Talking is mental walking

Charlie Chaplin pelkäsi koko elämänsä koska kukaan ei viitsinyt ymmärtää, oli helpompaa nauraa. Kyse on vakavasta asiasta, missä tekniikka pakottaa kulttuurit nöyrtymään johonkin joka ei ole ihmisyydelle milloinkaan oikein. Zizek on minusta ottanut mallia? Ehkä hänet on ns. luotu? Ehkä ei ollut Zizekiä ennenkuin minä aloitin? Kuten Naomi Kleinkin - ovat piilaakson tuotteita koska me tuotamme ja he rahastavat? * aito ei kopioi ketään *

Tuesday, January 12, 2010

kontradiktio

Viittaako matematiikkaan? Sata kertaa- hundra gånger ??? härräguu - niinkös luulet rakas Tapio - mutta katsos kun paskaduunit hoitaa nainen tänä päivänä ja mies on ottanut ohjakset. Tosin ei suomalainen mies - siinä olet oikeassa; te tarvitsette naisasialiikkeen.

Vote for finnish men as housekeepers?

Suomalainen mies tulee ensin menemään halpaan koska häntä imarrellaan. Se on matemaattinen lähtö notaatio. Sitten kausaali mallinnus menee:
- Simon-Blalock tekniikka
- Perustekniikka (vertaus kausaliteetille)
ja tästä voimme ymmärtää, että Spurious (teennäinen) correlation and nonzero korrelaatio bivarianssin suhteen (1957; 42-43) "correlation is a proof of causation in the two variable case if we are willing to make the assumptions of time precedence and noncorrelation of the error terms" missä perverssio on se, että se tipahtaa sille tasolle, joka piti olla varma.

Naisen status on heikompi, siitä on kyse. Me emme osaa suojautua vaikka te uskotte, että se on te, jotka joudutte pois pelistä. Ei ole sillä nainen on tämän päivän laskelmien mukaan "kannattamaton" eli syö enemmän kuin tuottaa. Teidät laitetaan takaisin metsään kenties mutta ette häviä sukupuuttoon.

Vertaa siis regressio ja korrelaatio ja niiden ennustus kun on teennäinen (spurious) ja kehitystä kuvaava x.

Minä ajattelen Greimasin työkalua, joka on olemassa Tarastin ja semiootikkojen kirjoissa: tämän näyttää myös Herbert B Asher, Causal Modeling, 1976 Sage Publ.

Greimas katsoo tilannetta kolmen ulottuvuuden kautta (mikä teiltä matemaatikoilta on jäänyt pois koska maailma ei ole paperinukkeja varten vaan kolmiulotteisia ihmisiä varten); musta-valkoinen-väritön ja niistä kontradiktiot.

Representaatio-analyysi on sinulla vanhentunut näääs.

Nyt löin kyllä monen toiveet pirstaleeksi mutta minä tiedän kuka minua jo lukee.

haha....mutta sisäänpääsykokeisiin en tule koska en osaa koukerot mutta luen kirjat kylläkin ja snaijaan ne käytännössä -

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home