Talking is mental walking

Charlie Chaplin pelkäsi koko elämänsä koska kukaan ei viitsinyt ymmärtää, oli helpompaa nauraa. Kyse on vakavasta asiasta, missä tekniikka pakottaa kulttuurit nöyrtymään johonkin joka ei ole ihmisyydelle milloinkaan oikein. Zizek on minusta ottanut mallia? Ehkä hänet on ns. luotu? Ehkä ei ollut Zizekiä ennenkuin minä aloitin? Kuten Naomi Kleinkin - ovat piilaakson tuotteita koska me tuotamme ja he rahastavat? * aito ei kopioi ketään *

Saturday, February 20, 2010

Miksi blogini ei näy pääsivullani? Kuka vei oikeudet?

Post a Comment On: PÄREITÄ
"Yksi ei valehtele ja sen vuoksi hänellä on hyvä omatunto"
15 Comments - Show Original Post
Collapse comments
Homo Garrulus said...
Itsetunto = on kohdannut omat heikkoutensa ja tehnyt niiden kanssa sovintoa
Omatunto = oman lajin tunto kun itse on brackleteissa
Itseluottamus = uskallus osoittaa ,että on merkki, joka vaatii älyttömästi jos samalla on korkea itsetunto; nämä toimivat siis yhdessä kuten tuo äsken sanomani teoria+pragmatismi, ihminen on merkki sanoo Nietzsche, Jumalan merkki sanoo joku muu en tietenkään idioottina, idiottina, muista kuka fan.
Itseriittoisuus=filled of oneself, lännen tauti numero yksi
Omahyväisyys=paitsi itseriittoinen myös egoistisesti siitä onnellinen ja tyytyväinen
Ego=Minän syvin mieli, ihan ok asia
Egoistisuus= joskus täysin positiivista, jos se ei vähennä tai heikennä muita merkittävästi
Egocentrisyys=egon napaa kiertävä, on lapselle tyypillistä etenkin 5-vuotiaana ja se on samalla tärkeä vaihe kehitykselle miksi koulua ei saa aloittaa siinä: tässä kehittyy niin paljon mm fantasiaa, itseluottamusta, minän rakennelmaa suhteessa ulkomaaillmaan. Tästä pitää tajuta enemmän ja suomen jääkaappimainen kieli on ehkä osittain siksi, ettei lasten kieltä olla rikottu kuten länsimaissa ovat sosialisoineet liian aikaisin ja se kostaantuu tunnekieleen. Toisaalta suomalainen on saanut suhteessa lännen rikottuun egoon tai ylisosialisoituneeseen egoon nähden hävetä (!) että on rehellinen; re-hell-inen; merkkinä takaisin kohti Jumalaa, loop; valmis hermeneuttinen ympyrä. Mutta siinä on hyvä, ettemme ole antaneet sormea pirulle ns. kannattavuuden suhteen kuten yliopistotkaan eivät antaneet koko kättä taloudelle vaikka sekin olisi ollut mahdollista: on pissa housuun, lämmittää vain tilapäisesti.

20/2/10 9:00 AM


Homo Garrulus said...
Mutta ilman talouden mukanaoloa ei olisi käyttäytymisen oikea suhde tullut esiin. Talous ja käyttäytyminen on yksi ja sama asia pörssimarkkinoilla mutta peitetty tieto, junailtu tieto, fuulattu tieto, väitetty tieto, korruptoitu tieto jne eivät ole siinä ikäänkuin mukana: Vanhan kaartin yliopistolaiset kuvittelevat maailman joksikin toiseksi mitä se on.

Heille maailma on sitä mitä kirjoitettu on; he uskovat historioitsijoiden hienostoperseilyyn ja hienostopolitiikan silmälasien kautta tutkittuun ns. tapahtumaketjuihin tietämättä mitään miten talous pakottaa olla ns. luova - kun haluaa olla kansallinen. Samalla kansallisuus ja kulttuurin ja kieli ovat yhdessä ainoa portti sisäänpäin; egoon päin. Jos portti egoon päin murenee olemme pelkästään poliittisia elukoita; vailla sisäistä sielua, vailla sisäistä peiliä, vailla häpeän oikeaa tarkoitusta ja merkitystä, vailla mitään ylevämpää.

