Talking is mental walking

Charlie Chaplin pelkäsi koko elämänsä koska kukaan ei viitsinyt ymmärtää, oli helpompaa nauraa. Kyse on vakavasta asiasta, missä tekniikka pakottaa kulttuurit nöyrtymään johonkin joka ei ole ihmisyydelle milloinkaan oikein. Zizek on minusta ottanut mallia? Ehkä hänet on ns. luotu? Ehkä ei ollut Zizekiä ennenkuin minä aloitin? Kuten Naomi Kleinkin - ovat piilaakson tuotteita koska me tuotamme ja he rahastavat? * aito ei kopioi ketään *

Thursday, January 07, 2010

jatkuu catullus omat kommentit

Post a Comment On: catulux
"CARMEN 64"
39 Comments - Show Original Post
Collapse comments
Homo Garrulus said...
Fazerina mainos sopii tähän?

2:33 PM


Homo Garrulus said...
Vastaa minkävärinen hevonen oli Bukefaloksella kun hän ratsasti valkoisella hevosellaan kohti voittoa?Jos vastaus on kyllä haluan nähdä suitset. Jos vastaus on negatiivinen en enää käytä raippaa. Suusi kiinnostaa, minä haluan katsoa suuhusi: hampaat näytti hienolta - oli käyty hammaslääkärillä. Odotan luonnollisesti herkkää suudelmaa, silmät kiinni. Valkoinen unelma, hieman sininen. Punaiset odotukset, musta tuntuu ja musta on vain tunne. Vihreällä niityllä tanssii perhoset, ne joita liikutimme. Elämä alkoi mistä? Mistä alkoi elämä ja miten sen selität? Carmen viiskytseitsemän menee koisiin. G'natt. Sov sött.

2:38 PM


Homo Garrulus said...
Pitkä tie eletty ja pitkä tie edessä. On sadun lailla myyttejä, joiden rooli oli antaa toivoa siinä kun oli kauheimmillaan. Mannerheimiä verrataan Hitleriin ja Mussoliiniin, Hbl tänään.
Tämä on totta koska sota on vankileiri, jossa ihmisiä pidetään nälässä.

Se on niin nähtävä. Turhat kytkökset siihen, kuka on oikeassa ja väärässä, pitää jättää omalle arvolleen. Miksi siis ruvetaan kivittämään ihmisiä ylipäänsä? Miksi ei ymmärretä, että on olemassa historia, joka selittää monenlaiset käytökset ja niistä vielä se, että ulkopuolinen ei tiedä mitkä demonit tai mitkä loukatut narsistit/psykopaatit häiriköivät koko ajan taustalla.
Voi siis olla, ja minä pidän sitä todennäköisenä, että tuollainen manaaminen, juoruaminen ilman, että asiat milloinkaan tai missään kohtaan tarkistetaan minulta - eli keneltä asianomaiselta tahansa - aiheuttaa lisää pahaa, vyöryttää pahaa ja luo sotaa lopulta. Näin ne halleluja-toopet, joilla ei ole mitään empatiakykyä enää, ei mitään tahtoa katsoa kauas, ei mitään varsinaista oppimisen taitoa jäljellä muutakuin ulkoaopittuna vaikka mitä - aiheuttavat pahaa ja lisää keskitysleireijä ja sitten kun sota on ohi niin saavat kaikista kauneimmat ja ne, joilla on vielä sydän rinnassa maksaa senkin asian virhelöylyt eli jälkipuheiden merkeissä ruvetaan syyttämään viattomia ja täysin hatusta keksityillä syillä keksitään, kuka saa luvan olla heille maksumies. Ja niin sitten ryssästä keksittiiin standardipaha; sielläkin on aivan syyttömiä ihmisiä, kuten suurin osa yleensä ovatkin, jotka yrittävät kävellä päivästä toiseen jollain lailla - ja sielläkin rupeaa kiehumaan tunteita, ellei niitä osata käsitellä.

Pitää osata käsitellä tunteita: tunteet ovat herkkiä ja niitä ei saa analysoida poliittisesti vaan aina terveystiedon kautta: miten ihminen kääntää asiansa kun tietää jotain enemmän.
Tämä on tiedon oikea tarkoitus eikä tuollaisten Babelin tornien rakentaminen.

Valta kammareissa, loosseissa ja mieskerhoissa ovat siis pilanneet tätä maailmaa oikein kunnolla samalla kun siellä röhöttävät ja kuvittelevat, että petraavat.

