Talking is mental walking

Charlie Chaplin pelkäsi koko elämänsä koska kukaan ei viitsinyt ymmärtää, oli helpompaa nauraa. Kyse on vakavasta asiasta, missä tekniikka pakottaa kulttuurit nöyrtymään johonkin joka ei ole ihmisyydelle milloinkaan oikein. Zizek on minusta ottanut mallia? Ehkä hänet on ns. luotu? Ehkä ei ollut Zizekiä ennenkuin minä aloitin? Kuten Naomi Kleinkin - ovat piilaakson tuotteita koska me tuotamme ja he rahastavat? * aito ei kopioi ketään *

Monday, January 18, 2010

family för f

Buji: Onko suomalinen nainen niin ikävä (ks. Kemppisen blogi) kun ei anna suomalaisten miesten olla söpöjä pikku nallekarhuja (ja samalla väistää vastuuta tätäkin rataa mitä ollaan väistetty?). Vai onko suomalainen nainen ikävä joka ei ole samaa mieltä vätysmiesten kanssa, jotka mieluiten juuri raahaa tänne ibrahimit ja abrahamit sen sijaan, että oppisi itse jotain joka veisi yhteiskuntaa eteenpäin enemmän kuin kotipizzerian verran (pienyritykset ovat keskimäärin sitä, että siinä saa perhepiiri palkkansa, ei kasva enää suuremmaksi koska suomalainen mies on varovainen eikä juuri ota riskiä minkäänlaista. Pizzeriatkin taitaa olla ulkolaisten käsissä - eli mitä miehet aiotte tehdä kun työpaikat häviävät? Syödä Ibraheimien pizzaa ja katsoa, että te itse voitte hyvin - naisista viis?)

Ja tätä kysyvä nainen ja miehiä uhoava nainen saa tietysti heti kyytiä, se on selvää. Mieluummin mies myy akkansa (joka rupeaa olemaan paksu ja vanha ja ikävä) ja hakee aasiasta uuden ihailijan itselleen että sankari saa ansaittua kohtaloa.

Niinkö?

18. tammikuuta 2010 8.43

Iines sanoi...
Huomasin vasta nyt ylempää Samulin kommentin (eilen klo 22.20) Kemppisen blogin kommenttilootan huomautuksestani.

Niin, Samuli, halusin vain kiinnittää huomiota siihen seikkaan, että tämä aihe herättää typerää kommentointia myös jäyhän arvostetuissa blogeissa.

18. tammikuuta 2010 9.33

Homo Garrulus sanoi...
Iines: tee uusi päre miten naiset teettävät "sankareita" pojistaan ja vahtivat, ettei kukaan vaan tee heidän silmäterilleen mitään mikä ei ole mamman mieleen.
Mamma on näitten naisten mielestä ikkunan takaa ja piilossa muilta puhelinta käyttäen silti paras coach, ikävää vaan, että ahkera ja vastuuta ottava aviossa oleva nainen on silloin aina tämän miehen äidin kannalta uhka: sehän voisi viedä sankaruutta pois siltä, jolle se oli jo pedattu valmiiksi leikkikoulussa. Äidin sankarit siis.

Naisten reflektio mitä syöttävät ja vaativat muita nielemään on siis käsittämätön alue jota hyödyntävät jokainen kateellinen, samassa suhteessa oleva pyrkyrinainen; tai miksi ei pyrkyrimies. Opportunistien luvattu maa alkaa näissä hiton coach-mammoissa jotka samalla pilaavat monen elämän kuvittelemalla itsensä niin tärkeäksi.

18. tammikuuta 2010 9.39

Homo Garrulus sanoi...
Ruotsissa oli tutkittu että tämä coach-vanhemmuus aiheuttaa uutta turvattomuutta ja valtavasti psykofarmakan lisääntymistä ikävuosissa 17-19. Ovat siis kiinni mutseissa väärällä tavalla mutta mutsi ei hellitä, koska poika on oman narsismin projekti näille, ja "sen" on pakko voittaa. Nämä naiset kuvittelevat olevan naisia tissiensä takia mutta minä uskon, että ovat tuon kiusaamisen ja voittamiseen ajamisen takia enemmän pahoja miehiä kuin miehet itse.

18. tammikuuta 2010 9.41

Iines sanoi...
Tekisin, HG, jos osaisin, mutta minulla ei ole kauheasti tietoa tuosta. Oman eksmieheni äiti oli kauhean kiltti ja vetätyi, ei yrittänyt määräillä eikä muokata pojistaan muuta kuin ehkä uskovaisia. Ei edes kertonut lapsilleen sairastumisestaan luusyöpään, ettei olisi antanut huolta lapsilleen. Kuolinvuoteelltaan vasta paljasti, että lähtöä tässä tehdään.

18. tammikuuta 2010 9.45

Homo Garrulus sanoi...
Näitten naisten ja heidän vätysmiesten suusta tulee tieysti projektio: miten sankari-pojan vaimo, joka haluaa normaalisti olla sosiaalisessa kanssakäymisessä tulkitaan narsistiksi!!!


Koska Lehtomäki ei valitse ministerin tehtävää johtajuusmielessä samaan aikaan kun on kaksi pientä lasta se on pidettävä harkitsevana naisena. Jos Lehtomäellä olisi paha anoppi tämä vaatisi tältä sitoutumista lapsiin. Jos Lehtomäki silti haluaisi olla osittain työelämässä paha anoppi pitäisi huolen, että siitä semmosesta sanottaisiin äkkiä miten kova se on ja miten se jättää lapset heitteille ja miten oma mies saa kärsiä kun vaimo kuvittelee olevansa noin tärkeä jne jne eli Lehtomäellä on luultavasti ymmärtäväinen anoppi ja mies. Eivät pidä taitavaa ja halukasta ja osaavaa naista heti "narsistina" ja pahana ja itseään tärkeänä olevana heidän kullanmurujaan jättävänä vääränä naisena, joka ei ainakaan voi olla pedagogi.

Nämä pahat pitävät itseään pedaogeina ja niin kääntyy fokalisaatio jälleen kerran päin helvettiä.

Kestää joskus kokonaisen elämän suoristaa yhden narsistiäidin pahaa mieltä ja sen ohella kokonaisen maan mentaalista kuvaa. Palkatta.

Eiku ruokapalkalla: 20 kg:n lisäruoalla. Yrk. Gmf.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home