Talking is mental walking

Charlie Chaplin pelkäsi koko elämänsä koska kukaan ei viitsinyt ymmärtää, oli helpompaa nauraa. Kyse on vakavasta asiasta, missä tekniikka pakottaa kulttuurit nöyrtymään johonkin joka ei ole ihmisyydelle milloinkaan oikein. Zizek on minusta ottanut mallia? Ehkä hänet on ns. luotu? Ehkä ei ollut Zizekiä ennenkuin minä aloitin? Kuten Naomi Kleinkin - ovat piilaakson tuotteita koska me tuotamme ja he rahastavat? * aito ei kopioi ketään *

Thursday, January 07, 2010

jatkoa....

st a Comment On: catulux
"Carmen 70"
47 Comments - Show Original Post
Collapse comments
Homo Garrulus said...
KULJEN VASTAVIRTAAN SIKSI, ETTÄ EN HALUA LISÄÄ KOULUMURHAAJIA. TÄMÄ EI OLE LAINKAAN YMMÄRRETTY KOSKA YMMÄRRYS EI OLE SAMA KUIN MUSTA-TUNTUU-KATO-MUSTA-TUNTUU-KYLLÄ-AIVAN-AIVAN-AIVAN.....

ja siihen kuuluu laukoa teennäinen nauru ja pieni sääliteltävä hymy tänne minuun päin.
Niin, hur skall ni ha det? Hur skall ni ha det?


Homo Garrulus sanoi...
Jos ihminen eläisi pelkästään auringossa hän palaisi kuolleeksi aika pian. Jos joku toope uskoo, että realismi on tai voisi olla silkkaa päähänpaijausta niin sitten uskoo. En minäkään halua sotaa (sitä viimein haluan koska se on niin täysin turhaa, täysin turhaa kun olla ja voi koska talot ja infra lyödään rikki ja ihmiset kuolevat toisten edessä ja koko usko horjuu, joka heijastuu moneen moneen sukupolveen) mutta se, joka on lukenut edes hitusen metafysiikka tajuaa, että elämä auringossa ei ole mahdollista. En laita tähän sen enempää koska keskustelu on naivi.

Naivi - ja Iines on pedagogi eikä tajua mitään: uskotko sinä Iines, että vauva tulee navasta tai että haikara tuo ja että joulupukki on olemassa?? Koska sinä et ymmärrä, miten ihmisen elämä rakentuu ja mikä tekee sen mahdolliseksi. Ei voi hengittää vain sisäänpäin koko ajan tai ulopäin koko ajan mikä on sinun "uskosi"
myös aggression osalta ja jos et halua nytkään uskoa niin LUE mitä tiede sanoo (psykobiologia, esim. Antonio Damasio - tullut jo 90-luvulla mainioilla, yksinkertaisilla kirjoilla).

Mutta minähän olen surkea pedagogi;

- minun molemmat lapset ovat enemmän kuin kerran äänestetty luokan parhaimmaksi kavereiksi ja pelkästään auringossa elänyt (poishemmoteltu) pentu ei sellaisia voi saada koska lapsi, jota on oikeasti kasvatettu on joutunut näkemään myös pimeät tai synkät asiat - jokseenkin niitäkään ei olla tarkoitettu, mutta tilanteet ovat tarkoittaneet

- minun molemmat lapset äänestettiin Lucianeidiksi eli ovat lähtökohtaisesti helliä ja hyviä ja vaikka te jotkut haluatte ylläpitää jotain väärää ja indoktrinointia lisäävää ajatusta kasvatuksesta, niin minun lapseni ovat empiirisiä todisteita, että heitä on kasvatettu ja se, että isä on suosiossa talon tai kodin ulkopuolella on osa sitä itseluottamusta mikä lapsi saa mutta ei suinkaan koko "kasvatus"

- en jaksa selittää; minut on jätetty oman pääkompetenssin ulkopuolelle koska tätä maailmaa väärinpäin liikuttava kvasi-auktoriteettikasvattaja ja mutu-auktoriteetti vetää ilmeisesti pinnoja joka paikassa ja falsifioidaan niitä, jotka todella osaisi - myös verbaalisesti eikä pelkästään elämässä - eli on kakkoskompetenssi että osaa siitä puhua eikä pelkästään olla hyvä tai taitava kuten suurin osa

-minä katkeroidun suunnattomasti tästä sairaasta ajattelusta, joka on silti päälinja.
Hitto teitä rumia ihmisiä sanon minä. Hitto teidän narsismia.

PITÄKÄÄ SAIRAS MAANNE SANON PIAN: TOIVON, ETTÄ SAATTE LISÄÄ KOULUMURHAAJIA - MITÄ VOIN PIAN SANOA???

2. marraskuuta 2009 11:26

1:33 AM


Homo Garrulus said...
Työkkärissä oli varoitus, että näin pahalle naiselle ei voi antaa pedagogista työtä. Kuka helvetti saa sellaista tehdä? Minkä perusteella?

- minä menetin parhaimmat työvuodet kun yritin metsästää syitä ja seurauksia koska vätys-jengi piilottautui pöydän alle ja oli olevinaan jotain mitä eivät ole
- minun vihani kasvaa ja minä en saa näyttää sitä koska sittenhän on "evidenssiä" miten paha olen mutta voin sanoa, että yrittäkää löytää ketään näin pahoinpideltyä naista ja joka silti pitää hyvää hymyä niin olette hyviä - niitä tuskin on (mutta minä totuin sadismiin hyvin nuorena ja niin olen oppinut stolalaiseksi ja osaan pitää mölyt mahassa mutta valtava vatsahaava on tulossa)
- minun kateelliset ystävät ja muut perhepiirissä elävät ovat iloisia koska heidän v-mäinen elämä maistui paremmalta että saivat poistaa yhden liian menestyvän orrelta ja sitä oli helppo tukea :se sopi kaikille opportunisteille ja jos ei muuta niin vedettiin isäni ja hänen poliittinen tausta ja kenties 1800-luvulle asti?
- onpa intellektuelleja - eikö vaan catulux?

