Talking is mental walking

Charlie Chaplin pelkäsi koko elämänsä koska kukaan ei viitsinyt ymmärtää, oli helpompaa nauraa. Kyse on vakavasta asiasta, missä tekniikka pakottaa kulttuurit nöyrtymään johonkin joka ei ole ihmisyydelle milloinkaan oikein. Zizek on minusta ottanut mallia? Ehkä hänet on ns. luotu? Ehkä ei ollut Zizekiä ennenkuin minä aloitin? Kuten Naomi Kleinkin - ovat piilaakson tuotteita koska me tuotamme ja he rahastavat? * aito ei kopioi ketään *

Tuesday, April 06, 2010

Perheväkivalta sen varsinaisessa asussa

Miesvalta sotii ja ylläpitää omaa kuvaa, ja niin valittava nainen luetaan vielä kaiken kukkuraksi vaaralliseksi ja kenties massamurhaajaksi.

Koska heidän oma sielu näkyy siitä, mitä projisoivat muihin. Ne, joilla oli twisted suhde tavaraan ovat syyttämässä kleptomaniasta, ne joiden suhde seksiin on twisted syyttävät lesboilusta tai promiskuiteetista, ne, joiden suhde ääneen ja sanaan on twisted syyttävät bisniksen pilaamisesta jne jne eli ottavat yleensä sen oman kompleksin ja projisoivat sitä.

Mutta minä olen pian loppuelämän sisällä, netti ainoana kaverina ja valtava määrä osaamista jota ei vaan voi enää realisoida kuin antamalla - koska sadismi on oven ulkopuolella heti kun yrittää mennä ulos. Joku opportunisti haluaa oman uhrin jotta pääsisi tässä huomiotalouden tyyssijassa itse ja ylistettynä ylöspäin.

Eikö sarasvuo sitä paasannut? Nyt se lukee mitä minä kirjoitan ja vie ne: kuka salli: oma mies. Se joka silti nauttii yhteiskunnan tukea.

Näin menee väkivalta.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home