Talking is mental walking

Charlie Chaplin pelkäsi koko elämänsä koska kukaan ei viitsinyt ymmärtää, oli helpompaa nauraa. Kyse on vakavasta asiasta, missä tekniikka pakottaa kulttuurit nöyrtymään johonkin joka ei ole ihmisyydelle milloinkaan oikein. Zizek on minusta ottanut mallia? Ehkä hänet on ns. luotu? Ehkä ei ollut Zizekiä ennenkuin minä aloitin? Kuten Naomi Kleinkin - ovat piilaakson tuotteita koska me tuotamme ja he rahastavat? * aito ei kopioi ketään *

Friday, January 08, 2010

Mina egna kommentarer från catulux.blogspot.com

Post a Comment On: catulux
"CARMEN 56"
13 Comments - Show Original Post
Collapse comments
Homo Garrulus said...
Aika komea pilli.

8:13 AM


m:kis said...
Kontrafagotti.

11:42 AM

Homo Garrulus said...
Lue minun wordpress.com - ja lue Kemppinen mitä laitoin informaatioteknologiasta. Tätä eivät herrat Siilasmaa ja Sarasvuo kumpikaan tajua - ja minut laitetaan tänne nurkkaan kuten aina. Olisin voinut paljon aikaisemmin sanoa paljon enemmän - mutta miksi ei anneta oikeaa kunnioitettavaa paikkaa? Kuka pelkää jotain? Tämä on tiedettä hyvät runoilijat.

Tiedettä missä pitää pitää twitter-ääni kaukana ja lentävät lehmät lähellä.

10:18 AM


Homo Garrulus said...
Oli Iineksen pesässä, mutta siellä on taas niin romanttista kun van vaari on tajunnut, ettei hänen kannata siirtyä pois mukavasta metsäpanosta aivan johonkin vaativaan kun voi pitää hauskaa niin elämä on sitä. Joten heillä pillit soi ja vaatteet kostuu (lue Iines).
Mutta tämän laitoin kun luin teknologiakeskuksen sivuja, jossa kaksi herraa siteeraan vähän kömpelösti koska en ole saanut tilaisuutta tai kunnioitusta keskustella:

Homo Garrulus sanoi...
En näe vaivaa: minä pidän siitä, että katson jotkut kirjoittajat paremmin kuin muut: ei ole stalkkausta mtta on aktiivista seuraamista. Siinä oppii enemmän pitkittäisluokituksia: muuten oppii vain tekniikkaa/teemoja.

Mitä se nyt enää auttaa? Ei mitään. Mutta sinne laittavat maassamme paukut silti. Ja Parasvuo uskoo, että voi strategisesti vielä lisätä tehokkuutta ja hän uskoo ymmärtävänsä polyfoniaa (ei osannut puhua siitä edes) ja siitä, miten arvo tulisi kahden ihmisen välisestä työstä. Pah; yhteistoiminta voi vain lisätä oppimista - ei arvoa. Arvon näkeminen ei ole sitä miten ollaan arvoa määritelty koska arvo on jotain syvempää, josta asiakkaat päättävät - ei kaksi yhteistoimintaa harrastavaa tyyppiä: he tuovat arvoa kolmannelle tasolle eli täysin ulkopuoliselle mutta se ei ole suomalainen eikä se ole asiakas. Täytyy ymmärtää ICT:n rakennetta (ei pelkästään käyttöominaisuutena vaan hierarkiassa). Tässä Siilasmaa on nähnyt potentiaalin realistisemmin mutta puhuu myös höyrykoneen akselista eli tuotannosta.

Eivät ymmärrä ihmistä kumpikaan.

Olisi minun näkemykseni näistä ns. guruista. Mutta minä olen vain lentävä lehmä, paksut nilkat, titityy laulussani ja yksin oon. Ja yksin jään - niin jää Suomikin sillä ruotsinkieliset tympääntyi. Minä olin aivan turhaan molempien ystävä: olisi pitänyt vain valita? Minkä perusteella? Hmm - en tiedä. Ei ole.

1:49 PM


Homo Garrulus said...
Minä alan uskomaan, että tämä yhteiskunta on todella seonnut tai joutunut liian suuren falloksen alle. Sekä naiset että miehet.