Menis joskus peilin eteen: vai mitä Catullus. Menis joskus tekemään sitä mitä aina pyytävät muilta: oppimaan, olemaan ihmisiksi ja tekemään joskus miehen teon eikä leikkiä jotain josta paha ja suru ja tappo vain lisääntyy.

Naisten logiikalla (=rauha, rakkaus ja hyvää tarkoittava, aikuisuus, tahtotila ihmisen kannalta eikä rahan kannalta) olisi vihdoin saatava avattua.

10:14 PM


Homo Garrulus said...
http://www2.satakunnankansa.fi/blogit/etappisika/2008/03/raha_ja_tavara_osa_1_vapauden.html

joskus tuntuu, että psykiatrit eivät tiedä elämästä mitään: ovat siis oppikirjoissaan vaan ja toistavat sieltä jotain. Mutta ovat silti auktoriteetteja tässä suhteessa - ja nyt kun tänään katsoin inhimillinen tekijä -ohjelma YLE:n osalta missä haastatellaan kirjailijaa, jolla kuulemma lapsesta saakka depressio, joka on samalla kuulemma anteeksi annettu jo 8 vuotiaana (?????) eli vanhempien käytös suhteessa pahaan oloon on ollut selvä niin nuorella, joka on silti jatkanut aikuisikään olemalla depressiivinen: tässä on jotain mätää.

Toinen mätä seikka oli Kalland, joka on psykiatri mutta puhuu sitoutumisesta eikä ymmärrä siitä lainkaan kaikkea. Näin huomaan, että suhde tautologiaan menee randomiksi eli vetävät jotain, joka sopii siihen lähinnä tarinan kohdalla mutta ei suinkaan ole oikea analyysi. Minä koin suurta vieraantumisen tunnetta tästä ohjelmasta koska koen, että siinä ei tajuta miten sairas ulkomaailma eli kulttuuri on; ei ihmiset vaan puhe.

Sellaisesta ei pidä sitten yhtäkkiä personoida jotain jonkun yksilön kontolle kuten yrittivät minulle. Ja Räsäsen juttu on asia, joka pitää käydä asianomaisten kanssa läpi: ei blogissa eikä tekaistuna. Tästä pidän kiinni.

1:36 PM


Homo Garrulus said...
Koska Kallandista on tullut psykiatri? Eikö hän ole ollut terveydenhoidon asiantuntija - ei lääkäri? Kenties opiskellut siinä sivussa kun on Mannerheimin lastensäätiön johtaja. Hmm

1:38 PM


Homo Garrulus said...
Nuo lyhytaikaterapia-toopet kuten joku viimeaikoina hiljaa ollut (Burfan, Murfan tai joku fan - en muista nimeä) ovat aiheuttaneet sen, että psykoanalyysistä tuli vanhanaikaista ja samalla minua kiusasi nimenomaan ihan ens alkuun nimenomaan psykoanalyysistä innostunut mutta aivan liian tyhmä ihminen.

Joten niissäkin on eroja.

12:23 AM


Homo Garrulus said...
Kun tyhmille (ja kuolemanpelkääville) annetaan mahdollisuus analysoida toisia ihmisiä voidaan olla varmoja, että asia menee pieleen.

Valintakriteeri, miten haetaan toisia observoivia tai toisia analysoivia pitää muuttaa. Ei voi olla sairaat jotka luovat diagnoosit terveistä: vain sen takia, että heidän kaltaisiaan on enemmän. Enemmistö ei ole tässä lännessä enää oikeassa demokraattisesti kuten nyt yrittävät kaataa presidentti Obaman, että hän ei edusta amerikkaa; he haluavat more-of-the-same kunnes pamahtaa.

Ovat siis infanteja ja demokratian nimissä haluavat oman infantin johtamaan.

