Talking is mental walking

Charlie Chaplin pelkäsi koko elämänsä koska kukaan ei viitsinyt ymmärtää, oli helpompaa nauraa. Kyse on vakavasta asiasta, missä tekniikka pakottaa kulttuurit nöyrtymään johonkin joka ei ole ihmisyydelle milloinkaan oikein. Zizek on minusta ottanut mallia? Ehkä hänet on ns. luotu? Ehkä ei ollut Zizekiä ennenkuin minä aloitin? Kuten Naomi Kleinkin - ovat piilaakson tuotteita koska me tuotamme ja he rahastavat? * aito ei kopioi ketään *

Tuesday, April 13, 2010

Keskustan vaalit

Niin kauan kun mittari on raha vasemmistolla ei ole etulyöntiä mistään
--------------------------------------------

Muokkaa blogikirjoituksia

Tietyt vasemmistoaatteet ja puolueet kuulemma hyödyttivät vain porvaristoa ....On mieletön lause koska raha on yhteinen ja jos porvaristolla on parempi vaikka ei välttämättä moraalisesti oikeutetumpi ja liukkaampi osaaminen rahan ja finanssien käsittelyssä se kiilaa tilanteissa ohi sen minkä kommunisti ajattelee kammareissa. Jokainen kammari-käynti historian kannalta on paitsio elämässä. Elämässä on vain aktuaalisuus, potentiaalisuus on osaaminen. Pysähdystä ei ole koska infraa pitää silti pyörittää; se vaatii rahaa.

--

Kapitalismissa toimii tanssin säännöt: miten nopeasti liikkeet voidaan hoitaa on yhtä tärkeää kuin se, miltä tanssi näyttää: JOT (just on time) vetää aina maton näiltä aatteilta, joissa on tarkoitus odottaa ja miettiä ja toimia ns. järkevästi. Siinähän miettivät. Kiva, että on järkevää mutta voittivat erävoiton eli ostivat lisää maata sinä aikana kun kommunistit mietti oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo-asioita liian pitkään.
En ole äärioikeistolainen lainkaan mutta realisti.

Koska raha on yheinen se on korkeammalla statuksella (myös osaamisen suhteen) koska ruoka ei lennä suuhun eikä tekniset kompetenssit synny ohi kehityksen vaan kehityksessä nimeomaan ja sen takia porvaristo pitää jatkuvaa kättä teknisyyden päällä koska se on heille etulyönti, jatkuva etujalka -

- mutta miten tämä pian teettää kaikille todella suurta ongelmaa on ihan toinen asia - jonka minä jo näen vaikka herjataan typeristä suunnista - koska me rekrytoimme jo nyt "aivokuorisovinisteja", joilla korkea äly kun pitää relatoida, muistaa ja näyttää fiksulta mutta hyvin pieni snaiju matemaattisesti, loogisesti ja filosofisesti.

Tämän takia koko länsi tippuu "kastina" suhteessa kasvavaan Kiinaan ja Intiaan. Kun aikoo koko ajan olla ensin niin on pian kylläkin ensin mutta jumbosarjassa.
Samaan aikaan kun satsaa sotiin ja tekniikkaan niin oma kuoleva kulttuuri myrkyttää ja tappaa itse itsensä negatiivisen busineksen avulla eli metsissä lisääntyy huumekauppiaat sellaista tahtia, että koko alue kuolee koska narkkareita saadaan tulemaan mutta ei menemään. Jäävät kuin metsän tietyt syöpäläiset tappamaan kultturi sisältäpäin.

---

Se on suurempi ongelma ja minä uskon, että tästä olisi minun kirjoitettava kunhan saan apua. Systeemissä on liian pieni rumpu kuten Turun huojuvassa sillassa.

---

Otan Argentiinan mallina mutta Argentiinassa on paljon enemmän luononvaroja kuin meillä ja sillä on suurempi määrä ihmisiä ja siksi lähtökohtaisesti toinen vaikka USA pimpsasi Argentiinaa kunnes otti rahan kautta päätösvallan ja Argentiinasta tuli täysin kahden kerroksen väkeä: Israel ja Palestina esimerkkinä ilman, että I ja P ovat samalla historialla niin kumpikin hajoaa kahteen liian raasti ja liian suoraan. Tässä on siis käyttäytymistieteellinen asia, mikä kiinnostaa.

Suomi voisi elää kuten Argentiina mutta pitää huolen että kassavirta jää kotimaahan - siinä on enää aika vastuksena - ja tästä syystä pitää huolen, ettei ole liian jaettu oikea ja vasen tai me ja he. Olisi hyvä että tämä pieni sakki tekisi töitä koska meillä on suuri maa. Olemme Tavalliset Virtaset joilla sattuu olemaan Eiran kaupunginosasta 800 neliön kämppä eli iso, vesirikas ja puhdas sekä infraltaan rakennettu maa.

