Talking is mental walking

Charlie Chaplin pelkäsi koko elämänsä koska kukaan ei viitsinyt ymmärtää, oli helpompaa nauraa. Kyse on vakavasta asiasta, missä tekniikka pakottaa kulttuurit nöyrtymään johonkin joka ei ole ihmisyydelle milloinkaan oikein. Zizek on minusta ottanut mallia? Ehkä hänet on ns. luotu? Ehkä ei ollut Zizekiä ennenkuin minä aloitin? Kuten Naomi Kleinkin - ovat piilaakson tuotteita koska me tuotamme ja he rahastavat? * aito ei kopioi ketään *

Wednesday, May 23, 2007

Kirjastot putsaavat vääriä teoksia pois

Muddib Tänään 15:13Lähetä uusiPoista

Tiedätkö sinä, että ne asiat joista kirjoitettiin ennen öljykriisiä ovat terävämpiä kuin yksikään 90-luvun jälkeen joka problematisoi uudelleen sellaista joka oli jo 50-luvulla selvää? Pitääkö siis joka sukupolvi tehdä kaikki työ uudellen sen takia, että te poistatte parhaimmat teokset sillä verukkeella, että ovat vanhoja?

Indoktrinaatio on todella pitkälle systematisoitu voisi sanoa. Pian ihmiset eivät osaa kuin avata suunsa ja ostaa. Tai kaatua sänkyyn eri syistä. Barbarismi on jo hyvässä mallissa ja tämän maan ns. asiantuntijat auttavat heitä sen kun ehtivät. Sama kuin Hitlerin aikaan, ihan sama tarina mutta hyvin peitetty.
Putsaus tapahtuu sen takia, koska maailmankuvasta on väärä mielikuva. Hyvä ja huono ovat siis saaneet vastakkaiset roolit. Nyt kaikki se, josta osaisi päätellä kuka ja mikä johtaa mitäkin viedään systemaattisesti pois. Sen päälle tulee kaikki ne väitteet, joista minunlaisia sitten manataan. Kyllä he keksivät sillä lukevat myös mitä kirjoitan, ehkä lukevat kaikista ensimmäiseksi. Jopa ennen sinua.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home