Näin se meilläkin sitten menee esim. minun tapauksessa kun beibit ja mammanpojat saavat tuen mutta aikuinen ei. On kuulemma sitä ja tätä ja usutetaan naapurit kimppuun juoruamaan (ja minun paras kohta elämästä meni tämän asian takia; minä siis annoin elämäni siksi, että synnytin kaksi kaunista lasta ja itsekin oli nuorena kaunis miehelle, joka sadistisesti märehti jotain jossa ei ole ikinä ollut mitään; hänen pää taas otti juonen omalta äidiltään jolle juoni oli hyvin selkeästi "totuus" eli tätä perhettä, joka on viettänyt sisällä neljän seinän sisäpuolella elämänsä ja elävät vielä sodan aiheuttamissa traumoissa jota odottavat joka päivä uusiutuvan - nämä pahat saivat tuhota nuorten ja kauniiden siksi, että ulkomaailma loi odotuksiaan ja uskomuksiaan juuri heihin: oli uskottavuutta koska ei ymmärretty mistä uskottavuus ja usko ja uskomus ja sitoaminen alkaa ja loppuu. Eikä sitä näytä Kallandkaan tajuavan joka on valtavan suuri ongelma ja siksihän minä ryhdyinkin kirjoittamaan näitä tuhansia kirjeitä.
Mutta ensin kääntyi koko maailma minua vastaan ja hyvä että elän; sadismi ja lynkkaus ja tarve riistää elämä oman projisoinnin takia oli hirveä, etenkin mafiaa avittavalla journalismilla.

Mutta täällä ollaan ja ammattitaito tallella. Ei enää ystäviä, pitää aloittaa puhtaalta pöydältä.

10:38 PM


Homo Garrulus said...
Journalistit eivät taida erottaa rahaa ja rahaa? Eivät näe missä on rikkaat typerät ja missä rikkaat älykkäät ja missä rikkaat terroristit. Ovat vain "rikkaita" ja hianoja? Kun on hiano on oltava fiini ja älykäskin? Niinkö se on ajateltu? Kun raha itsessään on ruvennut olemaan ruuvi, millä ruuvataan mielipiteitä ja nämä kaksi suuntaa jossa tuo terve keskellä - ovat kamppailevia jo pankeista lähtöisin ja silti ei voi pankkejakaan tuhota sen takia koska niihin tulee myös ns. tavallisten perheiden rahaa koska joku antaa paremmat elintilat tavallisille. On siis valtava paine tuolla USA:ssa saada asiat normaaliksi ja normalisoituneeksi.

10:49 PM


Homo Garrulus said...
Pankit voisi ensin erottaa ruoka/juoma/lämpö pois samasta paikasta - vapautuu marginaaleja.

Erotetaan siis rahan kulusta kokonaan energia, ruoka ja juoma. Tämä teettää jo sen, ettei kuminauha kiristy.

10:50 PM


Homo Garrulus said...
Hopi hopi hani

10:51 PM


Anonymous said...
Kenen blogi tämä oikeastaan on?

"Joukko epätietoisia vantaalaisia"

1:11 PM

Homo Garrulus said...
Tämä on Catulluksen blogi vantaalainen.

12:08 AM


Anonymous said...
Ai, ja minä kun luulin että Catuluxen. Kun hän niin innokkaasti vastailee kommentteihin.

Joukko epätietoisia vantaalaisia

12:11 AM

Homo Garrulus said...
Olet outo joukko joka vastaa yhteen ääneen - ehkä et ole ihminen ollenkaan - ei ole Catulluskaan ; on antiikin hahmo

näin me täällä lennetään ilmassa illuusiona yksi sun toinen - mutta miksi sinä puhut joukon äänessä jos olet raukkamaisesti silti anonyymi? tuskin olet vantaaltakaan vaan luultavasti katajanokalta - et keksi parempaa näyttää kaukaiselta - tämä ei ole mikään deittipalsta, missä pitää olla nimimerkit: nimimerkit ovat yleensä siinä missä sinulla on anonyymi -

lopeta tuollainen - catullus (catulux) lukee kyllä ja minä tiedän, että hän pitää siitä -

12:49 AM


Homo Garrulus said...
Tie ylös alas yksi ja sama (Herakleitos) eli näin me kohtaamme rakas C.

Kyse on aina siitä, että näkee - ei siitä että osaa kun kyseessä on teoreettinen tietokokonaisuus. Mutta se, mitä ei osata ja mikä säestää tätä kaikkea minkä kautta minäkin opin on ihminen itse. Know thyself, sanoi Oraakkeli. Know tyself, taisi olla.

Joten - sinun kautta minä synnyn; minusta tulee minä sinun kautta (tämä vastaus tälle anonyymiamööballe joka on monena mukana yksin sanoin).

Tuo oli existentialismin päähokema. Mutta se on jotain, joka ei tarkoita pelkästään hyväksyntää vaikka hyväksynnässä on paljon osuutta vaan myös kulkua, yhteenkulkemista: no matter ylös tai alas.

Sinä kuljet minun rinnalla Catulux ja ensin et halunnut mutta viettelin sinut jossain kohtaan, eikö?