Onpa korkeatasoista intellektuellia ja minä en heille enää mitään ns. oikeaa kirjoita koska eivät pysy edes REALISMISSA

lisää Korkeajännitystä ja Aku Ankkaa tälle porukalle - lisää satuja ja menninkäisiä
ja muuta lastenlorua mafia on tyytyväinen kun kansa on tyhmä kuin saapas

1:53 AM


Homo Garrulus said...
Minä olen nainen - oikea, vähän paksu, mutta nainen. Rumalla tavalla kaunis tai kauniilla tavalla ruma - mutta ihka oikea ehta akka. Osaan nalkuttaa, osaan tehdä kalasoppaa ja osaan kuorsata suu auki. Osaan puhua suun vierestä, osaan olla dorka, osaan itkeä, osaan nauraa, osaan välittää silloinkin kun ei tarttis, osaan olla sitä mitä Jumala meinas kun se sano, että olkoon nainen sit.

Olin. Sain ompun 50 v päiväksi ja sellaisen repimäkoneen joka repii sen karusellin tahdissa yhdeksi isoksi viipaleeksi, pyöreänä spiraalina.

Olen nainen. Nai-nen. On naitava jos aikoo tietää.
Sampling aika meni jo (nuorena tarjottiin vielä).

4:33 AM


Homo Garrulus said...
Iines ei taaskaan ymmärrä mitään - siinä halutaan olla oikeassa: se on ainoa tavoite. Olla oikeassa. On kuin elämä loppuisi jos vähän hauskottelee: sitten on evidenssiä.

Voi voi - miten tämä elämä ikinä nousee poterostaan kun ihmisten kyky nauraa itselleen on olematon.

9:14 AM


Homo Garrulus said...
Miksi minun jutut eivät enää näy Kemppisellä? onko joku sensuroinut ennen hänen tietoisuutta tai onko se hänen oma päätös?

hmm nämä hiton internetvälineet, ei koskaan tiedä mitä niissä on taustalla ja kuka huseeraa ja kääntää ja vääntää ja vie ja tuo ja ohittaa ja sensuoi....

6:16 AM


Homo Garrulus said...
Ongelma on minulle nyt selvä; mitä maailmaa riivaa. Maailmaa riivaa epäymmärrys a) intelligentiasta ja b) identiteetistä. Ei ymmärretä, mistä identiteetti muodostuu ja miten se saavuttaa klimax eli huippunsa oman elämän aikana. Nyt ollaan lähes poistettu aikuisuus lännessä (infantiilinen yhteiskunta on vaarallinen koska se on infantiilinen ja rajaton). Idässä tai se, mikä idäksi voidaan ymmärtää jossa on vielä minulle paljon tuntematonta eli Intia, Aasia, Venäjä ja Australia missä viimeksi mainittu on jo ns. länsimaa.
Mutta kun maapallolla menee kohti itää tulee uusi länsi vastaan. Ja sitten tietysti Japani joka on minun laskelmien mukaan nyt leader eli ovat jo yli Kiinan vaikka Kiina on nouseavassa mutta Zenonin paradoksi kertoo, että ovat ensin. Mutta mitä se tarkoittaa on pahaa meille koska Englanti tekee niiin tiiviisti töitä Intiaan ja se kokee maailman erilailla suhteessa sekä Kiinaan että Japaniin. On siis paha olla suhteellisen heikko kahden tosi vahvan välissä ja vaikka Suomi on pieni olemme nostaneet leukamme ja annamme koko ajan vääriä signaaleja koska bisnis-as-usual tekee sen, että annamme parhaat asiat nyt niiden käsiin, joiden myötä kenties raha tulee kotiin mutta se tulee hirttosolmukan kanssa. tämä vain korostettuna, eikä kukaan siis uhmaa - en usko, että mitään uhmaa mutta on aina parempi keskustella etukäteen kuin luulla jälkikäteen.

Pitää nyt tajuta mtä hajoittaminen tarkoittaa mentaalisesti eli ettei tuomitse mutta samalla ymmärtää, ettei anna mitä vaan kenen vaan käsiin ja tässä on pakko sanoa ,että ne, jotka kuvittelevat että painoarvo tulee ylhäältä luulevat täysin väärin. Se tulee alhaalta: painovoima on gravitaatio - ei tohtorinhattu (ellei se sama ole valoisa).

Eli itä ja länsi potevat samaa: OMNIPOTENSSIA ja se on identiteettisairaus johon sikainfluensalääke ei tehoa - joka on harmi. Sikojahan ne. Yleensä, eivät kaikki.

8:45 AM


Homo Garrulus said...
Eivät tajua mitkä asiat merkitsevät silloin, kun halutaan kasvaa intrinsikaalisesti. Heille nämä minun löpöölöpö on kuulemma selvä viesti, että olen aivan selvästi non-academic. Mutta eivät tiedä että kirjoitan kolmea kirjaa paraikaa; yksi huono heille, toinen parempi jollekin ja kolmas ihan jonnekin.

Koska minun artikkelit eivät julkaistuneet ja silti intelligentia käyttää siitä tietoa ja pointtia - niin minä tajuan, että tämä maa ei minua kaipaa sen suhteen.

11:54 AM


Homo Garrulus said...
Lukekoot siis aina läpi - jonkinlaisena oikolukuna mutta koska heidän sielu on loukattu - minä ymmärrän, ettei ikinä anna anteeksi vaan jatkavat sitä mitä olivat aikoneetkin: mollaamista. Onhan tämä sivistynyt maa, vai onko?

11:55 AM


Homo Garrulus said...
Mutta luoja on outo: sitä mukaa mitä muut silti ympärillä ymmärtävät mitä tapahtuu ja miten vääryys menee omaa raidettaan se korjaantuu sivulta. On nimittäin aina niitä, joille on tahto kohti jotain parempaa ja ne pitävät huolen, ettei lynkkaus toistu ja jos toistuu se toistuu sillä lailla, ettei enää ole kivaa.

