Talking is mental walking

Charlie Chaplin pelkäsi koko elämänsä koska kukaan ei viitsinyt ymmärtää, oli helpompaa nauraa. Kyse on vakavasta asiasta, missä tekniikka pakottaa kulttuurit nöyrtymään johonkin joka ei ole ihmisyydelle milloinkaan oikein. Zizek on minusta ottanut mallia? Ehkä hänet on ns. luotu? Ehkä ei ollut Zizekiä ennenkuin minä aloitin? Kuten Naomi Kleinkin - ovat piilaakson tuotteita koska me tuotamme ja he rahastavat? * aito ei kopioi ketään *

Wednesday, January 23, 2008

Lapsia huostaanotettu jo 16.000

Psykiatreja ei ilmeisesti voikaan kaikkiin yksilön ongelmiin käyttää - vaikka yksilö voisi tilanteestaan pahoin, sillä ovat opetettuja tiettyjen ajatusmallien mukaan? Heille kaikki ulkomaailmassa ja politiikan päättäjien päässä on yhtä kuin "oikein tehty" ja kaikki ne, jotka kapinoivat ulkomaailmaa ovat vain jotenkin sairaita? Näin minulle sanotaan kun kapinoin tätä nykymenoa. He pyytävät, että minä hakisin lääkitystä. Minun asenteeni pitäisi siis lääkitä pois? Mutta minähän tiesin jo 1993 miten tulee käymään kun neuvolatoimi vietiin alas ja lama aiheutti paineita perheille. Heitäkö pitää lääkitä on seuraava askel ? Oudot ihmiset pitää siis lääkitä, jos eivät edes ole pikkutarkkoja pysymään mukana tässä oudossa ilmapiirissä niin ovat varmasti jotenkin sairaita? Näinkö sanovat? Ketkä siinä tapauksessa? Kelle tämä negatiivinen trendi tarkoittaa suurta rahaa? Mieti.

Aivan kuten Ylen ohjelma Hitlerin persoonasta tänä iltana osoitti ei voida ainoastaan tehdä persoonallisuustestejä ja -kuvauksia sillä ihmisen käyttäytymiseen vaikuttavat niin monta tekijää.

Sen minä olen saanut tuta:
Estetty elämästä ihan konkreettisesti. Haluatko, että teen listan niistä tapahtumista? Niitä on paljon ja voisi sanoa, että alkoivat kun olin 5 ja loppuivat toivottavasti kun olin nyt 50. En tiedä vielä. Kirjoitan siitä vielä kunnon bestsellerin: "Estetty elämästä" ja kuvaan kaikki ne tahot, joiden persoonallisuutta sietääkin repiä. Minä tein vain työni ja sain aina tuloksia enkä hyppinyt edes tasajalkaa vaikka ohimot oli puhjeta toisinaan vihasta.

Sitten tulee maine ja maineesta meinaavat hypähtää lääkebisnikseen: syö tabletteja! Suosittelevat sitten pirut vielä tabuja!

Mutta kun pää on liiankin hyvin toimiva: mitä voisi tehdä koska minun tämä pää ilman tabuja tai tabujen kanssa ei (!) pahemmin suorista niitä väärinkäsityksiä mm. lasten kautta luettavien tulevaisuusindikaatioihin mitä on olemassa jos en saa olla mukana. Saan aina tuloksia, senkin olen oppinut. Onneksi on näitä positiivisia muistikuvia aivoissa, muuten voisi pitää itseään luserina. Mutta sitä en ole enkä ikinä ollut .Mutta kun on parempi kuin arvioijat, niin mitä pitäisi tehdä? Syödä tabuja, että he saavat ylläpitää skenarionsa joiden aika meni jo?

Niinkö? Teorioita ei saa muuttaa kunhan saadaan kaikki induktiiviset palaset sinne alle jotenkin tungettua?

Mutta kahden kilon kalakukko ei mene kilon pussiin. Vanhat päättäjät sanokoot mitä vaan - pitää muistaa, että maailma menee hitaasti eteenpäin ja jos olisin saanut olla jo kymmenen vuotta sitten korjaamassa näitä virheellisiä trendejä, joita voi nähdä mm lasten huostaanottojen avulla ja koulunkäynnin lopettaneiden avulla, niin olisi pian matemaattisesti katsottuna paljon suppeampi "puu" josta olisi haaraantunut paljon harvempi "oksa" sillä moniongelmalliset perheet tuppaavat siirtämään oman tragediansa aina eteenpäin ja jos Suomen lapsimäärä on 1,7 lasta ongelman jakaantuminen on helppo laskea esim. 50 vuoden päästä.

Siksi olisi ollut tärkeää, että olisin päässyt ajoissa liikkeelle: on ihan sama mitkä byrokraatit siellä nyt siirtävät papereita koska eivät ole kyenneet tekemään mitään ITSE ONGELMAAN. Tänään sanottiin, että huostaanotettuja on jo 16.000 kun se Stakesin mukaan oli viisi vuotta sitten 12.000 - määrä lisääntyy kovalla vauhdilla! Nämä tulevat sitten lisäämään sosiaalikuluja oikein reilusti mutta sitähän varten on kaupallisia palveluja - ? *)

Money make the world go around, mutta likainen raha lisää myös monenlaista pysyvää rikollisuutta ja turvattomuutta tavallisille kansalaisille! Tätä kun ei tajuttu, ei ei ei - eikä annettu minunkaan kertoa ei ei ei. Piti nauraa. Se oli niin kivaa niille persoonallisuushäiriöisille ukoille, joiden oma äly ei riittänytkään loppuun asti. Mutta valtaa heillä oli silti. Nyt minun aika meni.

Enää ei asuta ovet auki ja mopot kadulla. Pian ollaan kuin Amerikassa käsiase tyynyn alla! Onko kivaa sitten?

...

*) en enää edes välitä ottaa sellaista työtä; minun paras aikani meni jo ja sinä aikana kun jahkailivat niin byrokraatit nostavat onnellisena palkkkaansa ja minua sortaneet vanhat ukot eivät ymmärrä tuon taivaasta yhtään mitään. Tosin kuolevat pian muutenkin itse, eivät ehdi nähdä huonojen päätöstensä jälkeä. Mutta heidän jälkipolvensa näkevät - tai kokevat! Nahassaan parhaimmassa tapauksessa.

Labels: ,

9 Comments:

Blogger dudivie said...

Hei Garrulus, are you fine this morning

11:05 AM  
Blogger Homo Garrulus said...

i am coming to see you or they just soon ssooon

11:21 AM  
Blogger Homo Garrulus said...

just to keep in mind

11:21 AM  
Blogger Homo Garrulus said...

Jaahas, laitoit pojan asioillesi.

No? Mikä oli mielipide?

3:30 PM  
Blogger Homo Garrulus said...

Minä ihmettelen sitä, että kun yritin toimia tätä asiaa kohti niin minua syytettiin narsismista! En siis saanut käyttää aikaani ja osaamistani tätä kohti koska poliittinen tahto oli toista mieltä. Ja sitten keksittiin NARSISMI.

8:55 PM  
Blogger sinun said...

koskas sie oikein tuut

1:45 AM  
Blogger Homo Garrulus said...

Sinä Sinun - you - minä yritin. Et päästänyt sisään.

9:10 AM  
Blogger dudivie said...

tuo on vale!

10:51 AM  
Blogger Homo Garrulus said...

ei ole, tai sinä et ole hän

4:35 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home