Kerro näimmekö Venetsiassa, tässä yksi kerta kun join kahvia itsekseni etkä tullut?

Näimme rappurissa, jossain siinä Runebergin kohdalla tai kukas tämä kookas patsas onkaan?
Kuka tässä itse asiassa komeilee, siis hallissasi, en ole katsonutkaan tarkemmin? Kuka tämä on tämä valkoinen mies, jonka rinta ei ole lainkaan karvainen vaan pikemminkin kylmä kuin marmori tai suola.

10:35 AM


Homo Garrulus said...
E du kär i mig ännu clasgöran, har du kvar dina känslor för mig?
(tuo väestöliiton pimu ei tiennyt sanoja ja lauloi vielä rumasti ohi sävelmän)

ja går här hemma i laggårn å väntar...

1:02 AM


Homo Garrulus said...
http://www.youtube.com/watch?v=LGmeATTQOIk&feature=related

lehmää kivitetään - ja on jo kuollut

1:04 AM


Avatar said...
Elämää suurempaa runoutta!

Kiitos Kemppiselle, että on antanut minullekin mahdollisuuden tutustua Catulluksen runoihin, joita en lukiolatinallani saisi ulos kuorestaan, muuta kuin hikihelmiä tippuen...

Jos varoitus tähän blogiin kommentoimisesta on oikeasti voimassa (yksinoikeus Homo Garruluksella?) toivoisin, että se blogin pitäjän toimesta uusittaisiin tai laitettaisiin kielto selkeästi näkyviin, jonnekin tuonne blogin sivupalkkiin. (Voin muuten tulkita varoituksen väärin.)

Kuvaa kaipasin. Mutta kyllä tekstikin riittää.

Olen merkinnyt tämän omaan blogiini automaattisesti tuleviin blogeihin, joita seuraan, mutta voin sen sieltä tarvittaessa poistaa.

1:13 AM

Homo Garrulus said...
Catullus
"Ge mig tusen kyssar, sedan hundra, sedan tusen till.
Give me a thousand kisses, then a hundred, then a thousand more."

kun en saanut ikinä sitä kirjaa, minkä ensin ostit
(tai HÄN) eli oliko se siitä reagoimista ajoissa eli JOT
miten se menikään ja kuka sen saikaan ja kuka sai kaikki muut kirjat sitten kunnes ajattelit, että tolle mä en anna mitään

Mutta ensin olit halukas ottamaan tuhat suudelmaa? Vanheninko liian nopeasti jotenkin?

12:43 AM


Homo Garrulus said...
kipsipääkokoelma Kemppiselle oikeastaan:

En enää ole samaa mieltä; hän oli ilmeisesti samanlainen kuin kaikki muut miehet: uskovat aina että saavat kaiken kun joku antaa -hyvää tahtoa-.

Mutta jälkeenpäin kehitetään omat naiset kyllä tekemään kirjoitelmia samasta minkä jo ehti kokea.
Kun sai pyytetöntä hyvää oli pasmat menossa niin sekaisin, ettei osannut vastata. Jäi se maailma.

Nyt kehittävät (varkaiden) kanssa uutta kakkosteoriaa Jeesuksesta tai ylösnousemuksesta ja sekoittavat kortit nimenomaan - varta vasten. Näin se menee Kemppinen; näin se vaan tahtoo mennä.

Mutta elämä jatkuu; ehkä tulee elämään rakkautta vielä - sitä odotan. Mieluiten omalta mieheltä, joka tosin on sulkenut ulkopuolelle, koska etablissemang opetti, että niin voi mies tehdä .Mutta se ei ole meidän alkuperäistä Luteraanista tahtoa; se on juutalaisten tai islamin uskoisten tahtoa, joilla nainen olkoot miehen omaisuutta. Sääli. Voi miten sääli ja miten raskas keikka: onneksi luultavasti päättyi hyvin.

7:27 AM


Homo Garrulus said...
Nyt minä ymmärrän tätä ikuista toiseutta myös paljon, paljon paremmin - ei pelkästään nais-mies-näkökulmasta vaan myös miten kypsyys-kypsymättömyys tekee kepposiaan. Ja kypsymättömät näkevät aina vaaraa sellaisessa, joka on kypsä.

Joutuu varomaan Lilliputteja koko ajan - kaiken aikaa he yrittävät juoruta, mollata, nostaa omaa typerää sieluaan sillä, että mollaavat lisää ja kuiskaavat, siputtavat, sössäävät ja estävät hyvää tekemästä hyvää.