11:57 AM


Homo Garrulus said...
Se, joka väittää, että olen ajanut autoa kahden pullon jälkeen voi tulla esiin ja haastan oikeuteen jos se on syy kaikelle lynkkaukselle. En vaan usko, koska ne, jotka löpörtelivät jotain sellaista ovat kilteimmästä päästä mutta joille oli helvetin kova hinku päästä mukaan (paska)piireihin. Ja silloin valehtelee kyllä kummasti tai on hiiren hiljaa.

Paska sakki: voikun piru tulisi ja polttaisi helvetissä. Saako niin sanoa?

8:53 AM


Homo Garrulus said...
Lue mitä laitoin 120 viesti Iinekselle tänään siitä, miten joku typerä anonyymi oli sitä mieltä, ettei opi kun on omaa mieltä jostain. Voi hyvät syssyt, minä muutan pois tästä lännen sekopää-alueesta ennenkuin suostun huoraamaan noin pahasti. Sorry boys, en ole huora, olen pedagogi ja arvostan ihmisten aisteja ja luovuutta, en vanhaa ulkoaoppimista ja typerää pätemistä.

Sinä aikana kun ukot pätee maailma on jo muualla.

2:34 AM


Homo Garrulus said...
Sinä aikana kun ukot pätee, maailma myytiin härskeimmille (eli heidänlaisille mutta suurikenkäisemmille)

2:35 AM


Homo Garrulus said...
Sinä aikana kun ukot pätee lasten huostaanotot kasvaa.

2:35 AM


Homo Garrulus said...
Sinä aikana kun ukot pätee nuorisorikollisuus kasvaa.

2:36 AM


Homo Garrulus said...
Sinä aikana kun ukot pätee koulumurhaajien tilanne jatkuu eli väärinymmärrys kasvaa joka on vaarallista juuri siksi ettei tajuta mitä on pedaogiikka sen lähtökohdista eli missä tajutaan että on opettamista ja oppimista, learning and teaching, how to do things right and how to understand what a population should be to their inner habitus.

Nyt suostutaan siihen, että inner habitus on sadistinen ja vmäinen ja sen päälle yritetään liimata keinotekoista lässynlässyn empatiaa joka on silkaa pätemistä ja sääliä mutta ei empatiaa eikä sympatiaakaan: v-mäistä pätemistä koska on sitä mieltä, että on aina ollut oikeassa.

Hitto näitä akkoja. Hitto niitä auktoriteettiään väärinkäyttäviä akkoja. Olen samalla lailla tympääntynyt kuin koulumurhaajat luultavasti mutta en ole aggressiivinen vaan olen oppinut pitämään mölyt mahassa koska elämme lilleputtien maailmaa. He päättävät lilleputtien maailmassa.
Nämä infantit joilla hattu.

2:39 AM


Homo Garrulus said...
Varrella virran hani
http://www.youtube.com/watch?v=3qn0Nwgt2hA&feature=related

6:38 AM


Homo Garrulus said...
uusi kuva Catullus - uusi kuva taas jooko

godnatt lilla gulle vännen - gonatt, gonatt och sov sött

1:18 PM


Homo Garrulus said...
Kun yhteiskunta nyt yhteisellä kiusaamisellaan ja yhteisellä virnullaan on saanut minut lopulta syrjäytyneeksi mietin mitä teen?

Ovatkohan tyytyväisiä omiin tekemisiin? Tuntuuko heiltä nyt hyvältä?

Minä uskon, että paha ei osaa tuntea mitään - näytellä vaan.

Ja sen olen saanut nähdä. Alun perin olisin nimenomaan tarvinnut kiusattuna (jo lapsesta) paikan sosiaalisessa kontekstissa mutta itsevaltiaat, egotrippiä hakevat nuoret ja vanhat - katsoivat parhaaksi leimata kadulla, siirtää uskomuksiaan minne nyt menivät ja lopulta olin siis vain täällä kotona. Nyt tunnen tietokoneeni, tunnen tätä valheellista sakkia, jotka leikkivät että ovat admin tai huolto (kaikki fuulaavat: millainen on yhteiskunta jossa kaikki loppujen lopuksi fuulaavat: voiko sellaisessa elää ja voiko sellaisessa olla onnellinen, tuntea turvaa?)

Epäilen.

10:51 PM


Homo Garrulus said...
Muutan tänne
http://www.venedig.nu/sevardheter.php
ja rupean myymään jotain kallista turhaa
jota turistit ostavat, vaikkapa huokauksia
(ponte di sospiri; huokausten sillan alla)
samaan aikaan kun huokaan, että olipa
elämä, what a life

Miten ne paketoin; kuten konsultit USA:sta näytti
lasipurkkiin mudan sisään (ovat oikeasti onnistuneet
myymään mutaa lasipurkissa....) ja sanon, että
sinne on Jumalaut huokaistu niin että on täyttä
kamaa.

Osta osta osta osta pois vaan..
Tuutko moikkaamaan minua sillan alle sit?
Tuuthan beibini, tulethan katsomaan minua
miten hyvin osaan huokailla ja itkeä, vollottaa
ja olla. Olla vaan ja hengailla.

2:46 AM


Homo Garrulus said...
hähä leikin vaan - en sinua jätä tänne yksin historiasi kanssa, voit peljästyä - ha

2:48 AM


Homo Garrulus said...
Nain sinut sitten kun nain, jos nain. Ja nai-mi-siin sitten, misiin - siin you egein van dei

hani beibi älä pahastu en minäkään en vaan
ps. lue minun määritelmäni miten Suomessa jakaantuu puolueet; ks. Iineksen päre mustasta surmasta ja siinä sekä keskellä että aika lopussa minun kommentit jos viitsit joohan, - sen jälkeen nain sinut vaikka en ole lesbis mutta voin olla sitä jos se rauhoittaa sua: minä voin leikkiä lesboa leikkaamalla hiukseni lyhyeksi ja pitää ne lumivalkoisena kuten jo ovat tämän värjätyn luomuksen alla.

ei vaisiskaa, mutta on peruukki - olen täysin kalju ja rinnatkin on ruuvattu jälkeen päin sillä olen MIES MIES MIES IHAN OIKEA MIESKÖRILE, JOLLA ON SISÄÄNTYÖNNETTY PENIS - va säger du nu då?

