tiedätkö mitä: ne eivät tule tämän saman porukan hyödyksi kuin piirun verran. Kalastus tehdään yhdellä tavalla ja saaliit jaetaan toisella.

Ei täällä ketään mammaa ole; minä vaan.

Minä olen ollut mammanne mutta kun ei välitetä niin ei välitetä. Viedään ja pöllitään ja uskotaan ja annetaan uskot elää. Sen sijaan, että opittaisiin lukeamaan.

Yrittivät vähätellä pedagogista osaamistani. Olivat narsisteina aivan varmoja, että itse olivat oikeassa.
Miten sellainen kulttuuri oikein syntyy? Kuten Eurooppa tänään: hirveä itsetyydytyksen sakki joka runkkaa (anteeksi hävytön sana) neuvostoissa sen sijaan, että tajusivat miten pitää kuunnella. Kysellä ei saa - se on perisynti numero yksi. Jos ei äiti näe miten lapsi on surullinen ei se kyselemällä selviä. Äidin pitää tajuta se ihan myötäelämisen kautta.
Sitä ei kukaan enää osaa Euroopassa. Ovat täynnä itsesääliä, uhoa ja pitävät kiinni vanhoista tarinoistaan ja superhyvästä kyvystä loukata. Mutta kun heidän maa viedään niin, etteivät tajunneet ikinä mistä lähti politiikan sanat "oikea" ja "vasen" niin ei voi kun itkeä itse, ettei ollut viisaampaa läsnä. Itsesääli on sairautta: Lasse Lehtinen on aivan oikeassa. Itsesäälissä rypevät ja uskovat juhlivansa kuten Titanicin kannella juhlivat. Eivät näe karikoita, eivät näe mitään.

Leikkivät osaavia koska aivot osaavat kopioida tekstiä suunnattomalla vauhdilla. Lukeminen on toista ja minä kun luen simultaanisesti eikä pänttäen niin sitä ei koeta lukemiseksi. Silti väitän, että tuotan joskus tuoreempaa ajatusta kuin ne, jotka pyörivät kirjoissa. Etsivät vastaukset sieltä.

Se on ensimmäinen fiba.

1:17 AM4:55 AM

3:22 PM  
Blogger Homo Garrulus said...

Homo Garrulus said...
Toinen fiba on luottamus uskottavuteen. Jos on paljon katu-uskottavuutta on luultavasti umpityhmä. Koska jokainen, jolla liikkuu jotain on myös kokeillut jotain.
Sillä saa aina pisteiden menetystä. Leikki on siis päinvastainen totuuden kanssa; lue Benjamin.

3:54 AM

Homo Garrulus said...
Katu-uskottavuus tulee muodin mukaaan: toimii kuten kaikki muut. Sitä tarvitaan mainonnan osalta mutta ei enää elämässä sillä se ei opeta mitään muuta kuin matkimista, sisärenkaan sisällä pysymistä ettei tarvitse ottaa mitään kolhua elämässä ikinä. Antaa muiden oppia, joiden on pakko toimia ulkorenkaassa, lähellä totuuden hetkiä, ristipaineissa, vauhdissa ja suojaamattomina.

Sisärenkaassa olevat pysyvät lugnina ja uskovat, että voivat sinne piiloutua wittgensteinin ohjeiden mukaan. Mutta kun Aasiakin on lukenut Wittgensteiniä se on tajuttu. Not good. Ei auta enää.

3:57 AM


Homo Garrulus said...
Ne, joille konformismi on tärkeää eivät itse näe omaa raukkamaisuuttaan. Kuvittelevat, että ovat hoksanneet jotain enemmän (koska heille katu-uskottavuus ja paskantärkeys ja olevinaan oleminen on arvo!!!)

3:59 AM


Homo Garrulus said...
Luova ihminen ei saa heiltä ikinä pinnoja koska ovat kateellisia luovalle ihmiselle.

Ulospäin puhuvat siksi säälivällä äänensävyllä: "no, kyllä se hyvää ruokaa osas tehdä"

(alitajuntaisesti: "koska eihän se tajuaisi ikinä näitä suuren maailman diivojen elintilasta mitään"). Eivät ymmärrä, että on jättnyt diivan elämän taakseen jo 30 vuotta sitten mutta perheen takia on säilytettävä kaikki tyhmätkin kontaktit....for the fun of being (eating) together.

4:01 AM


Homo Garrulus said...
Kokkaa siis idiooteille ja tyhmille ketään loukkaamatta.

Sekin on luovaa. Kokkaaminen siis. Sisustaminen on luovaa. Vaatii enemmän fyrkkaa. Luovaa työtä on sitä, että saa tehdä komposition itse kauneuden tai hyvyyden mukaan. Mutta elävä elämä ei sitä suo sillä siinä toteutamme kaikki jonkun pervon paskantärkeän eurooppalaisen tai amerikkalaisen amish-pöntön elämän näkemystä menemällä kohti pienempää ja pienempää detalia ja siksi Suomessa asuu vuonna 2050 vain insinöörejä ja huoria.

Naiset ja luovat eivät enää mahdu.

4:04 AM


Homo Garrulus said...
Siis oikeat naiset ja oikeat luovat.

Väärä nainen on joko huora (objekti, kaunis kylläkin mutta tyhmä lahna) tai työmies (objekti, tehokas kylläkin mutta sieluton ja kylmä).

Väärä luova on pelkkä design-osaava (osaa piirtää piirustuspöydällä mutta ei enää ymmärrä olevansa Jumalan sirkuksessa osana teatteria). Tosikko, tarkka, puhdas sairauteen asti ja vittumainen ihminen joka vetoaa luovuuteen kun haluaa olla vittumainen. Toistaa muiden luovuutta (lue von Wright; 50-luvun jälkeen ei ole ollut oikeaa luovuutta enää koska nyt tietotekniikka otti vallan ja se tarkoitti, että ne, joilla oli valtaa ennen sitä määräävät nyt sekä totuuden että luovuuden tasot koska muut maat joutuivat heidän alamaiseksi).

4:08 AM


Homo Garrulus said...
Totuus ei ole pakenevaa vaan sillä on suunta.

4:11 AM

Homo Garrulus said...
IInes on blogstanin tyypilinen populistinen ämmä.
Populismi on sitä, että saa muut kuvitelemaan jotain
ja tyypillisyys on sitä, että ei omaa mitään oikeaa mieltä vaan on "tyyppi" kuten hyönteiset, kalat jne.

4:54 AM


Homo Garrulus said...
Minulle Iines on kusiainen: pistää ja silti on vain yksi tuhansista.

3:22 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home