Ei ole enää tolkkua missään. Ihmiset ovat kuin kakarat ja kun sen on saanut todeta se ei parane vaan sitten tulee häpeä joka peittää myös sanonnat. Jotta infantiilisuus saisi jatkua. Onpa sairasta Catulux ja siitä syystä yhteiskunta ei voi aikuistua koska mitä johtajat edellä sitä muut perässä ja johtajat ovat tässä tapauksessa ne, joiden aivot eivät enää kehity.

Sadismi vaan.

1:14 AM


Homo Garrulus said...
En kirjoita mitään tieteellistä tietotekniikasta koska sen voisi jokainen admin-penska tehdä jos heillä olisi tietoa ansaintalogiikasta.

Ja filosofiasta. Kun puuttuu - puuttuu myös tajunta mistä oikein on kyse.

1:15 AM


Homo Garrulus said...
No, pillit pussiin. Nähty on, nasaali ääni kuulemma.
?

3:44 AM


Homo Garrulus said...
Namisetä laittaa eiku panee kanssa pillit pussiin
www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1691975

3:45 AM


Homo Garrulus said...
Kalervo Palsa.

10:18 AM


Homo Garrulus said...
Mikä on tämä Mika Mannermaa joka esiintyy Speakers Forumissa? Oletko lukenut hänen tekstejään? Miksi hänen kirjat (tulevaisuuden tutkimisen osalta) ovat poistettavien hyllyssä Helsingin Yliopistossa? Onko niin, että vanhan näköinen on vanha? Mielestäni tässä on jotain mätää - en tiedä onko se yliopiston puolella vai onko se tulevaisuuden tutkijoiden osalta mutta totuus ei taida oikein pysyä kenenkään käsissä ja se on siksi jo itsessään vaarallista ymmärtää totuutta. On siis parempi ymmärtää jotain muuta; vaikkapa politiikkaa sinne-tänne-tonne-mulle-sulle -ajattelua?
Runoilkaamme siis ja toivokaamme, ettei pää vaan näe liian selvästi mitään realismissa: minun silmäni sanovat, ettei Mannermaa ole saman näköinen kuvissa, jotka esiintyvät googlessa: toisessa ihmisessä on erilainen leuka ja otsa, toisella molemmat ovat pidempiä - miten voi ihmisen leuka ja otsa pidentyä kuvissa? Onko tämä minun vainoharhaa vai onko se sitä mitä Tampereelta osataan jo tilata: nahkaa, hiuksia ja irtosilmiä vaikkapa olkapäähän? Kuka sitten enää ajaa ns. totuutta jos kaikki ajavat vain voittamista?

Onpa sairas yhteiskunta, anteeksi vaan. Runoilkaamme siis.

Halleluja: Mitro, tuus auttaan; tuo minulle paavi Henrik paikalle: tai joku pyhä -

?????

Where's the world? This is lunatics place.

3:53 AM


Homo Garrulus said...
Pyhä Henrikin tie olikin POsti-reitti: ei mitään pyhyyttä.

Hevosen kanssa postia kuljettava tie. Sitä se oli: voi vinha, että voin ruveta kirjoittamaan teille satuja jos te sitä kaipaatte. Jos te annatte minulle maapallon missä oikeita ihmisiä (=aikuisia). Jos.

2:41 PM


Homo Garrulus said...
Uusi kuva; tuota on jo ihailtu. Olisiko kivaa, jos sulla olisi semmoinen tommoinen puntissasi kuules Caloluxtux? Vähän haluaisit...arvaan sen. Jos nyt silti panisit pois kultaseni: elämä ei siitä muutu. On silti päällimmäisenä sinun ajatuksissasi - me tiedetään se jo. Minä vain mamina täällä ohjeistan sinua komplekseissasi: mene ja osta iso kaupunkimaasturi: siinä on hyvä masturboida.
kaupunkimastubointiauto vain puutteessa eläville.

6:03 AM


Homo Garrulus said...
Onko puute puntissasi?
Onko masturi masturboinnissasi?
Onko vaari vanhassa?

Taitaa olla myönteistä kaikki.
Kukas on iines sitten? Taitaa olla Haiderin tytär.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home