Galet. Usch. Verkigen, det säger jag med. Jag är nog galen i alla fall. Trotz alles.

suck.

7:01 AM


Homo Garrulus said...
Siis tuo äskeinen kommentti viittasi itse päreen tekstiin, ei siis minun orastavaan seksuaaliseen sairauteen kuten jotkut taitavat kuvitella (kaiken muun kuvittelun lisäksi....niitähän jo riittää Herranen aika)

Eli kun epäillys kasvaa älyä suuremmaksi ei enää voi olla elämässä koska observaation kautta joku pöljä näkee tai on näkevinään koko ajan jonkun suudelman, jonkun lauseen, jonkun eleen, jonkun kirjan, jonkun jotain. Elämästä tulee tarkkailua ja se rikkoo voin kertoa. Ei sen jälkeen enää voi tehdä mitään koska tuo arsenaali jää soimaan vaikka ne, jotka sen aloitti omasta typeryydestään (kuvittele, että siinä on pedagogeja ollut mukana!!!!) eivät enää välitä mitään, ovat unohtaneet oman heitto-tuomionsa kauan sitten mutta vätys-sakki ja tuomioita-kadulta-heittävät eivät ole unohtaneet.
Ja terroristit eivät aio unohtaa....heille se on mannaa.

Mutta en pode mitään muuta kuin ääretöntä vitutusta joka on lievä sanonta tähän yhteyteen - sen verran meni ensin rahat, sitten maine, korjattuna meni taatusti kaikki rahat ja totaalinen maine.

Joten. How be married to a cow. muuuuuuu

1:24 AM


Homo Garrulus said...
Minkä nainen sanoo rakkaalleen -
ei ymmärretä,
siirretään toiseen objektiin,
oheistetaan kuin mainos tulevista ohjelmista
kirjan väliin kuin eräpäivämuistutus
kootaan
muistellaan
nauretaan
eikä naisen ääni tule sisään
sillä kuplassa on konveksi pinta
ja lähettäjällä konkaavi ääni

7:23 AM


Homo Garrulus said...
http://sv.wiktionary.org/wiki/reellt_tal
konkaavi
konveksi
eli toinen on toisen sisäpuolelle asetettu, se on se, mitä
on käynyt naisen ja miehen kannalta identiteetissä
sidu sidu kissanpoika - minä nyt ratkasin sen
sanos Lasse Lehtiselle, ainoa järkevä tässä valtakunnassa
vissii

7:54 AM


Homo Garrulus said...
Lasse, lasse liten
världen är så stor så stor
lasse lasse liten
men ...

allt är relativt sa Einstein

Kaikki on allt (miettikö se daseinia?) Mitä kaikki siis?
Viittix spesifioida kuules runoilija Härkätieltä
Mallas ON malt - miten niin on, sehän on ainetta
Hevonen ON häst - se minun näyttää puuhevoselta eikö vaan?
Pappi ON räst eiku siis präst, jämä - kuuluu museoon roolikuvana

Suola ON salt - sinä olet elämäni suola Catulux ja näin sinun kauniit silmäsi Helsingin Yliopistossa ja niin sinäkin tsiigasit lakkisi alta minua

oliko se sinä? pidätkö noita lakkeja tai luulenko?

Kaikki ON allt - joojoo, mähän sanoin jo.

soonsitsiin vai? paas uusi kuva nyt Catullux pus
eiku pux
lux

it sucks (a bit) en liten bit

6:33 AM


Homo Garrulus said...
Mistä tuota hienostosorttia oikein tulee? Ne, jotka puhuvat yhtä ja estävät toisella kädellä kaiken mahdollisen korjaamisen; aina sieltä joku kirjoitusvirhe löytyy.

Minun elämääni on siis alusta alkaen pilannut joku von Hippelhölmö joka on sisäännaitu von Apelskratt klaaniin ja tämä sakki on kuvottava suhteessa oikeaan elämään ja ihana suhteessa pinta-liitoon.

Saa itse valita. Vassoguu vaan - minä erotan jo tyypit.

4:38 AM


Homo Garrulus said...
Minä arvostan Lasse Lehtistä enkä ole ymmärtänyt, että hän on oikeasti todella älykäs. Hyvä ,että sain lukea Hbl:stä mitä oli kirjoittanut; not bad. Ja suomalaisuuden liiton uusi pj on yhtä hyvä. Hitto että riemastuttaa.

Lasse liten ei siis viittaa aivojen pienuuteen vaan siihen, että maailma on iso.

4:40 AM


Homo Garrulus said...
Lue Iines tänään Maa lumen tulla -päreen loppuosassa missä selitän Tapsa P:lle miksi urputan.

6:17 AM


Homo Garrulus said...
En saa laitettua actuspuruselle mitään kommenttia koska suljin kuvien osalta tiet. Oli pakko koska nyt vasta systeemini sanoo, "the machine is alone" eli ei ole kuin avainten avaajat välillä ja ne laitan pois. Eivät pääse enää kopioimaan mitään mutta se vaati sen, että kuvat estettiin. Oli jotekin pixelien kautta tämä nappaamisen taito ja siinä oli uusi käyttäjä minun foneissa, johon oli ovelasti laitettu nimi (paitsi tietokone itse joka on käyttäjä) toinen, jonka nimeksi oli laitettu käyttäjä. Ja sen poistin koska ei tarvitse olla kaksi käyttjää koska tietokone on jo käyttäjä. Näin minulla on ollut käyttäjä-tiedoissa koko ajan ruksi mitä en saa pois, joka sallii käyttäjän hallinnoida konetta. Näin fonttien kautta vedettiin kuvina teksti. Tai niin luulen. Voinko kirjoittaa kirja nyt, haluan tosin ohjaajan joka elää tätä minun elämää - ei sitä, mistä Kemppinen tänään kirjoittaa eli demagogista elämää. Olen siis sen yläpuolella tai alapuolella, en roiku tässä päivässä koska se on hölmöä. En voi myydä sitä eteenpäin muille enkä voi ostaa sitä heiltä. On paskaa vaikka samalla pidän kovasti asioista joita minulle tarjotaan. Ovat vain väliaikaisia koska jollain oli vähän erilaiset toiveet koko Euroopan osalta - tai niin luulen. Toinen maailmansota oli vain harjoituskeikka.