Ja se pidetään nyt tyhjänä.

?? Hallå idiotismi. Hallå kaikki vanhan jauhajat.

Hallo loogikot. Hallå matemaatikot. Hallå taloustieteilijät.

--

Mutta nyt diagnostisoivat tuolla jossain (koska unohdin palaverin ja pyysin anteeksi että elin väärässä päivässä....) että minä olen alzheimerin kantaja. On siis heillä täysi työ vain diagnostisoida koska joidenkin kartassa kumpu on siinä missä pitäisi olla kuoppa ja kuoppa siinä missä pitäisi olla kumpu:

- eivät tajua heitä itseään laajempaa älyä kun tapaavat mutta jatkavat oman keskinkertaisen älyn ihailua ja ottavat oikeutuksen diagnostisoida muita sen mukaan.

--

Väärä ihailu ja terroristit sotkevat koko ajan; tästä Zizek ja Bush ovat olleet aivan oikeassa mutta hakevat molempia asioita myös kummallisella metodeilla.
Jaa Twitter Facebook
< Edellinen viesti
Kommentti
Pysäytä seuranta – Älä lähetä minulle sähköpostia, kun ihmiset kommentoivat
Kommentoinut Chris Kylander 19 tuntia sitten
Poista kommentti Olisi kiva tietää miten Keskustan pääministeri-ehdokkaat tästä osaavat ajatella? Uskon, että
Kiviniemi voisi helpoiten saada ymmärtämään (naiseutensa takia, nainen on nolla - mies ykkönen eli nainen on lähtökohtaisesti holistinen siinä missä mies toimii ja suorittaa) mutta jos hän ei ole kasvanut johtajuuden osalta yli porvarien (oma suhde rahaan on infantiilinen) niin häntä pomputetaan porvariston kautta? En tiedä, olen tavannut vain kerran - en ollut täysin vakuuttunut. Mutta on edelleen vahva mielestäni. Toinen jota uskon, että voisi ymmärtää on uudet kasvot eli Timo Kaunisto koska TK positioi itsensä liberaaliseen suuntaan suhteessa kaikkiin muihin ehdokkaisiin (ks. Hbl tänään). Tämäkin voi olla harha mutta TK ei ole ainakaan lupautunut etukäteen tanssimaan vallitsevan teollisuuden/mekanismin mukaan ja se olisi hyvä jos muutosta aikoo hakea. Jos sen sijaan hakee parempia suhteita uskon että Väyrynen on oikeasti paras; on niin paljon tavannut ja tietää ja tuntee mutta taitaa olla velkaa monenlaista siirtoa sekä venäläisille että EU:lle ja myös presidentille ja sosiaalidemokraateille. Pelaa yhteistoimintaa mutta ei muuta elämää metsissä voisi sanoa.

Mauri Pekkarinen avaa uudet suhteet Dubaihin varmaan, tai niin uskon. Lisää tekniikkaa, lisää rahaa öljykuninkailta mutta pallo jalkaan. Tässä olemme myynnissä koko maa voisin uskoa eli palvelemme sitä mikä on juuri halkaissutkin maata kahtia (lähestulkoon; kovasti menossa segregaation suuntaan) eli uskon, että Mauri tuo rahaa ja vilskettä ja Jyväskylän Agora pumppaa matematiikkaa niin että soi ja haisee mutta tavallisen suomalaisen elämä ei enää pysty maksamaan tonttihintoja, asuntoja ja palkkoja. Sen he sitten selittävät tarinoilla umbstumpstomps kato kato jne jne mutta engelsmannit ostavat vettä ja arabit englannin osaamista tai päinvastoin ja diilistä hyötyvät intilaiset köyhät pienet vikkelät miehet ja yhtä nöyrät kiinlaiset joille tontit ovat valmiina vanhoissa rakennusmessualueilla jotka kuulemma ei ole mennyt kaupaksi. Tai jotain. Ympäri menevät ja yhteen tulevat mutta agentti on siis joku muu kuin suomalainen joka ei tajunnut pelistä tuon taivaallista.

Jotenkin vain tontit meni, jotenkin vain kansaa tuli ja jotenkin vaan itse ei enää pysynyt mukana.
Jotenkin jotenkin joku politiikan kettu oli enemmän itsekäs agentti eufooran sisällä eikä epäitsekäs agentti rationaalisuuden sisällä. Kun on vaikea tietää mitä on mitä ja kuka myy ja kuka ostaa ja kuka vaan muuten vaan kaveeraa.....

...Miten sellaista voi tietää? Hmmm - tajuamalla pelin sydäntä kuten sakkia. Asiantuntija näkee, että torni ei voi löytyä ihan mistä vaan - ja sen se tuppaa tekemään. Tai hevonen.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home