Talking is mental walking

Charlie Chaplin pelkäsi koko elämänsä koska kukaan ei viitsinyt ymmärtää, oli helpompaa nauraa. Kyse on vakavasta asiasta, missä tekniikka pakottaa kulttuurit nöyrtymään johonkin joka ei ole ihmisyydelle milloinkaan oikein. Zizek on minusta ottanut mallia? Ehkä hänet on ns. luotu? Ehkä ei ollut Zizekiä ennenkuin minä aloitin? Kuten Naomi Kleinkin - ovat piilaakson tuotteita koska me tuotamme ja he rahastavat? * aito ei kopioi ketään *

Thursday, February 07, 2008

Hypnoosi

"Psykologiasta tiedämme kokeista, joissa on tutkittu miesten ja naisten reagointia alastomuuteen: Kummillekin näytettiin filminpätkä, johon oli upotettu tietoisen alapuolelle jäävä klippi alastomasta naisesta/miehestä. Kummankin koeryhmän ekg mitattiin, ja tuloksena oli, että miehet reagoivat tähän tietoisen alle jäävään ärsykkeeseen säännöllisesti, kun taas naisilla ei vastaavaa aivosähkökäyrän muutosta tapahtunut. Että näin - pohtikaa, mitä pohditte".

Ikkunaiines blogista sitaatti
jonka peeär kirjoitti. Nappasin siitä sen minkä olen uskonut olevankin totta: näin ihmisistä saadaan vaalikarjaa...ja pian se on ehkä tietokoneen taustalla eli näytönsäästäjän roolissa mutta ei-näkyvä ja silti oleva?

Pitää laissa kieltää.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home