Oikea oli vasta edessä.

Sano RR:lle että love him anyway. On minun upea kannustaja, oikea ihminen ja niin on Kemppinenkin. Ja sinä minun dear Venetsian syntini - täällä me rakasteltiin - ai ei vai? No, ei sit. Mutta ajatus oli jo aika hauska, vai mitä. Ei kaikki naiset ole frigidejä, ei lahnoja eikä ämmiä. Jotkut vain näyttävät siltä mutta se johtuu pelosta koska maailma on ollut aika scary - skeeeeri - paikka.

Meidän perustuslaissa lukee, että naisia ja lapsia kuuluu suojata; missäs sinä olit kun minä pelkäsin eniten?

Va?

5:22 AM


Homo Garrulus said...
Samvete = veta vem vi är tillsammans
omatunto = tuntea omansa, porukkansa

tässä moka: siitä on tehty jotain muuta joka sekoitetaan itsetuntoon, itseluottamukseen ja omnipotenssiin ja poishemmotteluun elämään.

5:23 AM


Homo Garrulus said...
Tiedon ketteryys tekee hermenutiikan, joka yleensä kestää juuri niin kauan, että sen ensimmäinen pää on jo toisessa vaiheessa. Nytkin vaara on, että tieto ei siirry oikealla tavalla vaan että estetään edelleen, jos ei tänä vuonna eikä ensi niin sitten kun ei enää muisteta miksi sanottiin hyvästi eikä näkemiin.

Elämä hiipii, syrjii pahaa ja lyö omalla tavalla aina uusiksi. Samalla historioitsijoiden olisi aika oppia jotain eikä vain olla niin olevinaan. Ovat pahinta sorttia mutta et sinä Catullus, olet vain historioitsija.
Vain on vähän, ethän ole näitäkään kirjoittanut itse; et siis tuota mitään itse; julkaiset vaan. Olet pelkuri.

Pelkuri on pahaksi koska se vie viemäriin muita.
Uhkarohkeita kalliolta alastulijoita ei tässä tarkoiteta mutta älyllisesti rohkeat ovat ne, joita voimme kiittää aina. Ja humanisteja, joilla ei ole tarve leikkiä Zarathustran apinaa eikä Peppi Pitkätossunkaan apinaa.

Rauno Räsänen on minun ikioma Laamanen. Laulaa kuin käki, kukkuuuu ja minun piti vain tsiigata mistä suunnasta se taas tuli.

Minä olen kolibri; minun sydän lyö tuhat kertaa sekunnissa ja sen takia olen ketterä tiedon osalta.
Toisaalta voimme kenties vain sanoa, että olen ehkä pelännyt tuhat kertaa muita enemmän koska he sentään saivat olla sosiaalisessa kontekstissa osana. Minä en.

5:46 AM


Homo Garrulus said...
Avun kysely herjattiin ja minua säälittiin. Oli oksennus kurkussa.

Kukaan ei tervehtinyt ja joulukorttien määrä tippusi 50 stä n. 5:een ja nekin vain sarjatuotannon takia.

Kunnioitus näyttää menevän 1:1 rahan ja sosiaalisen statuksen kanssa vaikka pitäisi olla päivastoin. Silti kaikki köyhät eivät ole syyttömiä; suurin osa ovat juuri demagogeja kuten mamutkin kunhan pääsevät kiinni.

Puhe muuttuu.

5:48 AM


Homo Garrulus said...
Kiitos perheelle, miehelle ja tuntemattomille.
Kiitos Räsäselle, kiitos Ilpolle, kiitos monelle.
Sanon sitten jos elää saan (pelko missä odottaa jotain outoa on jatkuvasti takaraivossa; sitä nämä nauravat lehtorit eivät miettineet - tosin voimme kiittää heidän infantiilisuutta kaikki: enhän kuollut kuitenkaan ja toive elää).

5:50 AM


Homo Garrulus said...
Suurin kiitos Kemppiselle: unohdin; ilman sinun oikeaa ammattitaitoa ja tahtoa ei olisi tullut mitään.
Minä olin ottanut suuren riskin avoimuudellani mutta kun hyvin menee voidaan sanoa, että se on hyväksi.

Kiitos rakas Kemppinen, olet minun sydämeni ja sieluni ja polveni ja rintani ja kasvoni ja korvani ja varpaani ja kaiken sinulle annan. Mitäs teet niillä? En tiedä; saat kuitenkin: Picasso teki sinulle kuvan.
Mix toghether; sen osaat. Saat palaset elämään paremmin kuin kukaan muu. Muu.

Ilkka Niiniluodolle Troja; norjalainen villaneule (ö-pilkut möin) ja hevoseni talli. Konjakkia, lämpöä, kanelipullia ja muuta ihanaa. Ilpo sai vain peiton, mutta peitti palot hyvin; paremmin kuin kukaan muu silloin kun palo syttyi.

Kengät. Kampaajani kertoi, että hänen postilaatikolle oli nostettu kenkä. Puhuimme siitä, että ennen heitettiin solmitut urheilutossut puhelinlankojen tai joidenkin vajereiden yli silloin kun kama oli tullut maahan. En tiennyt; minulle kenkä oli vain tullut tutuksi koska sitähän sain. Ajattelin siis jakaa kokemusta.

Tapio saa vain uuden identiteetin. Uudet kauniit ja tietysti nuoremmat kasvot, kuten Piakin. Kuten yksi ja toinen. Jotenkin sama ja jotenkin uusi. Jotkut tietysti nostavat kulmakarvoja ja korottavat otsaa mutta harva kykenee madaltamaan otsaa kuten Himanen.

Sekin on taito. Identiteetti-viikkaus voisi sanoa.