11:46 PM


Homo Garrulus said...
Bukefalos pelkäsi lopulta omaa varjoaan.

Mutta Lucky Luke ampui oman varjonsa; oli nopeampi kuin muut; the others.

11:47 PM


Homo Garrulus said...
Joskus olen peloissani siitä, ettei mieheni sukulaiset aiheuta enemmän vaaraa minulle kuten ovat jo tähän asti - en minä voi sille mitään, etteivät aivoissaan yllä samalle aaltopituudelle sillä aaltopituus on juuri kypsyyttä. Ne, jotka ovat pelkääviä kiertävät Marsia (sodan planeetta) ja ne, jotka ovat urheita kiertävät hyvin paljon kauempaa olevaa planeettaa eli Jupiteria.

Näin päin on ensin puhuttava vaikka planeetta-metafora on vain metafora mutta tässä on tietty sykli joka pitää ymmärtää koska oppimisessa on aina tautologiavalintoja.

1:29 AM


Homo Garrulus said...
Massa valitsee aaltopituuden ja tämä on se rotuhygienia mikä on meneillään ja pohjaantuu Leibnizin filosofiaan: se haluaa pitää sama harmonia mutta ikävää on, ettei se tule toimimaan koska vitaalisuus alkaa huomattavasti ulompana - ei siis ala lähtökohtaisesti samasta planeetasta.

Vitaaliset perivät maan kun ei-vitaaliset ovat paukauttaneet kaiken ilmaan.

1:31 AM


Homo Garrulus said...
Ryhmät, jotka puhuvat että heidän filosofia on "elämä" tuovat koko ajan tautologiaa lähemmäs ja lähemmäs ja kun nyt katsotaan genetiikasta oikea ja väärä niin poissuljetaan juuri tulevaisuuden kannalta tärkeä vitalisuus ja luovuus koska ne ovat tässä ja nyt pelkästään viallisia asioita - ei nähdä mitä muuta ne voi kantaa mukanaan. Ihmiskunta siis rikkoo yhtä nopeasti omat mahdollisuudet tieteen kautta kun se pelastaa jotain.

Kyse on siitä ymmärtääkö emergenssiä oikein.

1:32 AM


Homo Garrulus said...
Kemppinen on luovuttanut eikä enää vastaanota minulta tekstiä.

Pian käännyttävät kaikki minun ystäväni sillä tämä porukka (koska heitä on eniten) haluavat että maa kivettyy ja elämä loppuu.

Mutta uskovat päinvastoin koska eivät ole enää yhteydessä itseensä eli samalla henkeen. Ovat vain kognitiivinen kuori.

1:34 AM


Homo Garrulus said...
Heille sota on heidän elämä koska se tuntuu pelastukselta.

1:35 AM


Homo Garrulus said...
Mutta tunne on haihtuva, pelkkä savu. Ja tänä päivänä ollaan saatu käyttää musta-tuntuu-mieltämistä ikäänkuin argumenttina.

Musta-tuntui-eilen-että-jotain ja tänään musta-tuntuu-että-ihan-jotain-muuta

jne jne - ONKO TIETEELLISTÄ ??

1:36 AM


Homo Garrulus said...
Musta tuntuu, että toi on vaarallinen, joten sanotaan se muillekin. -Hei toi on varmaan lesbo, eixvaa?

(voiko joku miettiä miltä on tuntunut tämä lynkkaus ja herja - siksi, että ovat lapsia tai tyhmiä minun silmissä ja silti en ole maailman paras mutta en ole sitä mitä leimaavat).

Pelko on pahaa, sen tiesi myös Sarasvuo. Pelko on täysi typeryyttä mutta se ohjaa koko ajan ja etsivät nyt evidenssejä oikein suurennuslasilla ja minä en uskalla mennä edes ulos jos joku näkisi, että vaikkapa kävelen päin punaisia.

oh ohhhh ooooh kauheeeeeeta - annetaan siis natseille valta, he eivät kävele päin punaisia ikinä.

1:39 AM


Comment deleted
This post has been removed by the author.

1:49 AM

Homo Garrulus said...
Nyt minun entinen bestis pitää minua sairaana - koska hän olisi totellut sitä että pian lapset sidotaan koneisiin ja katsotaan miten he siellä kasvavat ja minkälaista lasta voidaan diagnostisoida koneisiin - niihin, joita ollaan testattu oikeilla invalideilla.