On vain aseet, viholliset, me ja he, raha, mulle tässä heti ja nyt, kaikkien sota kaikkia vastaan jos tuo barrikaadi joka on täynnä oikeita idiootteja (ihmsiä, joilla on korkea status, eivät silti ymmärrä mitään)
murtuu, murtuu ihan kaikki koska heidät sidottiin yhdeksi egoksi tai yhdeksi olioksi sotateollisuuden ihanteiden mukaan: tästä peda-gogiikka ja pedo-filia (kiitos joukolle tästä viimeisestä oivalluksesta, olen kiitollinen siitä).

20/2/10 9:07 AM


Homo Garrulus said...
Intrinsikaalisuus = minän suhde itseensä
Instrumentaalisuus = minän artefaktinen osuus toiseen, jota ei silti koskaan tavoita

Minun ns. "faija" muistuttaa aina, että Snellmanin tärkeitä huomautuksia oli ihmisen suhde itseensä ja ihmisen suhde muihin. Minä itseäni varten ja minä muita varten, sanoi V.

Tätä ei muisteta -toivon, että on mukana tuossa suuressa valtakunnallisessa OPS-hankkeessa, missä suunnitellaan tulevaisuuden kuvioita. Jotenkin se on mukana, sen tiedän, mutta onko se painottunut kuinka tämän suhteen; en tiedä enkä ole laittanut nenääni sinne vaikka eräällä tavalla olisi ollut juuri minua varten. Mutta kun hienostoperseet eivät a) tajua ja b) opportunistit ja minä-egot tietyssä mielessä eivät välitä tai eivät aio uskoa. Ei sit. Menee se elämä näinkin; aina tulee jotain jonnekin lisää.

20/2/10 9:26 AM


Homo Garrulus said...
On siellä ollut ajatteleviakin , siis ihmisiä, joille on ollut luontaista kuunnella minuakin ja arvioida mitä sanon sanoista eikä statuksesta, kirjaimista, maineesta tai muusta ulkoisista kuvitelmista. Nämä ovat olleet minun ainoa henkireikä, minkä avulla olen ylipäänsä voinut elää, olla, ajatella tulevaisuutta jne sillä hyökytys oli niin saatananmoinen ja kasvoi kun ei meinannut löytyä oikein mitään tahoa, joka aikoi olla eri mieltä, omaa mieltä tai varmaa mieltä. Varmoja olivat vain sadistit; pankaa rautoihin, pankaa pakkohoitoon jne eli täysin sairaat ihmiset olisivat ensin olleet ns. varmoja; niiden seassa myös psykiatrisesti oppineita. Huh, brrr hirveää tämä elämä molemmin puolin; liian sosiaaliset ja liian egoistiset ovat molemmat vaaraksi ihmiselle, totuudelle.

20/2/10 9:30 AM


Homo Garrulus said...
Intrisikaalisuus ei siis hoidu pakkotoimilla, ei kertomalla, ei julistamalla, ei manipuloimalla eikä opettmallakaan paitsi, että opetus on tästä paras.
Ja nyt tulee kaikista oudoin asia sinulle rakas RR:
- intrinsikaalisuus, luova minä, aitous, autenttisuus jos sen päästää sikseen koska se ei ole kulttuurin mielestä järin fiksua, kuvitellaan idiotismiksi - Marx brothers stupidox you know - tulee vain rukoilemalla - ja samalla kun sen sanoo, minä tajuan, että väärin menee: ei voida sitäkään sanoa ja silti se on totta.

Älkää ainakaan sitä opettako sillä nuo hienostoperseet, ääririkkaat, kirkon toopet, kirkon vähemmän toopet jne saavat heti vettä kiukailleen ja sen jälkeen idiotismi ja raakuus jatkuu.

Joten, älä kerro että on rukous.

--

Älä kerro mitään mutta pidä kattokorkeus korkealla, ei saa peittää tietoa oman poliittisen navan takia, ei saa lynkata ihmisiä valheista sillä valheet ovat oikeasti osaksi pakkokeinoja tässä alhaisessa maailmassa joka pinnalta yrittää elää ns. ihmisiksi ja sisältä ovat puhtaita roistoja, sekä hienostoroistoja ja sadisteja, vallan väärinkäyttäjiä että toisesta suunnasta roistoja eli murhaajia ja varkaita, vaimoja varastavia kiimaita pukkeja.