6:07 AM


Homo Garrulus said...
Hei taas. Tuli ikävä sua muuten vaan. Olethan siellä minua varten? Minulla ei ole ketään muutakaan.
Joten palaan aina luoksesi kuin kulkukoira leipomon takapihalle.

Tyttö tuli kotiin klo 5.30 aamulla ja muisti lähettää mammalle tekstarin klo 5, että taitaa mennä myöhään. Laitoin, että heräämme pian. Tuli sitten puoli tuntia myöhemmin, valkoinen ihka uusi opiskelijahaalari runtussa lattialla, sitä ennen likaiset ennen valkoiset tennarit (joita nuoriso käyttää ympäri vuoden; meillä oli huopatossut tähän aikaan...) ja kassi. Yhdessä pläjässä ja mimmi syvällä sängyssä täkki väärinpäin.

Ollut kivaa kuulemma. Ihanaa aikaa.

Muistutin miestäni, etten ole itse ikinä saanut elää opiskeluaikaa. Isä löi, traumat vei vanhemman poikakaverin luo joka oli turva. Siinä meni merkonomin työtä tehdessä koska piti elättää itsensä eikä voinut asua kotona. Pahoinpitely oli koskettava mutta kukaan ei sillä sanalla osannut puhua koska ne vaiettiin kuten Hellstenilläkin kirjassa virtahevosta.

Meni siis nuoruus ohi jotenkin ja olin tyttöystävä jota sai legitiimisti sorsia, herjata ja seksuaalisesti häiritä. Olin jotain alhaista jota etenkin suomenruotsalaiset Herrat sai naureskella yhdessä ja saunailtojen lisäksi kirjata oikein crm-tietoihin, että olin jotain joka kissa oli vain vetänyt sisään.....ei tarvinnut välittää.

Sitten kun menin yliopistoon niin alkoivat pahastua koska rupesi tulemaan päinvastaisia tarinoita miten etevä olin. Nyt piti falsifioida ja saada minusta sairas tai ainakin hullu tai vähintään joku asperger tai ADHD ja miten promskuiteettinen olinkaan oli nyt ihan selvää. Pelkkä huora siis. Naapurit kirjasi väärin kaiken ja kun valitin miten minua sorsitaan valituksia luettiin kuin kaunokirjallisuutta eli nyt piti ihastella miten upeita kirjaimia osaankin laittaa peräkkäin noin runouden merkeissä.

Olin siis suuri runoilija ja suuret palkinnot olisivat olleet tiedossa. Ai ai miten Sofi Oksasta näytettiin ja minun piti ymmärtää, että niin sitä voi saada rahaa kuule kun tajuaa, että voi tehdä itsestään kirjailijan.
Mutta yliopistohan oli herjannut, etten osaa kirjoittaa ja sentään oli svenska språkcentralen lukenut tekstini ja korjannut virheitä. Mutta ei ei ei, koska minut olisi falsifioitava koska se oli ollut juttu ihan vauvasta asti millon äidilleni kusetettiin, että olen sairas kuten isäni äiti (joka luultavasti poti synnytyksen jälkeistä masennusta, mutta siihen aikaan vauvat revittiin irti äideistä ja erotettiin ja näin isoäitini todella sitten sekosi). Oli hirveää miten vielä 50-luvulla saivat kajota köyhien lasten ja naisten sukupuolielämään ja tehdä mm naisista hedelmättömiä. Näin saivat Herrat omat keittiöhuorat, joita paneskella öisin kun oma vaimo joka oli frigidi mutta hienosta suvusta avitusta ja mokoma keittiöpimu ei voinut pamahtaa raskaaksi.
On ollut aikoja siis.

./..

2:35 AM


Homo Garrulus said...
./..
Minun sukuni ovat olleet köyhiä mutta meillä on tallella sekä aivot että alapää. Molemmat toimivat voidaan sanoa: sekä ylä- että alapää tietävät mitä tekevät ja osaavat jopa nauttia. Sehän on syntiä.

En siis saanut opiskeluaikaa kuten muut, mutta eivät onnistuneet leimaamaan minua lopullisesti. Ne, jotka olivat tavanneet tiesivät miten olen ja miten toimin ja miten ajattelen ja miten minä olen moraalisesti nimenomaan terve eli ei yli- eikä alilyöntejä. Normaalia, kunnioittavaa ja joskus hauskaa piutpaut, mutta ei ikinä niin, että siinä menisi kenenkään oikeudet tai tarpeet sekaisin.

Ei kukaan välittänyt. Kaikki välitti omista asioista ja tänään kirjoittaa Hbl (Jeannette B) siitä, että narsistit ovat kuulemma löydettävissä miten he ovat taitavia äänessä ja ovat taitavia puhumaan (paraskin sanoja; minun mielestä minä olen tasan tarkkaan samanlainen kun Jeannette itse) eli heitä pitää poistaa sitten äidin roolista.
brrr kauheita tarinoita naiselta toisista naisista: mutta ei taida neidillä ollakaan lapsia joten helppo on puhua kuten helppo on lesboilla huutaa miehiä vastaan koska eivät ole naisia siinä mielessä.

Vaikeat nämä vastaavat ja vastattavat. Pitää tietää miten tekee ja miksi sointu ei soinnu oikein.

Minun mies ei ole tämän häpeän takia (mitä nämä rasistit tekivät minulle, olenhan jo 50) halunnut auttaa minua ulos sosiaaliseen elämään ja niin jäin loukkuun tänne kotiin. Kirjoitan siis huonsti ja epävirallisesti koska oikein kirjoitus ja virallinen kirjoitus ei ollut enää paarialta mahdollista.

Mies on narsisti oikeastaan, mutta minä tunnen hänen olemuksensa niin sanoisin, että on lapsi vanhalle ja aika häijylle narsistille. Itse mies on lähinnä naisvihaaja ja syystä. Minä rakastan häntä silti ja toivon, että hän voisi joskus antaa minulle arvoa eli puhua kanssani; jaammehan samaa sähkyä.