Näin hän totteli sitä, että vaikka Loviisan lapsista olivat jo 50% saaneet diagnoosin oppimisvaikeuksista sekään ei tuntunut olevan koulun vika vaan vasta kun koulussa on 90% oppimisvaikeutta potevaa ehkä jonkun hyvin hyvin radikaalin mieleen tulee, että via voi olla systeemissä - hmm - ei kait?

Ei nyt sentään sillä me haluamme tulla kusetetuksi koska se on turvallisempaa vaikka on vaarallisempaa huomenna.

Hitto näitä pässejä Catulux: kirjoita pässeistä.

2:06 AM


Homo Garrulus said...
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=you've%20been%20tangoed

you have been tangoed; pyysitte sitä

2:10 AM


van Vaari said...
Huoh!

4:27 PM

Homo Garrulus said...
Mitäs se vanha vaari tänne eksyi? Onko palttoo liian painava?

4:33 AM


Homo Garrulus said...
Iinekseltä, jospa päättäisin meidän Venetsian visiitin tähän?

Homo Garrulus sanoi...
Seksuaalinen häirintä ei viittaa pelkästään fyysiseen väkivaltaan vaan mitätöimiseen ja ivalliseen herjaan.
Naisia voi siis lähtökohtaisesti falsifioida pelkästään sen takia, että joskus ovat kuin Lenita Airisto päättäneet olla synnin puolella (koska se on myös osaksi inhimillisyyttä mitä ei kannata piilottaa koska piilottaminen tekee vielä suurempia syntejä koska seksuaalisuuttaan vähättelevä tai piilottava on mielestäni vielä sairaampi kuin promiskuiteettinen joka myöntää, että on kaipuuta).

Naiset, jotka juoksevat hakemassa selitystä omiin tarinoihin ovat varmasti identiteetiltään vajaita eli joku aukko päässä ei tuo rauhaa. Jokin, joka liittyy varhaiskasvatukseen (ja luutavasti äidin tai isän suhteen syntymiseen ja pettymiseen) menee väärin ja siten siitä saa jotain hetken irti kun on huoraamassa tai käy panettamassa itseään väärässä sängyssä? Pitää siis hakea avainta siihen, joka on sairas mutta ei ole sairas itse.

Tätä minä tarkoitin, kun sanoin, että maailman menoa ollaan edistetty kaikin tavoin eli tietoa ollaan lisätty ja instrumentaalista osaamista mutta ei intrinsikaalista eli identiteettiasioita. Mutta sellaista ei voi kuka vaan tutkia koska pitkittäisluokitusten osalta on vaikeaa tietää miten tarttua oikeaan ja väärään koska tilanteet (panta rei) menevät koko ajan ohi ja tulkinnat sen mukaan.

Se on mielestäni silti tieteen haaste nimeomaan koska siihen nämä kaikki liittyvät. Ei voi antaa vastausta koska identiteettivaje ja seksuaalinen häirintä on syöpynyt rakenteisiin ja meillä harjoitetaan sadismia yhtä usein kuin sitä ei harjoiteta koska se on osaksi tätä kilpailuyhteiskuntaa.

1. marraskuuta 2009 12:55

3:19 AM


Homo Garrulus said...
Liian älykäs on heti lesbo tyhmälle narsistimiehelle.
Mitäs muuta voisi olla?

9:59 PM


Homo Garrulus said...
Mies haluaa käsiteltävän objektin, ei naisen vaikka maailma tarvitsee naisia. Länsi johdetaan mafiasta enemmän kuin ei-mafiasta ja sitä tyhmät eivät vieläkään näe.

Siihen pitää olla nainen eli rehellinen ihminen, joka näkee. Ei ulkoaopittu mammanpoika tai sotahirmu, jolle elämä on teatteria. Niin se on mafiallekin ja siksi maailman väestö kasvaa koska sitä painetaan ylöspäin, se ei paina itseään vaan se painetaan.

10:00 PM


Homo Garrulus said...
Tilaisuuksia muuttaa asioita on hyvin vähän. Yhtä vähän kuin oikeita naisia.

Synnytys- ja esittelykoneita on runsaasti kuten mehiläispesässä on työntekijöitä ja kuhnureita.

10:02 PM


Homo Garrulus said...
Varken bi eller honung för mig.

10:03 PM


Leave your comment


You can use some HTML tags, such as , ,
Choose an identity
Homo Garrulus (Google Account) – Sign Out

Email follow-up comments to realzara@gmail.com
OpenID
Name/URL
Anonymous
PUBLISH YOUR COMMENTPREVIEW


Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home