Mutta - mikään ei ole pahempi kuin toinen; eikö oikea juttu mm Raamatussa ole tuo kultainen rengas; tee kuten itse uskot, että muidenkin tulisi tehdä ja sen lisäksi tiede voisi rakentaa näkyväksi Babelia ja täydentää sen kerroksia sosiologian ja psykologian historialla, ei siis itse tiedekuntien historialla eikä substanssihistorialla vaan pitkittäisluokitusten mukaan ,miten ihmiset ovat käyttäneet mitenkin tietoa ja kertomuksia omaan hyötyyn ja miten appelsiinit tuli ensin ja sitten sadan vuoden kaappisopimukset, alkoholi, baarit ja ukot; vaikuttamisen salakieli jne.

NÄkyväksi ainakin tieteessä ja tieteen sisään pakkokurssi jokaikiselle tutkijalle, että homo sapiens on valehdellut ennenkin; ja miten käytt.tiede ja rahatiede ovat yhtä ja samaa ja miten tietoa ollaan väitelty kouluista ja lisätty kauppakorkeisiin markkinointimielessä jne jne
-> tästä pitää alkaa.

Minua ei kannata kopioida, en itsekään haluaisi mitenkään enää olla tätä mihin jouduin. Muista se, ei kannata: on liian monimutkaista suhteessa tietoon, onnellisuuteen, sidoksiin ja tavoitteisiin.
Olen Idiootti, Dostojevskijin idiootti oikeasti.

Slö, lite dum, enfaldig och väldigt snäll.
(tjock dessutom)

20/2/10 9:41 AM


Homo Garrulus said...
Raakuus tulee siitä, että uskoo olevansa pelastettu.
-
Tieto tulee paradoksaalisesti sen vastakohdasta ja se on silloin luova tieto, yhteensopivuus, suhteet, värien kirkkaus ja valo. Kun tietää, ettei ole mikään joka voisi pelastaa vaan kuolema on edessä, varmasti ja lopullisesti. Silloin näkee koko globaalin ja planetaarisen maailman edessään kuin ilmapallot, joita voi katsella ja nähdä. Kertasilmäyksellä.
-

Tätä ovat sadistiset ryhmät kirkon taustalla tienneet ja siksi he panevat ihmiset ns. kuolemanportille jotta oppisivat itse lisää. Mutta vielä kerran kun sen tekevät koko maailmankaikkeus tuhoutuu koska ei ole enää toista mahdollisuutta koska tiede sulkee samalla ulos mahdollisuudet, eivät päästäneet minua minnekään puhumaan, ei voinut kirojittaa ,ei voinut huutaa ja tietotekniikka oli ns. poliittisen vallan perustelemana (minä olin mukamas Stasin agentti pölö pölö vitun helppoja selityksiä) estämässä minulta kaikki mahdollisuus elää, kirjoittaa kirjeitä, elää kuin kuka vaan.

He halusivat tietää miten minä koen kuolemanportin koska he (minun geeneistä tietoiset) olivat tienneet minkälaiset ihmiset ovat minkälaisia suhteessa rakkauteen, vitalisuuteen ja avoimuuteen. Roistot ovat siis ne, joiden kyky istua kirkon etupenkillä on suuri.

Ja samalla pakanat lääketeollisuudessa jotka tekevät vain uudelleen ja uudelleen sitä mitä raha haluaa, raha haluaa UUTTA ELÄMÄÄ eivätkö ole sitä jo tajunneet: koko globaali sirkus tähtää siihen, että pari ökyrikasta ovat aikaansaaneet hirveitä prosesseja kaikenlaisten verukkeiden avulla että löytäisi tietoa kuoleman puoleisesta. Mutta kun tarpeeksi kiduttaa ihminen vain kuolee koska siellä ei ole mitään; tieto vain kirkastuu - mutta minä en ottanut asetta ampuakseni viholliseni mutta olen vakuuttunut, että nuo kouluampujat ovat vain hierarkian tai jäävuoren huippu jos on sikseen, että tämä sama fokalisaatio ja rahanvalta jatkuu.

Rahaa ei siis käytetä kuten uusi johtaja uskoo mitenkään sodan sijaan vaan nimenomaan sotaan.

Tekniikka on yksi perisynnin tekijöistä jos ei ole kauhean korkea johtajuus samalla ja se on puuttunut tähän asti. Lapsia ei saa pyydystää eikä koulusta saa tehdä mikään koe-prosessilaitos.

Wideroos on ihan oikeassa suhteessa YLE:en.

20/2/10 9:55 AM


Homo Garrulus said...
Tieto tai tietoisuus on siis aina soliphistinen koska yhden ihmisen pää pitää järjestää suhteet kerralla.
Yleensä sitä ei ehdi kukaan. Eikä pitäisi tarvitakaan kunhan koulu olisi koulu eikä koekaniinilaitos toisten lapsia varten, joilla on valmiiksi pari miljardia rahaa.