Tähän asti Hbl ja moni muu taho ovat johtaneet hänen ajatuksiaan. Ei suonut minulle normaalia aikuisuutta mutta samahan se, jos ei ollut oikeaa nuoruutta ei tarvitse olla oikeaa aikuisuutta.
Kärsimysjhän on jo jokapäiväistä ja mafiaa hätyttelen pois jo toisella kädellä. Joskus tuntuu etten silti jaksa mutta tulen jaksamaan koska minulla elää toive paremmasta.

Tulen tänne sinun luo itkemään ja toivomaan rakkautta ja oikeutta normaaliin elämään eikä ikuiseen vankilaan ja inhoon jota kaikki omalla lailla keksivät minun syyksi.

Tulin äsken eduskunnan auditoriosta missä iranilainen professori puhuu köyhyydestä ja siitä mitä Spinoza ymmärsi olevan jumalallinen lahja eli voima mitä ei voi hukata. Se on ainoa mitä minulla on talleella; muulla tavalla ovat tehneet minusta köyhän ja syrjäytetty yhteiskunnasta.

2:35 AM


Homo Garrulus said...
Ja sen teki siis auktoriteetit ja niitä seuraavat loiset eli ensin aristokratia, joka sanelee millaiset ihmiset saavat elää ja sen jälkeen nämä tekniikapojut ja tytöt joiden oma kukkaro on siitä kiinni, ettei paljasta omaa masteriaan.

Ja minä olisin ollut se jota piti saada pois ja ensin piti ja piti ja sen jälkeen piti peiittää jäljet ja peittää jäljet.
Nyt ollaan siis siinä missä Hitlerkin: tarinoiden sekamelskassa. Kukaan ei ole minua haastatellut vielä.

2:44 AM


Homo Garrulus said...
Sanon väärin, onhan niitä, jotka ovat juuri haastatelleet mutta en ihan tiedä mitä ja ketä varten.

4:31 AM


Homo Garrulus said...
Minä en ole mies, se olisi tärkeintä tajuta.
Minä en ole tavallinen nainen eli sekin on tärkeä tajuta koska minulla on sitoutuminen kaukana; pitkän matkan päässä eli olen oikeasti uskovainen ja sellainen ihminen sitoo kiinnityksen sinne minne Ilmarinenkin: ylös. Se on syy, että viikate annettiin Väinämöiseltä Ilmariselle; tulette kuulemaan kun historialliset kartat esitetään. Kun piste on ylhäällä ja aukko on olemassa se on suora voima. Ei voi kun nauraa miten tämän selittäisi koska kaikki jeesustelut ovat kielletty siinä mielessä kun niitä olisi niin herkullista jatkaa mutta jos jatkatte niin pienennätte hermeneutiikkaa eli sitä ympyrää missä eletään ja maatuminen tulee sen jeesustelun takia menemään entistä enemmän kapeaksi. Jäljelle jää persoonallisuus- temperamentti mutta myös tahto/halu- ja turva/paine -analyysit koska nämä ovat yhdessä motivaatiota lisääviä. Minä käytin tilannetta hyväkseni eli ei ole mitenkään ihmeellistä itselleni koska aloitin fokalisoinnin hyvin varhain; osasin mainostoimistoajalta sen miten asiat tehdään 20 vuoteen asti. Ihan simppeliä mutta pedagogiikka toimii väärinpäin suhteessa informaatioon ja jos uskoo, että voi saada jotain uutta aikaan pelkästään sanomalla se on kuin piirtäisi voileivän ja sanoisi vassåguu; ei sekään muuta mitään.

Pedagogiikka ja informaatio ovat vastakkaisia; leiska ei laiteta suoraan lehteen kun se suunnitellaan vaan siinä välissä on myös toteutus. Sama koskee pedaoggiikkaa; leiskaa ei laiteta suoraan katederiin.

Skolastiikka siksi takaisin: paas Hannele vähän vauhtia noihin äijiin. Kunnon vanhan ajan skolastiikka mutta anna niille
- mekanismit
- ei-olemisen vaatimukset (mitä asiat eivät ole)
- kontrastit ylipäänsä
- kannustusta jumalauta, kannustakaa toisianne kohti sitä arkimedeksen pistettä eikä sinne tänne tonne kunhan itte saa tilaa ja penkin eturivistä

- so simple
this is it. Loput voivat oikeat kirjailijat hoitaa. Minä keksin sitten miten se menee itteni osalta.

4:38 AM


Homo Garrulus said...
Opetushallitukselle ja viranomaisille:
Tietysti niin, että opettajilla on a) terveys kunnossa eli etteivät ole itse puolihulluja tai puolisairaita ja puolipimeitä joka on osittain mm psykologiaa lukeneiden tila mielestäni noin kaikenkaikkiaan ja b) että heille on annettu higher order kuvakulma maailmaan, elämään, ihmisiiin, toiseuteen, filosofiaan ja pedagogiikkaan eli etteivät vaan elä tuossa suossa mitä opettavat vaan elävät niin, että näkevät menneet ja tulevan, erottavat indotkrinaatiota verbaalitasolla ja miten ihanteet vievät.

Lue zizek, aika hyvä mutta minä olen parempi kunhan saan kirjoitettua ilman, että minun koneeni on linkattu ties minne.

Se on häirinnyt minua kaikista eniten.

7:07 AM


Homo Garrulus said...
Olen sitäpaitsi oikeistolainen mutta terve. Nykyään on niin, että ovat sairaita jos ovat oikeistolaisia ja terveitä jos ovat vasemmistolaisia, jmutta eroa eivät huomaa.
Osaan argumentoida: tietysti on poikkeuksia ja tietysti jokaikinen uskoo olevansa poikkeus. Lue von Wright.

7:09 AM


Homo Garrulus said...
Naisen kuuluisi olla naisten ajattelua puoltava eikä päinvastoin miesten ajattelua puoltava kuten hän nyt on mutta siihen sitten nostaa naisen aseman.

Sekoitetaan ajattelu, asema ja asiantuntemus sekä asenne. Naisen ajattelun tulisi olla perhettä ja lasta suojaava mutta miestä rohkaiseva. Nyt nainen rupeaa kilpailemaan miehen kanssa olemalla hänen kanssa samaa mieltä ja sen sijaan, että nainen kannustaisi miestä hän viettelee tai luo miehelle omnipotenssia eli syöttää vääriä uskomuksia koska se on silloin hänelle itselleen helpompaa (koska huono nainen tai alhainen nainen ei välitä miten lapsille ja perheelle ja maailmalle käy). Huono tai kapeakatseinen taikka liian siivousfriikki nainen ajattelee vain sitä, mitä meinaa omilla käsillä tehdä eikä piutpaut jaksa miettiä miten muiden perheiden lapsille käy. Tai miten mies veltostuu, lapsellistuu ja vätystyy siitä, ettei hän saa kunnon vastusta - pelkkää päähänpaijausta lapsesta saakka.

Taitaa Aasian miehet olla onnellisia kun Eurooppa ja länsi heikentävät miehiään kovalla vauhdilla.

10:28 AM


Homo Garrulus said...
Eikä hyvä urheilija välttämättä ole hyvä johtaja - muutakuin pelikentällä jossa on yksi peli, yksi laki, yksi pallo ja samat treenit uudelleen ja uudelleen. Voiko olla helpompaa enää ns. pelata.

Oikeassa elämässä peli on tuhat eri, katkeaa ja siirtyy, muuttuu ja repii.

Ei voida verrata ns. valmentajien suhteen lainkaan.

10:30 AM


Homo Garrulus said...
Naisia pitää mitata naisen mittapuullla ja mies miesten.

Nyt väestöliitto (ja siellä perverssit ns. lääkärit ja muut kummalliset terapeutti-tutkijat tai tutkija-terapeutit)
miettivät miten saisivat naisen miehenlaiseksi eli symmetriaa yritetään vääntää. Onpa hirveää, en siksi ollenkaan ihmettele että maailma menee yhä kovemmaksi ja syklit lyhyemmäksi: miehen siemensyöksy kun on sekä nopea että lyhyt ei vastaa naisen orgasmia joka kestää ennenkuin saapuu ja kestää pidempään eikä räisky muutakuin naisen aivoissa.

Mittarit ovat ja pitää olla erilaiset. Perverssi ihminen on sellainen joka yrittää vääntää toisista jotain jota eivät itsekään ole. Puhutaan lempeitä ja ollaan julmia. Se on pervo. Perverssinen kommunikaatio on se, että hymyillään naaman edessä ja kiroillaan omia uskomuksia ja omia keksittyjä tarinoita ystäväpiirille ja näin aiheutetaan laajaa kiusaamista.
Koska lääkäri on aina auktoriteetti.

Hyi hitto näitä kvasi-akateemikoita; miten nämä saavat valmistua mutta eettinen, jolla lyöntivirheitä ei? Sellaiselle kuuluu nauraa.

Näin kävi - a slice from real life.

Lääkärit muuttivat sitten pois kun rupesivat ymmärtämään omaa osuuttaan. Hullut muut naapurit ja omnipotentit ja itseään täynnä olevat muut perverssit miettivät mitä tapahtui. Eivät osaisi ikipäivinä miettiä syy-seuraus-suhteet, joihin itse vaikuttivat.

Kaikilla on korkea arvo yhteiskunnassa. Miten voi näin käydä? Tarve kutittaa omaa sairasta sielua ja pelokasta olemusta on suurempi kuin rakkaus, suurempi kuin oikeus, suurempi kuin mikään muu koska sokeutuva ihminen ei välitä kenen maailma menee samalla roskakoppaan kunhan vähän valoa saisi siihen tekopyhään olemisen malliin, jonka ovat valinneet (ja johon Väestöliittokin on pyrkinyt).

Naisen mittarit naiselle. Miehen mittarit miehelle.
Uusi Väestöliitto, uudet kasvatusihanteet. Emme tarvitse sotilaita, emme tarvitse ylimielisiä.

11:52 PM


Homo Garrulus said...
Nainen joutui vapautuessaan suoraan miehen sotilaalliseen maailmaan rahaa vastaan Lottana sitten samalla piikana, sitten hoitajana ja taloudenhoitajana eli aina miehen määrittelemiin prosesseihin. Niitä ei osattu lainkaan kritisoida. Sitten työelämään miehen koulun kautta ja miehisen armeijakoulun kasvattina jossa johtajuus oli sama kuin auktoriteetti. Samalla en voisi vähemmän sitä kritisoida: miehen koulu on armeija ja siellä oppii johtajuutta. Mutta naisen johtajuus ei saisi olla samasta juuresta.

Nainen joutui miehen kouluun mutta piti näyttää sievältä.

Se oli miehisen maailman ratkaisu. Kun mies väsyy vanhenevaan naiseen (eihän kukaan ikuisesti ole nuori ja kaunis) hänen oli oikeutettua vaihtaa vanhentunut ja hommansa hoitanut akka joksikin joka antaisi vielä viriilille miehelle second lifen.

Sitä ne edelleenkin taustalla puuhaavat: näin voivat tehdä rahaa ihmisten avulla siis ihmiskaupalla.
Selittävät prosessit tietysti kaikenlaisella sonnalla.

2:37 AM


Homo Garrulus said...
Oikeudenmukaisuuden takia sanottakoon, että hyvin kauniit naiset voivat ehdä samat kuperkeikat jaa vääntää vanhentuneen ja tylsäksi tulleen aviomiehen elämän itsemurhaksi jotta he taas puolestaan saisivat second lifen. Kauniit ja rohkeat myös Suomessa.
Selityksiä sitten riittää - se on kuultu. Jälkiselityksiä...bla bla bla mutta kauniin ihmisen suusta se on jotenkin oikeutettua?

2:39 AM


Anonymous said...
on tuossa garrussa jotain kiehto

11:15 PM

Leave your comment


You can use some HTML tags, such as , ,
Choose an identity
Homo Garrulus (Google Account) – Sign Out

Email follow-up comments to realzara@gmail.com
OpenID
Name/URL
Anonymous
PUBLISH YOUR COMMENTPREVIEW


0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home