Mutta kerrottuna tulee emansipaatio. Ei enemmän tietoa vaan helpotusta omiin ajattelun pyrkimyksiin.
Sitä olen yrittänyt työkseni tehdä - about 20 vuotta ja naurettu on. Haha haa haaa haaaa mikä idiootti.

??

20/2/10 10:01 AM


Homo Garrulus said...
?? Mitä ne sielä yliopistossa miettivätkään? Miksi koulutetaan?

- Ketä varten?

- Miksi pitää madella heidän rahaa?

- Onko mahdollista alkaa ns. alusta, traktorit esiin?

- Varsinainen tieto, oikea luonnontieteen tieto ja karttapallo ja Darwin on aika pian luettu. Historiaa ja kirkkohistoriaa päälle, mutta stooreina: this is not tietoa, not disciplinary correct science.

20/2/10 10:04 AM


Homo Garrulus said...
Matikka ja kielet ovat artefakteja, ei saisi statusoida.

On silti hyvä pitää tajuntaa korkealla kuka oikeasti on verbaalinen, lukutaitoinen ja myös matikkalukutaitoinen sillä se näkyy myös futiksessa ja piirrustuksessa. Ulkoalukeminen saisi loppua tai vähentyä ja vanhat 1800-luvun kirjat pitää olla myös opetussuunnitelmissa. Opettajan tulee helpottaa työtä ja kertoa mikä on symbolinen interaktionismi ja miksi fenomenologia ja fenomenografia ovat tärkeitä käsitteitä. Kertoa.

Ei kysyä kuulumisia ja diibadaabaaa...

20/2/10 10:06 AM


Homo Garrulus said...
Lopettakaa ainakin terapian pyrkimykset koulun yhteyteen koska se ei silti johdeta oikein. Menee entist sekavammaksi kun pöllöt diagnostisoivat yliolan toisia joiden älykkyys voi olla far above the person herself.

20/2/10 10:08 AM


Homo Garrulus said...
Terapia on se, että saa emansipoitunutta tietoa, siis tietoa joka emansipoi: antakaa vahemmlle, minä olisin halunnut mutta heinostoperseet estivät senkin.

Koska he halusivat olla oikeassa - siellä kartanoissa.

Ja mitä perseeet edellä sitä pierut perässä. Pikkupierut.

20/2/10 10:10 AM


Homo Garrulus said...
Nyt tuli taas rupulia sinulle / teille - en valehtele. On vaan niin kovaa tekstiä, ei voi edes kirjaksi laittaa: laita sinä eteenpäin sinne missä tehdään jotain oikein.

20/2/10 10:13 AM


Homo Garrulus said...
Terapia on se, että saa emansipoitunutta tietoa, siis tietoa joka emansipoi: antakaa vahemmlle, minä olisin halunnut mutta heinostoperseet estivät senkin.

tämä lause ei pyri falsifioimaan mitä ensin sanon; minä haluan että tässä nykymuodossa lopetetaan kyseleminen ja observoiminen, se rikkoo ja on hävytöntä - HÄVYTÖNTÄ - koska opettaja voi olla sika ja idiootti ja lapsi herkkä ja luova, mutta kun sika diagnostisoi tulee ruhjeita ja vammoja loppuelämäksi.

Tuolla lauseella tarkoitin, että kun kunnioittaa aikuisia niin antaa heille tietoa, ei kysy yhtään mitään tavallisen kuinka-teillä-hurisee tyylin jälkeen. Lopettakaa tuo ylimielisyys mistä on tullut lähes tauti tässä maassa: saatanan observointi hiiteen, se on YÖKÖTTÄVÄÄ JA ALENTAVAA

20/2/10 10:17 AM


Homo Garrulus said...
Ennen vanhaan opettaja antoi tietoa. Antoi. rakkaudesta, osaamisesta ja kunnioituksesta.

Nykyään kverulantit observoi ja diagnostisoi (!) ja hienostoperseet ohjaavat opettajainhuoneessa joka tapauksessa.

20/2/10 10:20 AM


Homo Garrulus said...
Lapset ovat vain koekaniineja erilaisten hirarkisten systeeminen takia; kuka bokkaa kenelle ja missäkin järjestyksessä. Kunnioitusta ei ole; peitettyä fuulausta.

Hela vägen.

20/2/10 10:21 AM

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home